De leukste Badkamer Trends van 2020

Ieder jaar zijn er bepaalde trends in de badkamer terug te vinden. Dit jaar zal ook weer een hoop leuke dingen brengen. Mocht jij van plan zijn om je badkamer om te bouwen dan is het handig om dit artikel even goed door te nemen. We hebben namelijk de leukste badkamer trends van 2020 voor je op een rijtje gezet, zo weet je precies welk badkamermeubel jij in huis moet halen.

De opkomst van de smart badkamer

Vorig jaar zijn de slimme toiletten bekend geworden, maar dit jaar krijgt de hele badkamer een hightech upgrade. In 2020 zullen er steeds meer badkamers zijn met slimme douches, minikoelkasten en automatische wastafels. Een andere veelgebruikte trend is het built-in bluetooth speaker systeem. Nu kun je gemakkelijk een muziekje afspelen tijdens het douchen. Spraak gestuurde functies voor verlichting en temperatuur, slimme spiegels die met je praten en kleine schermpjes zijn slechts een paar van de andere leuke trends die steeds bekender worden. Moderne badkamers met een of meerdere badkamermeubels met zulke snufjes zijn natuurlijk prijzig, maar ze worden al steeds voordeliger. Een douchecabine kopen met bijvoorbeeld een radio functie is niet meer iets uit de toekomst, maar het is een aanwinst die je voor een relatief lage prijs in huis kunt hebben.

Goud is weer helemaal in

Een douchecabine is vaak de eyecatcher in je badkamer, dus deze moet er echt uitspringen! Dus al wil je iets groots veranderen in je badkamer, kan je het best een nieuwe douchecabines kopen. Gouden armaturen zijn terug en mooier dan ooit! Messing en goud nemen dit jaar buiten je douche ook de wastafels, toiletten en eigenlijk alles in je badkamer over. Wis de herinneringen aan de messing kraan van je oma of opa, want deze prachtige nieuwe getinte gouden armaturen zijn echt prachtig om te zien. Deze kleuren voegen precies de juiste hoeveelheid luxe toe aan elke ruimte bij jou in huis. Kies je voor het toevoegen van gouden accenten dan is het belangrijk dat je het niet teveel toepast. Wanneer je namelijk teveel goud gebruikt in de badkamer kan het al snel ordinair overkomen. Je moet die juiste balans weten te vinden. Buiten goud is ook Matzwart erg populair de laatste tijd. Denk bijvoorbeeld aan glazen douchewanden met matzwarte accenten.

Weg met die rommelige kasten

Ben je die overvolle kasten helemaal beu? Dan ben je zeker niet de enige. Dit jaar zullen de minimalistische kasten helemaal in worden. De kleinere opbergruimtes, kasten, rekken en andere plekjes zullen jouw badkamer een simpelere uitstraling meegeven. Deze minimalistische uitstraling maakt het echt een stuk overzichtelijker. Zelfs als je andere kamers niet zo minimalistisch zijn, is de badkamer een plek om tot rust te komen. Verborgen kasten, moderne wandrekken verstopte opbergruimtes zullen minder rommelig lijken, waardoor de hele badkamer een stuk groter aanvoelt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.