AHHHH SIMS 4 HUISDIEREN IS ER!

Ik heb het hier volgens mij nog nooit eerder over gehad maar ik ben echt een mega Sims 4 fan. Gisteren was dan eindelijk de dag dat na al die tijd dat de Sims 4 al bestaat dat sims huisdieren uitkwam (IK BEN NU EEN BLIJ MEISJE). Dus ik heb gelijk natuurlijk nieuwe sims gemaakt; en nog veel leuker! DIEREN! Vandaag ga ik jullie mijn creaties laten zien; ik probeer mijzelf na te maken en onze huisdieren (hond) Kaya en (hond van oma) Benji. Ben jij ook zo benieuwd naar de sims 4 huisdieren?

Dit ben ik; Rosita

 

Onze hond; Kaya

Onze hond Kaya is vooral buiten op de boerderij; ze blaft als er mensen aankomen, post/pakketjes wordt gebracht en verder loopt ze lekker met ons mee knuffelt ze (lees als springt op je) en speelt ze met haar speelgoed op het erf.

Let niet op haar witte snuit; ze had iets van wit melkpoeder geprobeerd te eten op de boerderij;( I KNOW HET ZIET ERUIT ALSOF ZE IETS GESNOVEN HEEFT HAAAAA )

Hond van oma ; Benji

Tegenwoordig is oma best vaak bij ons; helaas heeft ze afgelopen week haar voet gebroken en nu woont ze tijdelijk bij ons in. Maar haar hondje komt dan natuurlijk ook mee. Super leuk klein hondje; uitdaging om na te maken!

Ik ben oprecht heel enthousiast over de Sims 4 Dogs en Cats; er zijn veel rassen maar ook niet allemaal. Je kunt ze wel echt helemaal customizen; dit vond ik oprecht echt moeilijk. Mijn ouders vonden Benji en Kaya goed gelukt. Ik kan gewoon echt niet zo goed mijzelf namaken; maar hey it is funny to do! Wel hou ik heel erg van CC; (mods) dit zijn dingen die je zeg maar download van sites waarmee je wat echtere objecten; kleding; haar etc kunt hebben in het spel. Want zeg eerlijk de kleding in de game vind ik altijd een beetje tegenvallen hihi.

Ga jij ook de Sims 4 Dogs & Cats kopen? Of ben jij geek Sims fan? Laat het dan even weten in een reactie!

Liefs,
Rosita Elise

5 thoughts on “AHHHH SIMS 4 HUISDIEREN IS ER!

  1. Als kind had ik Sims Deluxe. Dat vond ik altijd zo leuk om te doen. Vooral de huizen maken en in te richten (super deluxe met dank aan motherload en rosebud). Ik denk dat als ik afgestudeerd ben, mezelf Sims 4 cadeau doe. Nu zou ik daar teveel door worden afgeleid als ik moet leren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.