Outfit lookbook | Biker boots!

Outfit lookbook

Vandaag is het tijd voor een nieuwe outfit post, ik ben op het moment echt fan van experimenteren met mijn kleding (poging tot dan). Ik heb nu al 2 outfit posts eerder geplaatst; en ik vond het ten eerste leuk om te doen en aangezien ik afgelopen week met Samantha op pad was hebben we een paar mooie foto’s gemaakt; perfect voor mijn blog en voor instagram (dreams of a blogger). Nu weten jullie als je mij volgt op Instagram dat ik echt fan ben van zwarte kleding. Maar 1 van mijn goede voornemens voor 2018 was om meer kleur te dragen; en ik hou van denim dus dat komt goed uit. Vandaag show ik hoe ik mijn nieuwe favoriete biker laarsjes combineer.

Denim + black jeans + biker boots

One of my all time faves is een spijker blouse met een zwarte broek en coole sneakers of in dit geval mijn nieuwe laarsjes er onder. Ik vind dit casual, maar door de laarsjes heeft het net iets extra’s. Ik voel me hier altijd erg comfortabel in en het staat me goed (het denim) vind ik dan. Dat blauw past wel mooi bij mijn ogen en mijn blonde lokken (HAAA, ik lijk barbie wel; zou die voor roze gaan natuurlijk; maar je snapt me). Daarnaast hou ik gewoon van mijn zilveren sieraden en die draag ik dan ook het liefst; ik probeer wel steeds meer af te wisselen maar heb gewoon mijn standaard sieraden setje snel om (vooral omdat ik met werken niks om mag).

| clothes |
Jeans | Zara
Boots | Van Haren
Blouse | Esprit

| accessoires |
Fossil watch
Buddha to Buddha
Anna + Nina
Lip | MAC Taupe

Een lekkere outfitpost met lekker veel foto’s (je zou bijna gaan denken dat ik iets met het woord lekker heb). Ben benieuwd of jij deze outfit ook zou aandoen? Laat het even weten in een reactie! Heb jij al biker boots in je kast staan/liggen?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “Outfit lookbook | Biker boots!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.