Lifestyle | 30 dingen waar ik een hekel aan heb

Zo in de maand Januari besef je je vaak een heleboel, ook vooral waar je je aan irriteert. Zo irriteerde ik mijzelf vandaag aan het feit dat ik gewoon geen foto’s kon maken voor mijn blog omdat het alweer te donker was (ik schreef dit een paar dagen voordat het online kwam). Daarom ga ik jullie vandaag mijn irritaties die ik heb vertellen door een lijstje te maken met dingen waar ik een hekel aan heb. (Ik wilde er in eerste instantie een top 10 van maken, maar ik was zo lekker in de flow; dat het er steeds meer werden oeps). Af en toe mag dat; een beetje klagen? Toch?

30 dingen waar ik een hekel aan heb

 1. Je favoriete serie het einde van het seizoen nadert (met een mega cliffhanger) en je moet wachten op het volgende seizoen (die pas over 200 dagen komt) fuck ons leven.
 2. SPOILERS, nog erger.
 3. Het gevoel dat je hebt nadat je gecheat hebt in je dieet (story of my life).
 4. Aankomen, eet je 1x iets waar je zin in hebt zit het de volgende dag gelijk op je buik; zo jammer dit.
 5. Wanneer iemand eten van je pakt, en je dan dus zelf misgrijpt, ah men!
 6. Je spreekt af een dagje weg te gaan met iemand, en die persoon zegt dan op het allerlaatste moment af (OK).
 7. Fietsen terwijl het regent (uberhaupt heb ik aan fietsen een hekel).
 8. File, dit hoef ik toch hopelijk niet uit te leggen?
 9. Ik ga nog even verder met “het verkeer”; als mensen bijvoorbeeld 30 gaan rijden waar je 50 mag, of 50 gaan rijden waar je 80 mag (RIJ GEWOON DOOR).
 10. Iemand die je favoriete liedje afzet terwijl je net heel luid wil gaan meezingen in de auto (daar gaat je Beyonce momentje).
 11. Het moment dat je haar perfect zit als je je bed uit stapt; en je dan moet werken en in mijn geval je haar dus omhoog moet in een staart of knot.
 12. Vroeg opstaan; ik ben gewoon een avond mens dus soms is vroeg moeten opstaan dan echt killing.
 13. Mensen die voordringen, ga alsjeblieft heel snel weg. Of mensen die niet doorlopen voor je in de winkel maar je er ook niet langs laten; please tell me why?
 14. Mensen die altijd gelijk willen hebben, en hun fouten niet durven toe te geven (ook al maken we ons hier allemaal wel eens schuldig aan). Mensen die liegen; nog erger.
 15. Het feit dat ik hard werk en nog steeds niet genoeg geld verdien om een hypotheek te kunnen afsluiten, meh.
 16. Mensen die pas na 3 uur een keer reageren op je berichtje, terwijl jijzelf binnen 1 seconde reageert en ze dan nog online staan? Wat ben je op dat moment aan het doen dan?
 17. Wanneer mensen je bellen, je net te laat bent met opnemen en dus gelijk terugbelt en dan nemen ze niet op? Is je telefoon ineens geteleporteerd naar Japan? I don’t get it.
 18. Wanneer je op bed ligt te whatsapp’en en je laat je telefoon op je hoofd vallen, hier lach ik dan vaak wel weer heel hard om.
 19. Mensen die naast je zitten in de trein en dan je whatsapp gesprekken mee gaan lezen (ik ben dan dus zo iemand die dan typt; de buurman leest mee, zeg even hoi xxx). Levert hilarische blikken op kan ik je zeggen.
 20. Het moment dat je op iemand zijn Instagram aan het “stalken” bent en bij de foto’s van 2012 bent en dan perongeluk op like drukt (OH SHIT, what did I do?). Meestal doe je dit overigens zonder dat je het door hebt haha, ik kijk gewoon graag naar mensen hun feeds oke?
 21. Het algoritme op Instagram, PLEAAAAAASE verander het terug; ik denk dat elke blogger of fanatieke gebruiker van Instagram dit wel kan beamen.
 22. Het moment dat je telefoon leeg is, terwijl de dag pas voor de helft voorbij is.
 23. Het vuilnis buiten zetten (ik vind dit echt zonde van mijn tijd).
 24. Het bed opmaken, al doe ik dit dus dagelijks in mijn werk, ik vind het thuis zoveel vervelender om te doen dan op mijn werk (stom he?).
 25. Moet je mega nodig plassen en dan heeft de persoon voor je het toilletpapier opgemaakt maar geen nieuwe opgehangen? (wie herkent de berichtjes naar je moeder; mam wil je even een wc-rol brengen?)
 26. Koude voeten, want zijn je voeten koud dan heb je het gelijk helemaal koud.
 27. Je trekt net een nieuwe panty aan en binnen een half uur zit er al een ladder in (story of my life part 2).
 28. Je wilt een bepaalde outfit aan; zit het desbetreffende kledingstuk in de was (jo succes he).
 29. Make-up eraf halen na een lange dag (ik ben hier gewoon te lui voor).
 30. Lenzen die niet goed zitten (en je wrijft dan zo hard dat je ogen vuurrood zijn).

