Beauty | Lash lifting + review

Mooie gekrulde wimpers; we willen ze allemaal maar het is nou eenmaal niet voor iedereen weggelegd. Nu is het niet alleen zo dat ik van mijzelf hele vooruit staande korte wimpers heb; ze willen ook gewoon echt niet ook al gebruik ik een wimper kruller en blijf ik een kwartier per oog knijpen; niet gekruld zitten. Afgelopen week zag ik bij iemand op mijn instagram een nieuw iets tegen (naja nieuw? voor mij was het heel nieuw); namelijk Lash lifting. En ik neem jullie mee want ik was meteen in de modus; IK WIL DIT.

Hoe werkt Lash lifting?

First things first: allereerst moeten de wimpers worden gereinigd. Wanneer deze schoon en vetvrij zijn gemaakt, blijft de krul beter zitten en dringt de vloeistof beter in de wimpers. De schoonheidsspecialist brengt vervolgens een laagje wimperpermanent-vloeistof aan op de wimperroller. De roller of siliconen pad, die bestaat in verschillende maten, wordt zo dicht mogelijk tegen de haargrens aan, op het ooglid geplaatst. De vloeistof wordt op het rollertje aangebracht en de wimpers worden met een borstel over de roller gekamd en gekruld. Soms worden de ogen afgedekt voor een beter resultaat. Na de inwerktijd worden de rollers verwijderd en wordt met een wattenstaafje de overtollige vloeistof weggehaald. Met een wattentip wordt de neutralisatie of fixatie aangebracht, zodat de krul lang aanhoudt. Wanneer je eindelijk je ogen mag opendoen, zie je direct resultaat: je ogen zijn optisch groter en het lijkt zelfs alsof je meer wimpers hebt. Het aanbrengen van mascara is gemakkelijker en met een beetje mascara boek je grootse resultaten. Let op: het is beter om de eerste 24 uur te wachten met het aanbrengen van mascara, maar wanneer deze er eenmaal op zit, zal je geduld worden beloond met een prachtige wimpers. Met je gekrulde wimpers kun je gewoon douchen, zwemmen en naar de sauna. Je wordt wakker én gaat naar bed met mooie ogen

Goed om te weten

  • Hoe lang het effect van een wimperpermanent aanhoudt, is afhankelijk van de snelheid waarmee je wimpers groeien, maar ook de cyclus waarmee ze uitvallen. Voor een optimaal resultaat kun je elke 1,5 tot 2 maanden een wimperpermanent laten zetten.
  • Een wimperpermanent geeft eventjes een vreemde geur af, maar dit betekent alleen maar dat de permanentvloeistof z’n werk doet.

Een wimperpermanent kan je heel wat (on)nodige rompslomp schelen in de ochtend: je hoeft in principe geen mascara meer te gebruiken en je gekrulde wimpers vormen de perfecte basis voor een geslaagde make-uplook. Je wimpers zien er bovendien dikker en langer uit. Wil je een extra dimensie toevoegen aan je behandeling? Door het verven van je wimpers krijg je een nog intensere blik en worden je ogen echte blikvangers.

Ik heb dit van de treatwell.nl website; een hele handige site waar je gemakkelijk elke beauty behandeling kunt vinden en ook bedrijven in je eigen buurt die deze behandelingen uitvoeren. 

De kosten van deze behandeling varieert tussen de €40,00 en €50,00 en hangt ook af of je je wimpers wilt laten verven dan kan de prijs nog iets hoger zijn.

Resultaat bij mijzelf

Op de website van de salon waar ik mijn lashlifting behandeling heb geboekt stond dat de behandeling ongeveer een uur doet; nu vind ik het nooit erg om een uur in de schoonheidssalon te zijn dus ik keek er erg naar uit. De behandeling zelf vond ik wel een beetje spannend maar ik was vooral gewoon heel erg benieuwd naar het resultaat. Om niet verder uit te wijken zijn hier de before & after shots:

Dit was voor en na de behandeling van de wimperlashlift

Ik maakte thuis de volgende dag na het douchen ook nog een paar foto’s want na de eerste keer douche gaan de laatste lijm resten er ook vanaf en kun je het resultaat echt goed zien; ik moet eerlijk zijn vond het heel eng om de eerste keer te gaan douchen; ik bedoel blijft het echt zitten?

Wat een mega verschil met nog een beetje mascara er bij; mijn ogen poppen nu nog veel meer eruit; ik heb echt nog nooit zulke gekrulde wimpers gehad! Ik moet er echt aan wennen; maar vind het wel heel mooi.

Wat vind jij van het resultaat, en zou je het zelf overwegen om te gaan doen? Laat het weten in een reactie.

Liefs,
Rosita Elise

 

9 thoughts on “Beauty | Lash lifting + review

  1. Ik wil mijn wimpers ook een keer laten liften, ben daar zo benieuwd naar! Het lijkt wel alsof je wimpers heel warrig en door elkaar heen zitten, trekt dat nog weg of was dat voor de behandeling ook al zo?

    1. Helaas zitten mijn wimpers altijd zo spastisch.. want zie dat idd bij andere nooit maar het is wel minder na paar keer douchen; dat warrige.. lelijk is dat he? Weet alleen niet wat ik er aan moet doen dus tips zijn welkom!

  2. Mooi resultaat! Ik heb wel eerder van last lifting gehoord en als ik eerlijk ben vind ik het een stuk mooier en natuurlijker dan al die wimperextensions die zoveel mensen laten zetten. Zelf gebruik ik nu al een tijdje wimperserum, wat mij ook wel goed bevalt 🙂

    1. Dat had ik dus ook! Mijn ogen zitten al zo diep dus ben altijd bang met wimperextensions dat mijn ogen helemaal zo klein worden Haha! Ja wimperserum werkt ook wel maar gaan ze niet van krullen! Thanks dat je het mooi vind; moet er nog ff aan wennen! Hahaha

  3. Wat een verschil zeg! Wist niet dat je met lash liften zo’n effect kon bereiken! Gek alleen dat je wimpers zo warrig zijn, zou ook niet weten wat je daar aan kunt doen!

  4. Echt een mega verschil zeg! Bijna geen mascara meer nodig! Wel nog beetje warrige wimpers. Mijn wimpers blijven met mascara op wel gekruld zitten, gebruik ook geen wimperkruller verder. En sinds ik lashserum gebruik, zijn ze ook mega lang geworden!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.