Beauty | De Andrélon Zilver Care lijn | Review

Alsof Andrélon eindelijk met zijn tijd mee gaat, want wees eerlijk het is al een redelijk lange tijd hip om je haar grijs, wit, blond, assig en alles er tussenin te verven (Lees ook mijn kapsel trends blog). En ook voor de natuurlijke blondines tussen ons is het soms fijn om even die gele gloed uit je haar te wassen. Nu ben ik sinds vorig jaar aan het experimenteren met mijn haar en heb ik het dus wat blonder geverfd (nu is het weer wat donkerder, maar daar kom ik zometeen op terug) en daarom ook sindsdien druk bezig opzoek naar de beste zilvershampoo. Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring met de Andrélon Zilver Care lijn.

De Andrélon Zilver Care lijn

In de Andrélon Zilver Care lijn zitten drie producten: een shampoo, conditioner en een voedend masker. Samen zorgen zij er voor dat de gele gloed uit jouw blonde of grijze haren verdwijnt (eerst zien dan geloven natuurlijk). De producten hebben een paars-blauwe kleur en dit pigment is dan ook de tegenpool van geel; dit is dan ook waardoor het de gele gloed kan verminderen in blond of grijs haar.

Alle producten uit de Zilver Care lijn bevatten keratine en parel extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je haar intensief gevoed wordt en je haar krijgt hierdoor niet alleen de juiste kleur, maar het ziet er ook gezonder uit.

Andrélon Zilver Care

Tijd om het zelf te ervaren

Nu gebruikte ik eigenlijk al een hele tijd de Gühl zilvershampoo, en die werkte in mijn beleving prima. Daarom vond ik het dan ook een uitdaging om een andere zilvershampoo te testen; want eerlijk gezegd heb ik niet heel veel vergelijkingsmateriaal. Maar hey; je bent een beautyblogger (in spé) of niet!

Wat me gelijk opvalt is dat je elk product redelijk lang mag laten intrekken. Het schuimt verder zoals ik gewend ben van Andrélon en ook de geur vind ik lekker. Bij mijn zilvershampoo van Gühl liet ik het ook altijd intrekken dus dat vond ik niet zo een probleem. Alleen gebruikte ik dan daarna een verzorgende conditioner, en deze conditioner van Andrélon is natuurlijk ook gericht op de gele gloed. Het masker breng ik niet elke keer dat ik mijn haar was in; meestal 1 keer in de week om het haar even een boost te geven.

Mijn haar voelt zacht erna, en ja mijn haar oogt minder geel. Nu is mijn haar ook in de tijd dat ik hem test opnieuw behandeld bij de kapper (want door Bali was ik echt weer heel blond geworden). En ondanks dat de gele gloed lang niet zo heftig was (bedankt zilvershampoo) komt er na verloop van tijd altijd wel een gele gloed naar voren. Ik denk dan ook wel dat dit per persoon heel erg verschilt, en dat dat bij mij gewoon net iets heftiger is omdat ik soms vroeger het idee ook wel eens had dat mijn haar rood/oranje was.

Ik vind mijn haar goed aanvoelen, maar toch kies ik er wel nog voor om af en toe een voedende conditioner te gebruiken. Puur omdat blonderen, je haar verven etc. niet goed is voor je haar en deze Zilver Care lijn er niet perse op gefocust is je haar te verzorgen.

Anndrélon Zilver Care Review

Aanrader ja of nee?

Wil je je haar wat verlichten, de gele gloed eruit krijgen, of als je echt grijs haar hebt je haar zo mooi mogelijk grijs laten zijn. Dan zou ik je deze producten zeker adviseren, maar wil je een conditioner of een ander verzorgend/voedend masker gebruiken dan kan dat ook gewoon. Ik heb niet het idee dat als je enkel de shampoo gebruikt en je deze gewoon lang laat intrekken, zonder gebruik te maken van de conditioner en het masker dat je niet het zelfde gewenste resultaat krijgt.

Wat ik wel had gehoopt (aangezien andere zilvershampoo’s redelijk duur zijn) is dat de Zilver Care lijn van Andrélon iets meer in het budget zou vallen. Aan de andere kant was het te verwachten dat het in dezelfde prijsklasse zit als bijvoorbeeld Gühl.

De Andrélon Zilver Care lijn is verkrijgbaar vanaf €6,99.

Liefs,
Rosita Elise

Wat is Andrélon Zilver Care?

Andrélon Zilver Care is een zilvershampoo die door de paarse kleurpigmenten de gele of oranje gloed in blond, grijs of wit haar wegneemt of verminderd.

Wat kost Andrélon Zilver Care?

Andrélon brengt zijn Zilver Care lijn uit in verschillende formaten. De goedkoopste en kleinste flessen zijn al te koop vanaf ongeveer 4 euro.

4 thoughts on “Beauty | De Andrélon Zilver Care lijn | Review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.