Werken, verkeer, whatsapp, Instagram, liegen, lenzen en meer..

Dit zijn een heleboel dingen waar ik mij aan irriteer, nu zullen er nog veeeeeeeel meer irritaties zijn maar dit waren de eerste 30 dingen die in mij opkwamen. Ik vind 30 dingen al best veel (oeps). Wel fijn om dit zo voor mijzelf eens op een rijtje te zetten, al weet ik zeker dat als ik er nog langer voor ging zitten ik er zo nog 20 bij kon verzinnen hahaha. Het staat niet echt op volgorde hoor, dat je het even weet.

Ik ben ontzettend benieuwd naar welke irritaties jij in het leven hebt? Ondanks het niet op volgorde staat ben ik heel benieuwd in welke irritaties van hierboven jij je kunt herkennen. Laat je de nummers even achter in een reactie? En let me know welke irritaties jij mist in dit lijstje!

Liefs,
Rosita Elise

15 thoughts on “Lifestyle | 30 dingen waar ik een hekel aan heb

 1. Ooh, alles is zo herkenbaar!
  Vooral dat als je een keer iets eet wat je lekker vindt, het meteen aan je lijf zit. En ik heb echt altijd koude voeten. Ik loop de hele dag met sokken in schoenen of met sokken en daaroverheen dikke sokken, en toch blijven m’n voeten koud!

  Ik typ trouwens ook dat van ‘m’n buurman kijkt mee op m’n mobiel’ als ik in de trein zit en dat merkt, hahha!

  Lieefs!

 2. Oooh. Ik vind ook alles heel herkenbaar. Alleen met nr. 29 heb ik niet zoveel problemen. Ik ben altijd heel blij wanneer ik mijn make-up er eindelijk af kan halen. Dat voelt zo goed dan, zeker na een lange dag. De telefoon die op mn hoofd valt heb ik ook weleens. Haha.

 3. Haha ik maak me schuldig aan nr 16.. Ik lees zo vaak whatsapp berichten en ben dan te lui om te reageren.. Of ik ben aan het werk en ik voel m’n telefoon 5839x achter elkaar trillen omdat sommige mensen berichten niet in 1 berichtje kunnen typen en ik denk dat er iets ergs is en moet even kijken.. *hint hint*

 4. Lenzen die niet goed zitten, en dan zo fanatiek in je ogen wrijven dat er een lens uitvalt; en krijg die er nog maar weer eens in zonder lenzenvloeistof (oké, dat wrijven is dan natuurlijk mijn eigen schuld… ik onderschat altijd hoe snel zo’n ding eruit vliegt). Xx

 5. Alles is zooooo herkenbaar. Ik erger me ook altijd aan mensen die slechte smoesjes verzinnen of zelf zeggen ‘niet vergeten’ en ‘op tijd komen he’ en zelf dan iets vergeten of veeeeeelste laat komen! Lekker klagen voelt goed soms haha!

  Lieeeeeefs ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.