5 Eyecatchers in de badkamer

Wat is er lekkerder dan aan het eind van een lange werkdag in een warm bad te liggen? Of na het fietsen in de regen en kou in een warme douche te stappen? De badkamer is een plek om te relaxen, maar wat zou nou de echte eye catchers die het ook een luxe uitstraling geven? Ik geef je 5 voorbeelden.

1. Luxe wastafel

Een luxe wastafel of waskom kan al een groot verschil maken in je badkamer. Er wordt hierbij al snel aan natuursteen gedacht, aangezien dit geassocieerd wordt met luxe ingerichte ruimten. Een wastafel van marmer en graniet zie je dan ook vaak terug in spa’s en hotelkamers. Naast een wastafel kan ook een waskom als alternatief gekozen worden, wat de laatste tijd erg trendy is.

2. Badkamermeubel

Een badkamermeubel is natuurlijk niet te missen in je badkamer als je spulletjes wil opbergen. Een badkamermeubel kan makkelijk aan de muur onder de wastafel, waardoor je goed bij je spullen kan. Door het natuursteen van de wastafel te combineren met een hout badkamermeubel komt er meer contrast in je badkamer en wordt er een warme look gecreëerd. Hierbij kun je zelf afgaan welke kleur jou het meeste aantrekt en welke het best bij de natuursteen past.

3. Heel veel licht

Lichtinval zorgt voor een fris en ruimtelijke gevoel, waardoor je badkamer nog groter oogt. Lichte muren weerkaatsen het licht goed en hiermee benut je het licht zo effectief mogelijk. Daarnaast zijn een paar grote ramen ook een mooi gezicht. Aangezien je wel privacy wil en raamdecoratie daarom essentieel is, zou ik je adviseren om voor jaloezieën te kiezen. Hierdoor heb je de benodigde privacy, maar kun je alsnog zo veel licht naar binnen laten als je zelf wil. Jaloezieën zijn ook nog eens waterbestendig, oftewel perfect voor in de badkamer!

4. Glazen douche

De douche kan in dit rijtje natuurlijk niet missen en hierbij vind ik het een eye catcher als het glazen schuifwand heeft. Het is een stijlvolle en trendy keuze. Het heeft als voordeel dat het schoon en hygiënisch. Bij een douchecabine kunnen er nog wel eens hoekjes en gaatjes zijn waar je moeilijk bij kan. Dit is bij een glazen schuifwand niet het geval. Bovendien is het ook nog eens makkelijk om in en uit de douche te stappen, omdat het wat anders is dan een normale douchedeur. Het brengt dus een ruimtelijk en open effect met zich mee. Dergelijke glazen schuifwanden kan je hier vinden en bekijken.

5. Vrijstaand bad

Als je wat ruimte hebt in je badkamer zou ik zeker kiezen voor een vrijstaand bad. Door de chique straling zijn ze razend populair en dit is eigenlijk ook de grootste eye catcher die ik je mee kan geven. Er zijn verschillende soorten vrijstaande baden waaruit je kan kiezen. Zo heb je witte elegante baden, maar ook baden van steen. Naast de luxe uitstraling heeft het als voordeel dat het bad optisch groter lijkt aangezien het niet tegen de muur staat.

Wat vind jij nog meer een eye catcher in de badkamer?

Liefs, Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.