What’s in my | Nachtkastje editie

Het zijn de wintermaanden; en we liggen nu veel meer lekker onder onze dekens in bed (en als dat niet zo is; dan doe ik iets verkeerd). Daarom leek het mij leuk (en stiekem heb ik dit idee bij iemand gezien; en dat vond ik zo leuk) om een what’s in my nachtkastje editie te maken. Vandaag ga ik aan je laten zien wat ik echt naast mijn bed heb liggen. Kijken of je dezelfde producten tegen komt? Ik ben benieuwd!

Kastje? Mandje? Lade? Huh!

We noemen het nu dan wel het “nachtkastje”, maar eerlijk gezegd heb ik die niet echt. Ik heb geen standaard kastje naast mijn bed staan met lades en een lampje er boven op. Ik heb er ook gewoon heel eerlijk; geen ruimte voor. Ik kwam toen ik mijn kamer veranderde echt een dik jaar terug; bij de Kwantum (of een soortgelijke winkel) en ik zag daar deze hele leuke mandjes; ik kocht ze meteen. Nu gebruik ik ze dus als mijn nachtkastje; hier onder kun je zien wat er altijd in mijn mandje zit. In de grote mand zit een lekkere deken; grotendeels voor de sier maar als ik het is koud heb dan kan ik altijd die nog pakken!

RayBan bril | E-Reader Kobo glow | Nivea micellair reinigingsdoekjes | Vaseline | Babylips | Afstandsbediening tv | Elastiekje | Medicijnen & de pil | Hand & Body creme Rituals | Apple oordopjes

What’s in my nachtkastje

Aangezien ik zonder lenzen vrij weinig zie; vind ik mijn bril altijd een van de belangrijkste dingen die in de buurt van mijn bed moet liggen. Ook mijn pil en babylips; want ik heb altijd droge lippen in de winter. Verder is een afstandsbediening natuurlijk niet onhandig; en lees ik graag voor ik nog even ga slapen. Soms vergeet ik mijn gezichtsreiniging make-up en dan kan ik als het nodig is altijd nog even snel een doekje pakken om mijn make-up er af te halen (zeker handig nadat ik in de nacht gewerkt heb).

Wat heb jij altijd het liefst dichtbij liggen naast je bed?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “What’s in my | Nachtkastje editie

  1. Ik vind zo’n mandje er juist super leuk uit zien naast je bed! Lekker compact. Ik heb altijd een lippenbalsem en glas water naast mijn bed in ieder geval.

  2. Veel te veel, haha! Bij mij liggen allerlei smeerseltjes. Denk aan body butter, lippenbalsem, voetencreme, bodylotion.. Soms schiet ik snel kleren aan na het douchen (want : koud) dus dan heb ik voor ik ga slapen vaak meer zin om mijn schuurpapier benen nog even van wat voeding te voorzien 😉 Leuk artikel. Altijd leuk om eens bij een ander te spieken!

  3. Nou, eigenlijk ligt alleen mijn make-uptasje, laptop en mobiel naast mijn bed. Laptop omdat ik serie kijk voordat ik ga slapen. Mobiel omdat jij mij altijd appt voordat ik ga slapen (haha, grapje heb wel meer vrienden waarmee ik app.) En mijn make-uptas zodat ik in de ochtend niet zoveel hoef te lopen (hahaha.)

  4. Mijn nachtkastjes moet ik nodig eens opruimen. Er ligt een heleboel troep namelijk (bonnetjes, lege verpakkingen, van alles en nog wat). Waar ik wel blij mee ben is mijn radio. Die zet ik vaak aan als ik wakker word.

  5. Wat zijn die mandjes een goed idee zeg! Ik heb ook geen plaats voor een nachtkastje dus nu pleur ik alles op mijn vensterbank. Ik ga eens in de winkel kijken naar zulke leuke mandjes!

  6. Ik heb geen plek voor een nachtkastje en dat is maar goed ook! Anders zou die vol liggen met makeupjes, tijdschriften, haarelastiekjes en nog andere onnodige dingen.

  7. Jaa leuk juist zo’n mandje! Eens wat anders. Ik heb gewoon een nachtkastje met mijn pil, een schaaltje voor mijn sieraden en een bodybutter van Rituals. Saai haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.