Rosita Elise | plog week #14

Plog week #14.
Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week genoot ik van een paar dagen vrij, ging weer wachten op nieuw werk. Maakte foto’s voor mijn blog en Instagram met mijn schoonzusje,

Hieronder de foto’s van deze week:

Maandag was mijn eerste dag vrij; ik begon de week goed en dook om 09:00 de sportschool in voor een les bodypump. Ik vond het wel een goed begin van mijn week.

Ik ging nog even langs wat winkels; maar kocht uiteindelijk niks, wat vinden we van deze kleur bij mij? Ik vind dat okergeel zo tof maar ik heb het toch niet gedaan!

Ik had daarna vergadering op kantoor over het nieuwe zorgdossier, vet leuk ik mag een voorstel doen voor de binnenkant. Zo komt mijn grafische opleiding toch nog van pas.

Op dinsdag sliep ik uit en ging ik aan het einde van de ochtend foto’s maken met mijn schoonzusje voor mijn blog. Ondertussen maakte ik ook wat mooie foto’s van haar met lieve Luna. Wat een poppetje he? Nogmaals bedankt Joyce! (hier kun je de outfit zien waar we een foto van hebben gemaakt)

Kijk even hoe groot onze glazen waren; zeker weten dat wij genoeg drinken! High five Joyce!

In de middag ruim ik mijn hele kamer op en verander ik de indeling van mijn bureau. Nu ik voornamelijk op mijn MacbookPro werk gebruik ik mijn iMac veel minder, dus nu kan ik mooi multitasken door mijn iMac iets meer op te schuiven. Ook de schoenen gedeelte in mijn kast moest er aan geloven.. ik denk dat ik teveel schoenen begin te krijgen! OEPS!

Mijn 4e pakketje kwam binnen! De shoplog van de Black Friday staat al online; die vind je hier!

In de avond was ik op youtube aan het struinen en keek ik uiteindelijk echt een uur lang allemaal compilaties van “beste audities” van verschillende shows. Ik weet niet maar dit is echt een guilty pleasure van mij; ik vind dat zo leuk! (vooral het meebleren gedeelte vind ik erg leuk).

Woensdag werk ik de hele dag aan mijn blog en ga ik in de avond weer lekker sporten! Ik had er ook echt zin in; kreeg ook nog eens complimenten van de gene die altijd de bodypump les geeft. Daarna kwam ik nog iemand tegen van mijn middelbare school en raakte we aan de praat.

Vet random een foto van Benji. Hij is geknipt! Hoe cute!

Ik kreeg een pakketje binnen….. SPANNNEND? Wat zal er in zitten!

Op donderdag ging ik weer de wacht in voor werk; in de middag werd ik al opgeroepen voor een opstart. Ik mocht er helaas niet blijven omdat het te ver weg was; maar toch een fijne paar uurtjes het gezin opgestart.

Oja in de middag kreeg ik deze chocolade letter nog van mijn vader (die moest hem doorgeven van oma; super lief) OMNOMNOMNOM.

Ik ontdekte dat het nieuwe seizoen van Teenwolf online stond op Netflix en ik ging lekker bingewatchen; want het was echt MEGA koud.

Vrijdag werd ik om 06:30 ongeveer wakker gebeld voor een bevalling in het WKZ in Utrecht; ik was echt net op tijd en ging daarna met het gezin naar huis; ook hier mocht ik helaas niet blijven (gaat lekker dit) want het waren te weinig uren voor mijn grote contract. Ik hoefde gelukkig niet weer gelijk op wacht en zou de volgende dag een opstart krijgen aangezien dit nu al mijn 3e gezin zou worden in 3 dagen haha.

Ik maakte dit plaatje op het invulkleurspel ding van mijn moeder; mijn oma en moeder zijn hier echt verslaafd aan. Maar ik hou van pugs dus deze eiste ik even op!

Zaterdag kreeg ik ontzettend leuk nieuws! Ik weet alleen niet of ik het al mag delen; dus hou mijn weekplog volgende week goed in de gaten! (HAAAAA; bouw ff de spanning op Roos). Ik ging eindelijk aan het werk bij een gezin; en kon gelukkig al vroeg aan de gang.

In de avond bingewatchede ik Teenwolf weer verder en keek ik ook de laatste aflevering van seizoen 6. Beetje jammer dat het zo snel al weer afgelopen was. MAAR WAT HOU IK TOCH VAN DEZE SERIE, mocht je hem nog niet gekeken hebben! DOEN!

Zondag werkte ik ook weer de hele dag en nam ik een warme douche; ik had echt bevroren voeten. Elke keer als ik een stap naar buiten zet dan sta ik weer stil bij het feit dat het echt al winter is. Bizar! En nu ben ik dit op mijn gemakje aan het typen (de dagen die ik nog niet had gedaan), terwijl ik naar Glee luister! (Ik weet dat Chelsey hier ook van houd HIGH FIVE).

 

Niet een hele boeiende week; ja oke ik mag dus nog niet echt zeggen wat er zaterdag was maar hey; kom je volgende week weer kijken toch? Ik voelde me ontzettend uitgeput afgelopen weekend; mis om het feit dat ik in 3 dagen bij 3 verschillende gezinnen ben opgestart. Nu moet ik nog werken tot woensdag en misschien met verlenging tot vrijdag; en daarna heerlijk weekend! Ik weet nog niet zo goed wat ik aankomende week ga doen; maar 1 ding weet ik wel; DE KERSTBOOM KOMT IN HUIS!

Hoe was jou week de afgelopen week? En waar kijk jij het meeste naar uit in de maand December? Hele fijne week!

Liefs,
Rosita Elise

10 thoughts on “Rosita Elise | plog week #14

  1. Ik ben hééeel benieuwd naar het goede nieuws! Het okergeel staat je onwijs leuk én wat maak je die fruithapjes toch altijd leuk én lekker. Ziet er supergoed uit.

  2. Gleeeee <3. Een lesje body pump lijkt mij ook wel wat. Normaal gesproken doe ik geen groepslessen, omdat ik liever alleen sport haha. Teen Wolf moet ik ook echt weer gaan kijken (ben nog maar in seizoen 2, I know. Shame.)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.