Beauty | MAC lipsticks

Iedere beauty blogger heeft ze, wil ze of is al helemaal verliefd op de lipsticks van MAC. Tot een jaar geleden, kende ik ze enkel van plaatjes en droeg ik eerlijk gezegd nooit lipstick. Maar hey people find new things to like, dus daar ging ik dan. Ik kocht mijn eerste MAC lipstick en was volledig om. Vandaag ga ik jullie mijn collectie van MAC lipsticks laten zien, welke is jouw favoriet?

De verpakking

De clean en strakke verpakking van de MAC lipsticks, zijn zwart met zilver. Wel zijn er soms uitzonderingen dat ze de verpakking voor een limited edition veranderen. Zo is er nu de Nicki Minaj lijn, en deze hebben een rose/gold achtige kleur. Verder vind ik de huls mij altijd herinneren aan een tampon (ja kom op, wees eens heel eerlijk daar lijkt het echt op). Je stopt ze makkelijk in je tas of broekzak, waardoor ik ze ook makkelijk mee te nemen vind. Sommige lipsticks zijn zo groot dat ik ze onhandig vind om mee te nemen, deze hebben een fijn formaat.

Velvet teddy

Ik denk dat deze kleur een favoriet bij velen is. Het is een van de meest bekende lipkleuren van MAC. En is ook lange tijd echt mijn nummer 1 geweest. Ik denk dat ik er binnen het jaar wel 3 versleten heb (oeps). Het is een bruinige nude tint met een kleine roze gloed erin, wat de ene keer wel goed zichtbaar is en de andere keer niet.

Kinda sexy

Dit is denk ik mijn minst favoriete, ik pak deze het minst vaak. Het is echt een roze nude kleur, en op de ene of andere manier vind ik hem bij mijzelf gewoon niet zo mooi staan.

Mehr

Opnieuw een hele bekende van MAC, volgens mij heeft iedereen deze wel in zijn make-up stash zitten. Mehr is ook een nude kleur, ook deze moet ik echt vaker gaan dragen want hij is echt ontzettend mooi.

Taupe

Mijn nieuwe toevoeging aan de collectie, een iets donkerde bruine nude kleur. Ik vind deze wel een donkere versie van Velvet teddy dus als ik voor een iets heftigere kleur wil dan pak ik deze nu. Ik vind hem echt prachtig en zeker bij een stoere look vind ik deze kleur echt fantastisch.

Matte finish | review

Je hebt het misschien vast wel gemerkt, maar dit zijn allemaal matte kleuren. Ik ben echt fan van matte lipsticks, ik hou niet zo van dat glimmende en shining. Als ik dat wil pak ik wel een lipgloss of een lippenbalsem. Verder blijven de lipsticks ontzettend goed zitten, na ongeveer 3 tot 4 uur werk ik ze wel even bij omdat het dan wat vervaagd is. Dit is natuurlijk ook vanwege eten en drinken. Ik gebruik er zelf geen lip potlood bij, maar het schijnt dat het dan nog beter blijft zitten. Hier wil ik binnenkort eens voor gaan kijken.

Heb je nog geen MAC lipstick, dan kan ik je echt aanraden om er 1 te gaan aanschaffen. Tegenwoordig zijn er MAC verkooppunten in Douglas en de Bijenkorf maar je kunt natuurlijk ook naar de eigen winkels van MAC gaan. Of je besteld ze lekker makkelijk online (als je weet welke kleur je mooi vind).

Ben je nou benieuwd naar wat voorn lipproducten ik nog meer heb? Laat het dan even weten in een reactie, misschien kan ik als jullie dat leuk vinden een soort van stash serie opnemen.

Liefs,
Rosita Elise

 

7 thoughts on “Beauty | MAC lipsticks

  1. Mooie collectie aan MAC lipsticks heb je! Mehr en taupe heb ik zelf ook en zijn echt mijn favorietjes. En inderdaad ik vind ze ook heel erg op tampons lijken haha :’)

  2. Wat een mooie lipsticks! Ik heb Mehr en Velvet teddy allebei overwogen om te kopen maar uiteindelijk is dat er nooit van gekomen.. Als ik ze zo zie zou ik ze alsnog wel willen hebben, vooral velvet teddy lijkt me heel mooi! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.