Beauty | MAC Whirl lipstick | Review

Het was tijd om een nieuwe kleur aan mijn MAC lipsticks toe te voegen; hoe leuk is het namelijk om meerdere kleuren te dragen (ook al kun je er maar 1 tegelijk dragen). Aangezien ik heel erg neig naar bruin tinten die staan mij gewoon het beste en tegenwoordig ook steeds vaker wil experimenteren heb ik gekozen voor Whirl. Een nog steeds bruin-achtige tint met toch iets van roze erdoor heen. Ken jij deze kleur al?

MAC Whirl

MAC Whirl lipstick (matte) wordt door MAC zelf ook wel een dirty rose (bruin roze tint) genoemd. Het is wel een van de bekendere nude kleuren van MAC en toch had ik er nog niet echt vaak van gehoord. Ik was laatst in de Douglas en toen vond ik het tijd om weer eens even te neuzen. En ik slaagde erin om deze beauty mee te nemen.

Vanaf €14.63

Nu in de aanbieding bij Douglas!

Het is verder geen limited edition, en dus heeft hij ook de normale verpakking. Aangezien ik veel taupe draag die toch echt een stuk meer oranje is dan deze; en velvet teddy is veel lichter en meer nude. Is het dan ook weer een andere kleur als dat ik gewend ben en moet ik wennen aan de kleur.

Net zoals mijn andere vertrouwde lipsticks brengt hij gemakkelijk en romig aan, hij heeft een intense pigmentatie waardoor hij vaak in één keer dekt en hij droogt op met een finish tussen satijn en mat in. De lipstick geeft wel af op kopjes en glazen, maar ik vind dat nooit zo storend. Ik denk dat je ongeveer na drie tot vijf uur moet bijwerken, als je er natuurlijk niet teveel aan zit. Ik ben echt zo iemand die veel te vaak zijn lippen tegen elkaar aan doet waardoor ik er zelf voor zorg dat het slijt.

Nodig voor je collectie?

Ik denk dat de MAC Whirl lipstick wel echt een aanwinst is voor velen vrouwen onder ons. De kleur is lekker intens en ik hou steeds meer van donkere lip-kleuren. En soms is uit je comfort-zone komen natuurlijk ook heel goed. Ik ben zelf niet zo van de roze-tinten maar de lichte roze ondertoon die hier in zit spreekt me wel heel erg aan. Je kunt wel zeggen dat de persoon die mij hielp bij de MAC counter het hilarisch vond om mij zo verrast te zien over deze kleur.

MAC Whirl – €19,50 Hij is te koop bij de MAC counter in onder andere de Douglas & Bijenkorf, maar je kunt ook naar een MAC store gaan of online bestellen natuurlijk.

Vanaf €14.63

Nu in de aanbieding bij Douglas!

Kende jij deze kleur van de MAC Lipsticks al? En welke is jouw favoriet voor dit seizoen?

Liefs,
Rosita Elise

12 thoughts on “Beauty | MAC Whirl lipstick | Review

  1. Vet is die he! Ik heb er een mini van, vanuit de christmas-collection, maar het is echt mijn favo aan het worden! Zeker zo voor de winter vind ik het echt een toffe kleur. Hij staat jou ook echt heel mooi. Bij mij komt hij toch wat “grauwer” over, misschien door mn huid/haarkleur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.