5 romantische uitjes met je partner

Elke relatie heeft een beetje romantiek nodig en daarbij hoort ook af en toe er even tussenuit gaan. Of het nu is om iets te vieren, bijvoorbeeld een jaar samen zijn, of gewoon een nachtje van elkaar te kunnen genieten. Het kan soms lastig zijn om iets leuks te verzinnen. Je denkt al vaak dat het te duur zal uitpakken of dat je ver weg moet gaan. Dit hoeft absoluut niet! Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om met je partner iets romantisch te doen in Nederland. Ik zal alvast 5 romantische uitjes voor je op een rijtje zetten.

Als laatst wil ik nog benadrukken dat je überhaupt niet weg hoeft te gaan om een avond vol romantiek te hebben. Je kan het thuis namelijk even leuk maken. Denk aan rozenblaadjes met kaarsjes aan en een fles champagne erbij. En als je het al helemaal luxe wil maken; wie weet wil je wel een sauna kopen om van te genieten met je partner!

1. Wellness

Een dagje naar de spa kan romantisch zijn. Dit hoeft geen grote spa te zijn als jij en/of je partner hier niet comfortabel mee zijn. Er zijn ook talloze kleinschalige spa’s waar jullie samen kunnen genieten van speciale schoonheidsbehandelingen en massages. Even lekker bijkomen doe je hier!

2. Tiny House

De naam geeft het eigenlijk al weg: doe samen een tripje naar een klein huisje. Tiny houses zijn tegenwoordig vaker te vinden in Nederland en is perfect voor een romantisch uitje. Door de kleine ruimte geeft het meteen al een sfeervol en knus gevoel. Er zijn verschillende soorten tiny houses te vinden, bijvoorbeeld op het strand of meer in de bossen. Voor extra luxe en romantiek kun je kiezen voor ééntje met een jacuzzi.

3. Overnachting Beekse Bergen

Beekse Bergen in Hilvarenbeek heeft een Safari Resort waar jij met je partner kunt overnachten. Je hoeft dus niet helemaal naar Afrika om wilde dieren te zien en te genieten van mooie natuur en uitzichten. Je kunt echt letterlijk tussen de wilde dieren slapen; er zijn maar liefst 1250 dieren daar! Zo maak je het uitje niet alleen romantisch, maar ook nog een beetje spannend.

4. Ballonvaart

Een ballonvaart is iets wat al lang op mijn bucket-list staat en vandaar dat deze ook in dit rijtje staat. Het is namelijk niets romantischer dan samen in een kleine bakje in de lucht te zweven en te genieten van een prachtig uitzicht. Na een ballonvaart ontvangen jullie ook allebei een certificaat met de vaargegevens; iets waardoor je altijd kan terugdenken aan dat mooie moment.

5. Luxe suite

Ook een overnachting in een luxe suite is een aanrader. In veel hotels zijn deze te vinden, zoals in een Van der Valk hotel. Dit is in vele plekken in Nederland te vinden, zodat je niet al te ver hoeft te reizen voor een avondje weg. Vaak zijn er bepaalde thema’s verbonden aan de suites, denk aan een suite met een beachy uitstraling of een suite met een natuur uitstraling. Hierin ben je dus vrij om te kiezen wat goed bij je past en heb je al snel het gevoel dat je op vakantie bent. Vaak zijn suites romantisch aangekleed en zijn ze voorzien van een jacuzzi. Sommige hotels hebben ook suites met een sauna op kamer.

Liefs, Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.