Netflix tip: Modern Family

Waarschijnlijk heb je echt zo iets van; kom je hier nu pas achter? Maar heel eerlijk had ik me nog nooit zo verdiept in deze serie. Oke het is een sitcom, het is humor, het zijn korte afleveringen, en heel soms zag ik wel eens een aflevering. Maar dat Modern Family zo geweldig zou zijn had ik nou ook weer niet verwacht. Vandaag ga ik je mijn Netflix tip geven, waarom je deze serie echt moet gaan kijken!

Modern Family

Ik ben echt pas net begonnen met deze serie maar het is nu al fantastisch. Het gaat over een familie (duh roos, modern family) waarvan opa Jay gescheiden is en opnieuw getrouwd is met de jonge Gloria uit C~olombia. Haar zoon Manny is een beetje een rare; heel romantisch aangelegd en verder ook trots op zn afkomst. Daarnaast is die een beetje aan de dikkere kant waardoor de meisjes in zijn klas hem niet leuk vinden. Dan heb je de 2 kinderen van Jay; Claire en Mitchell. Claire is getrouwd met Phil (en geloof me, deze man is echt nog te dom om te poepen met zijn te grappige opmerkingen) en hebben 3 kinderen; een een jongensgekke dochter genaamd Haley, jongere zusje Alex die nogal een boekenwurm is en de jongste broer Luke die eigenlijk gewoon een kopie is van zijn vader (lomp, dom en nee niet famous). Mitchell is samen met Cameron, zij zijn een homo-stel en adopteren in de eerste aflevering een klein vietnamees meisje genaamd Lily. De serie is een komedie sitcom, het draait dus om 3 gezinnen die samen een familie vormen en daarbij horen de drama’s, ruzies, liefdes, etentjes, bbq’s, verjaardagen en vakanties.

Ik kan er nog veel meer over vertellen, maar dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling; je moet het lekker zelf gaan kijken. In Amerika heeft de show verschillende grote prijzen gewonnen en ook vele nominaties gehad. Het wordt door sommige vergeleken met How I met your mother & Friends (als je deze series niet kent dan heb je onder een steen geleefd en moet je toch eerst echt deze series gaan kijken).

Een aflevering duurt gemiddeld 20 minuten waardoor je gemakkelijk tussen je huiswerk of zelfs in je lunchpauze op het werk een aflevering kunt kijken. Of je bingewatched gewoon net zoals ik een seizoen in enkele dagen (dat mag ook).

Heb jij een favoriete serie op dit moment? En zo ja welke raad je mij aan?

Liefs,
Rosita Elise

2 thoughts on “Netflix tip: Modern Family

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.