Lifestyle | December wishlist

Over ongeveer 9 weken is het kerst, ja je kunt er maar niet vroeg genoeg bij zijn. Daarom leek het mij leuk om een december wishlist te maken. Stiekem heb ik dit idee van Lifestyle Lieke, dus kijk vooral ook even op haar blog! Ik weet namelijk nooit wat ik voor mijn verjaardag wil, laat staan voor kerst. Bij mij in de familie zitten er een heleboel jonge kinderen waardoor voor de kids sinterklaas gevierd wordt. En eerst deden we altijd lootjes trekken met kerst maar ook dat is een beetje van de baan. Dit jaar wil ik toch weer mijn familie’s proberen te overtuigen om weer lootjes te trekken, nu zijn de dingen die ik wil een beetje overprized, maar hey een cadeaubon waarmee ik hier iets van kan halen is natuurlijk ook fantastisch!

A girl can dream can’t she?

Make-up wishlist:

1: They’re Real! Mascara Crystal Cap Mascara  |   2: NARS Laguna bronzer  |  3: Givenchy Prisme libre poeder  |  4: Benefit Galfornia Blush

Hier zitten een paar pareltjes tussen die ik wil testen; toevoegen aan mijn collectie maar ook opnieuw wil hebben. Laguna bronzer is 1 van mijn favoriete make-up producten aller tijden en bijna op (SAD, maar gelukkig in Nederland makkelijk te verkrijgen via de Bijenkorf nu; dus hoef niet meer naar Parijs).

Sieraden en beauty producten wishlist:

1: Rosefield The mercer black blach horloge MBB-M43  |  2: Anna+Nina ketting  |  3: Pandora zilveren schildpad charm  |  4: Daisy Eau de Toilette by Marc Jacobs

Op nummer 1 kwa sieraden die ik op dit moment wil is toch echt wel deze mega stoere Rosefield; ik vind het een ontzettend mooi merk en ik wil echt mega graag zo een beauty om mijn pols hebben. Voor mijn reis naar Bali wil ik nog een charm; en aangezien we daar schildpadjes hebben vrijgelaten leek mij deze mega speciaal! De ketting en het luchtje staan al regelmatig in mijn winkelmandje; ik hou van de geuren van Marc Jacobs en deze wil ik al zoooo lang! De kettingen van Anna+Nina zijn heel fijntjes en mooi; ik heb er al 2 van (die kun je hier bekijken).

Handy wishlist

1: Leuchtturm1917 100th Anniversary Metallic Limited Edition Zilver Notitieboek Medium A5 – Dots  |  2: MacBook Decal – Alabastrine Marble (Macbook Pro 13′ late 2016 model with touchbar)  |  3: Camera lens; hier moet ik nog even goed voor zoeken welke ik precies wil.

Ik wil in het nieuwe jaar weer fanatiek gaan Bullet journalen; mijn Mascha planner gaat dan weer even de kast in en zo kan ik weer lekker creatief bezig zijn. Om mijn nieuwe Macbook te beschermen wil ik ook heel graag zo een nieuwe hoes hebben; ik heb er nu namelijk geen en deze leek mij perfect! Ik hou van marmer!

 

Wat heb jij op je verlanglijstje staan dit jaar?

Liefs,
Rosita Elise

12 thoughts on “Lifestyle | December wishlist

  1. Zoveel mooie producten! Op mijn beauty wishlist staat het welbekende serum van Estee Lauder, maar die is zooo duur! En verder wil ik graag binnenkort een 50 mm lens aanschaffen.

  2. Mooie items staan er op je wishlist! Ik zou ook wel een nieuwe cameralens willen. Als je een cameralens zoekt, zou ik je trouwens de 50 mm-lens kunnen aanraden. Ik fotografeer bijna alleen nog maar met die lens en ben echt fan 🙂

  3. Die marmeren laptophoes ziet er heel mooi uit! Zou ik ook wel willen hebben. Ik zou ook wel willen Bullet Journallen, maar ik ben echt bang dat ik daar niet creatief genoeg voor ben. Op mijn verlanglijst staat onder andere een mooi horloge van Cluse 🙂

    1. Gewoon doen Marloes! Het is echt heel leuk; en je hoeft er echt niet heeeeeeel creatief voor te zijn! Je ontdekt het vanzelf! Oehhh Cluse is ook mooi; ik twijfelde tussen cluse en rosefield <3

    1. Ja ik ben maar begonnen met sparen.. Ik denk dat het mijn foto’s echt nog een upgrade gaat geven! maar ja hij kost wel iets; en ik kwam er achter dat ik dan eerst nog een tussenstuk moet kopen voor mijn camera.. Ik heb de Canon EOS M10 namelijk! Ja ik ben dus ook al op Alie Expres aan het zoeken wahaha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.