Jeffree Star make-up collectie

O MIJN GOD, ja daar mag ik deze post wel mee openen. Mocht je nog niet bekend zijn met het make-up merk Jeffree Star; dan gaat er op dit moment een wereld voor je open. Als een kind met speelgoed, zo voel ik mij met deze producten. Ik ben ontzettend blij met de beauty’s die ik van dit merk heb; en vandaag ga ik je mijn stash van het merk Jeffree star laten zien.

Wie of wat is Jeffree Star?

Jeffree Star is een bekend fenomeen in de make-up wereld. Een man met een passie voor make-up, je vind hem of geweldig of niet. Maar hey, dat hoeft geen rol te spelen bij zijn make-up. Ik kan dan ook een heel verhaal over hem gaan vertellen, maar eerlijk gezegd heb ik daar ten eerste geen zin in en is het ook niet nodig want zijn producten spreken voor zich (girl, where is this sass coming from?).

Verpakking van de producten

Mocht je dus nog niet bekend zijn met de producten, dan zul je denken WOW it is so pink!, ja dat is het zeker. De verpakkingen hebben allemaal dezelfde felle roze kleur, in combinatie met glitter en glamour. Special editions wijken wel af en die hebben een eigen kleur, maar vaak wel zo gematcht dat het toch heel erg Jeffree Star is. De normale lipsticks hebben het uiterlijk van een huls van een kogel (hoe tof is dat).

Velour Liquid lipsticks

Een van de producten waar Jeffree bekend om staat; zijn de geweldige matte liquid lipsticks. Ontzettend gepigmenteerd en blijven ook ontzettend lang zitten. Nu is dit niet echt een review, maar heel eerlijk deze hele post is een en al blijheid want ik vind alle producten goed (YAS girl). Oke terug naar de lipsticks, ik was eerder niet zo enthousiast over liquid lipsticks maar dat is sinds ik deze heb volledig omgedraaid. Je kunt ze makkelijk meenemen en als een lipgloss bijwerken. Ook met eten en drinken blijven ze redelijk goed zitten; bij mij slijt dan vooral de binnenkant en die kan ik makkelijk bijwerken zonder spiegel.

Jeffree Star Summer Collection Velour Liquid Lipstick – Calabasas €20,95 (is/gaat uit het assortiment)
Jeffree Star Cosmetics Velour Liquid Lipstick – Leo €20,95

Lip ammunition

Een tijd terug heb ik ook normale lipsticks besteld, ik was toch wel heel nieuwsgierig naar hoe het pigment van deze zou blijven zitten. Ook die zijn heel mooi, vind ze wel iets moeilijker aanbrengen als bijvoorbeeld een MAC lipstick. Iets minder cream-achtig. Helaas heb ik hier wat kleuren van aangeschaft die mij gewoon niet zo goed staan (vind ik dan)

Jeffree Star Summer Collection Lip Ammunition – Birthday Suit €20,95 (is nu wel in de sale op makeupspot)
Jeffree Star Summer Collection Lip Ammunition – Skin Tight €20,95 (is/gaat uit het assortiment)

Hieronder zie je;

Highlighter

Highlighter, waar zijn we tegenwoordig zonder; nou nergens dus. Aangezien Jeffree Star wel een persoon is die graag over de top gaat; doen zijn highlighters dat ook. Wat een pigment komt er van deze beauty’s af; echt heel bizar. Ik heb zelf de meest bekende (denk ik) van zijn highlighters. En een limited edition van een samenwerking, beide koele tinten maar ontzettend tof. Voor een feestje pak ik eigenlijk altijd deze highlighter; daarnaast zit er zoveel product in dat als je er 1 aanschaft er denk ik echt 10 jaar mee kunt doen.

Jeffree Star Cosmetics Skin Frost – Ice Cold € 30,00
Jeffree Star Summer Collection Skin Frost – Crystal Ball € 30,00 (is/gaat uit assortiment)

De producten van Jeffree Star zijn in Nederland niet in winkels te koop, op themakeupspot hebben ze tegenwoordig wel producten ervan. Zijn helaas wel soms wel snel uitverkocht zeker als er nieuwe producten uitkomen.

Wat vind jij van de producten van Jeffree Star?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “Jeffree Star make-up collectie

  1. Ik ben altijd een groot fan van producten van Jeffree Star als ik het bij andere in reviews zie.. ik heb er zelf alleen nog helemaal niks van! (shame on me…)
    Toch binnenkort maar eens gaan online shoppen dan 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.