Beauty | NuSkin AP24 Whitening Tandpasta | REVIEW

NuSkin 

Een tijdje terug werd ik aangesproken door een vriend van mij om wat producten te testen; super cool natuurlijk om een samenwerking aan te gaan. Zo kreeg ik een tandpasta en een liquid lipstick opgestuurd van het merk NuSkin, misschien heb je er nog nooit van gehoord en misschien ook wel. Het is een merk wat met enkel natuurlijke bestands delen werkt. Ook zijn de verpakkingen van de producten erg simpel gehouden, met reden dat het geld gestoken wordt in research. Daarnaast zou de tandpasta je tanden witter maken; en dat wilde ik natuurlijk wel is uitproberen; daarom heb ik de afgelopen weken deze tandpasta getest voor jullie en ga ik vandaag jullie mijn review geven.

Wil je dit product zelf ook kopen? In Nederlandse shops is dit namelijk vrijwel nergens te koop! Via amazon.de kan je het product gratis naar nederland laten versturen binnen 2 werkdagen.

BESTE PRIJS: Amazon.de

AP24 whitening tandpasta

Een tandpasta die helpt om je tanden terug te brengen naar hun natuurlijke kleur, helpt aanslag te verwijderen en te voorkomen. Een zichtbare mondhygiëne en een schoon gevoel in de mond. Daarnaast is het product ook lactose vrij. Ik ben benieuwd want ik wil dat natuurlijk zelf gaan ervaren.

Witmakende fluoridetandpasta
Maakt uw tanden stralend wit en gaat tegelijkertijd plaquevorming tegen. Door de speciale formule die geen schadelijke peroxiden bevat, helpt AP-24 Whitening Fluoride Tandpasta ook vlekken te verwijderen en gaatjes te voorkomen.

voor

na

Ap24 Whitening Tandpasta Review

Hier was ik het meest enthousiast over; want gaat deze tandpasta mijn tanden daadwerkelijk witter maken? Ik merkte eigenlijk na 3/4 dagen 2x per dag gebruiken verschil aan mijn tanden. Ik hoop dat het op de foto’s goed overkomt (er zit natuurlijk tijd tussen en mis net ander licht vanaf buiten, dus beetje lastig vond ik zelf om het goed op de foto te krijgen) want mijn tanden zijn echt daadwerkelijk witter geworden, het grootste verschil voel ik echt in mijn mond zelf. Mijn tanden voelen ontzettend schoon aan en ik merk echt dat aanslag minder snel aan mijn tanden blijft plakken. Nou zijn mijn tanden echt geen tinten veranderd; maar ik zie het zelf wel vooral (en dat was eigenlijk al na de eerste poetsbeurt). Ik kan je dit product zeker aanraden; je betaald wel iets meer voor het product; maar je hebt ook maar heel weinig product nodig, dus je doet er best lang mee. Ik ben er erg blij mee; en ik denk dat als mijn tube op is ik hem opnieuw ga aanschaffen. Natuurlijk verschilt het per persoon, maar ik merk dat ik het nog fijner vind om mijn tanden te laten zien.

BESTE PRIJS: Amazon.de

Prijs: €15,99

Amazon.de shipped gratis binnen 2 werkdagen naar Nederland! Je kan hier dus prima bestellen!

Liquid lip finish

De liquid lip finish op natuurlijke basis, droogt de lippen niet uit en geeft niet af. Een mat effect die zeer long lasting is. Ik heb een donker rode kleur opgestuurd gekregen. Ben benieuwd!

Review
Ook kreeg ik een liquid lipstick, waar ik erg benieuwd naar was. De kleur is erg intens al op mijn hand dus ik ben dan ook extra nieuwsgierig naar hoe het op mijn lippen staat. Het aanbrengen gaat makkelijk en het kwastje brengt fijn aan. Het is natuurlijk altijd met rood even zoeken hoe dik moet je hem aanbrengen om hem egaal te krijgen (de kluns dat ik ben), dat heb ik persoonlijk wel eens fijner ervaren met andere merken. Eenmaal op mijn lippen voelt hij zoals beloofd erg fijn aan, hij droogt mijn lippen niet uit. Het matte-effect duurde even voor ik die helemaal goed zag. Long lasting is het zeker; zelfs met make-up remover eraf halen was een uitdaging, mijn hele mond was daarna nog steeds rood (oeps). Na het eten en drinken moet ik hem wel even bijwerken, maar dat vind ik eigenlijk altijd wel normaal (ligt er misschien ook aan hoe je eet, ik zie nu van die filmpjes voor me waarbij mensen echt hun mond zo heel wijd open doen hahaha). De kleur is echt intens (heb ik al gezegd maar omygodddd, zo mooi). Zeker een rode kleur (wat ik niet zo vaak draag normaal) die ik vaker ga dragen!

De liquid lipstick kost €24,00

 

Wat vind jij van de producten? Ik ben er heel tevreden over; wil je de producten nou zelf testen? Laat dan even een reactie hieronder achter! Dan zorg ik dat je in contact komt met die vriend van mij!

Liefs,
Rosita Elise

 

Dit artikel bevat gesponsorde producten.

Is AP24 Whitening tandpasta veilig?

Jazeker. AP24 whitening tandpasta bevat geen schadelijke peroxiden en je kan je tanden er dus erg veilig mee poetsen. AP24 whitening tandpasta

Hoe werkt whitening tandpasta?

Door fluoride en silica worden je tanden erg schoon gepoetst, zelfs zo schoon dat je de tandpasta een klein laagje van de verkleurde laag afschuurt om zo de tand witter te maken.

Werkt whitening tandpasta wel echt?

Ja en nee, whitening tandpasta kan je tanden geen tinten witter maken. Echter kan het je tanden erg goed opschonen en zo een gele gloed verminderen en dus je tanden witter laten lijken.

5 thoughts on “Beauty | NuSkin AP24 Whitening Tandpasta | REVIEW

  1. Ik ben onder de indruk van beide producten! Vind de tandpasta (en vooral het effect) heel erg fijn klinken. En wow, de lipstick, wat een pigment! Vind hem wel wat prijzig.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.