Beauty | Favoriete wintergeur Chloé Eau de Toilette

In de zomer maken we ons allemaal druk dat we misschien naar zweet ruiken omdat het (niet vaak hoor in Nederland) ontzettend warm is en je daardoor kunt gaan zweten. Alle luchtjes; en deo’s komen tevoorschijn. Ik vind het ook in de winter belangrijk om lekker te ruiken; zeker als je een dikke trui aan hebt is de kans soms ook aanwezig dat (bijvoorbeeld wanneer je bij je opa en oma op bezoek bent en het is daar altijd echt 30 graden) je toch een beetje gaat zweten. Daarom ga ik jullie vandaag mijn favoriete wintergeur laten zien!

Mijn favoriet:Chloé Eau de Toilette

Ik denk dat bijna heel beauty en blogger land deze wel kent. De verpakking alleen al is om to die for en dan hebben we de geur nog niet eens geroken. Ik heb hem nu al denk ik een dik jaar in mijn collectie; en ik pak hem nog steeds met heel veel liefde. Wel ben ik super bang dat hij op gaat en gebruik ik hem alleen voor bijzondere gelegenheden of als ik op stap ga (hopelijk is dit herkenbaar voor mensen?). Ook vind ik altijd dat wanneer ik hem dan draag; dat aan het einde van de dag ik de geur nog steeds ruik aan mijn kleding; ik vind dat altijd wel zo fijn; sommige geuren vervliegen heel snel en dan ben ik de hele dag om mij heen aan het sprayen. Daarnaast vind ik de geur erg warm; hij is natuurlijk net zoals alle andere geuren gebaseerd op de roos (hoe toepasselijk voor mijn naam) en hij is niet te sterk. Van hele sterke geuren ga ik hoesten en dat heb ik bij deze absoluut niet.

Voor Chloé Eau de Toilette is verfijning het teken van elegantie. De geur cultiveert elke lettergreep van de opvallende schoonheid van haar voorgangers. Echter de frisheid van de eerste noten maakt de geur al anders. Zoals bij elke variant van Chloé komt het allemaal neer op de roos. Deze keer onthult het een ander facet van de roos, lichter en zachter dan ooit.

De Chloé Eau de Toilette is verkrijgbaar bij verschillende parfumeries en ook online in verschillende webshops. De prijs verschilt per ml maar start vanaf €54,40 (er zijn best wel vaak 20% of 25% kortingsacties; TIP VAN ROOS).

Wat is jouw favoriete wintergeur?

Liefs,
Rosita Elise

4 thoughts on “Beauty | Favoriete wintergeur Chloé Eau de Toilette

  1. Ik vind de parfums van Cloé er altijd zo mooi uit zien, gewoon al een reden om ze te kopen. Ik ken de geur van deze parfum alleen nog niet, maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.