Rosita Elise | plog week #36

Weekplog #36

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

Beauty – Benefit blush bar palette (limited edition) review –  lees je hier!

Volg me op mijn Instagram: Rositaelise

Een hele week werken, komt niet vaak voor dat dat precies zo valt met mijn weekplog. Desondank ook wat fijne vrije middagen gehad en ik denk dat heel Nederland ontzettend blij was dat de zon weer lekker begon te schijnen. Benieuwd naar mijn week?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Dit is waarschijnlijk de meest charmante foto die ik ooit op mijn blog post; maar ik had hier zojuist al de hele nacht gewerkt (en nog niet wetende dat ik nog zon 7 uur te gaan had) was ik al aardig moe. Ik had die dag 16 uur gewerkt, ik was gebroken kan ik je vertellen! Haha #nomakeup #wallen #bleek

Gelukkig was dit mooie hondje er die me de dag doorsleepte, wat een poepie he!

De volgende dag (want toen ik eenmaal thuis kwam maandag heb ik echt NIETS meer gedaan) ging ik de honden ook even uitlaten, hier was Whoopy echt in protest en wilde absoluut niet verder haha.

Mijn gezin geeft kunstvoeding om persoonlijke redenen en ze hebben dus dit apparaat, het lijkt wel een Senseo of een ander koffiezet apparaat speciaal voor kunstvoeding; ECHT ZO GRAPPIG. Maar vooral super handig, het apparaat werkt top!

Even vermoeid uit werk langs mijn mooie paardje; tijd voor een kusje! Daarna ging ik naar de Sh’bam les, maakte ik nog even mijn blog af, dook ik de douche in en ging ik lekker slapen (nog steeds slaap tekort).

Tijd voor een fruithapje op de woensdag, altijd zo leuk om te zien dat de gezinnen dan foto’s maken van de fruithapjes haha!

Ik werkte voor mijn kraamzorg bureau nog even aan een nieuwe lay-out, ik was een beetje zoekende hier nog!

Op donderdag ging ik naar het werken weer naar stal en Macgic mocht even lekker los in de bak, en ja hoor 2 seconde later lag meneer al te rollen op de grond! Love it!

Ik reed ook even lekker zonder zadel, dit uitzicht van bovenop je paardje zitten blijft toch zo heerlijk! In de avond ging ik nog spontaan naar een Sh’bam les met Saskia en Marit maar daar heb ik geen foto gemaakt oeps!

Op vrijdag werkte ik ook een halve dag, had daarna een vergadering op kantoor en ging in de avond met mijn ouders een stukje wandelen (dit deden we de volgende avonden ook elke keer) haha.

Zaterdag ging ik uit werk met mama een spelletjes middag houden, ik bakte er vrij weinig van want verloor alleen maar.

Ik keek naar de finale van It takes 2, ik weet niet maar ik kijk vooral voor Gerard Ekom, wat een geweldige vent is dat toch. Wel trots dat Dionne won!

Zondag alweer de laatste dag van deze week, in de middag had ik wat afgesproken en daarna ging ik met mijn moesie opnieuw spelletjes doen (ik ben dus echt een sucker for yahtzee, vind dat echt leuk haha) en won ik wel (na de 3e poging)!

Ik testte de nieuwe hangmat uit terwijl ik mijn boek verder las en genoot van de zon! Ik ben gelukkig niet verbrand (jij wel?).

BBQ-tijd! Daarmee sluit ik dan ook de week af, we hadden dus weer gewandeld en nu zit ik dit vanuit mijn bedje te typen. Als ik naar de foto’s van afgelopen week kijk lijkt mijn week ontzettend saai; maar ben ook foto’s vergeten te maken van bepaalde momenten oeps! Aankomende week staan er weer leuke dingen op de planning gelukkig!

Een hele fijn week gewenst weer, geniet van de mooie zomerse momenten nog even en ik beloof dat het volgende week iets spannender wordt! Maar hey, we kunnen ook niet elke week super veel spannende dingen doen!

Liefs,
Rosita Elise

2 thoughts on “Rosita Elise | plog week #36

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.