Rosita Elise | plog week #26

Plog week #26

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Dit wordt echt de meest toffe weekplog ooit, maar dan ook echt. Nee ik ga eerlijk zijn; ik heb de afgelopen week alleen maar in mijn bed gelegen, uitgeziekt en heb daardoor ook veel te weinig aan mijn blog kunnen werken. Daarom ga ik gewoon even met jullie kletsen in deze weekplog; en heb ik wel een paar foto’s die ik met jullie wil delen. Lees je mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen week:

Mijn voornaamste bezigheid deze afgelopen zieke dagen waren Netflix. Ik ben begonnen met de series rondom het hele Marvel gebeuren en dan moet je denken aan: Arrow, The Flash, Supergirl etc. Hoe leuk dat hier allemaal mensen van Glee in zitten, ik denk dat Chelsey dat ook wel kan waarderen.

Ik moest van mama even wat dingen uitzoeken; en dat was oprecht mega vermoeiend maar wel heel grappig. Ik kwam namelijk een hele oude telefoon van mij tegen. Hoe grappig is het om de sms-jes (want ja in die tijd deden we aan blox en hadden we 1000 sms-jes en kon je maar zoveel letters in 1 keer sturen anders werden het al 2 sms-jes en o ja zeker dat je dat ging passen en meten) van vroeger terug te lezen, al zijn het er maar weinig want er pasten er toen niet zoveel op met het geheugen. EN DIE ACHTERGROND FOTO!

Ik maakte pap; het ziet er oprecht op de foto ontzettend vies uit. Maar ik vind het echt heel lekker, hihi. En naja mijn lichaam kon ook niet zo heel veel dingen hebben omdat ik geen honger had. Mandarijntjes die wel; HEEEEUL veel mandarijntjes.

Dit was ik deze week, maar helaas donderdag moest ik er toch aan gaan geloven ik moest namelijk naar een EHBO cursus en er was geen andere datum meer die ik kon gaan. Dus heel veel PCM naar binnen gewerkt; en let’s go.

Wat ben ik toch blij dat er make-up bestaat als je ziek bent. Ik voelde me verschrikkelijk en dat is ook wel te zien aan mijn hoofd en hoe ik kijk maar hey; de make-up was best on fleek. Ik deelde deze foto in mijn instagram stories; volg jij mij al?

Moesten we ook nog reanimeren; ik kon het niet volhouden aangezien ik super weinig lucht had. Ik was al buitenadem na het omdraaien van iemand op de grond om die persoon in een stabiele zijligging neer te leggen, ernstige zaak.

Nog steeds wel heel blij met mijn wimperlift, zo gekruld zijn mijn wimpers echt nooit. Dit filter van snapchat was oprecht nodig.

Even een sneakpeak voor wat er morgen online gaat komen, ik voelde iets beter op de zaterdag middag en maakte daar gebruik van door even een paar foto’s te maken voor de blog.

Een tijdje terug kocht ik deze 2 leuke truien voor mijn ongeboren neefje. Ik stuurde deze foto naar mijn zus om alvast te laten zien wat ik had gekocht. Ze was er erg blij mee en ik vind ze zelf ook te cute! Die hugs gaat hij zeker genoeg krijgen! Nog even wachten dat wel.

Na de hele week ziek zijn; lag mijn bureau ook helemaal onder de zooi en dingen die opgeruimd moesten worden. Tijd om even op te ruimen, nu ben ik als goed is aan het werk wanneer jij dit leest. Ik ben het binnen zitten goed zat en wil echt weer fit zijn en kunnen sporten en gewoon lekker mijn dingen doen. Ik ben echt in lange tijd niet zo ziek geweest; ik voel me nu ook echt een zeurkous en kan me voorstellen dat je dit allemaal niet zo interessant vind. Maar hey het leven gaat niet altijd over rozen.

Heb jij ook al de gemene griep te pakken gehad? Fijne week gewenst allemaal.

Liefs,
Rosita Elise

6 thoughts on “Rosita Elise | plog week #26

  1. Zo balen dat je ziek was.. Ik heb gelukkig (even afkloppen!) de griep nog weten te ontwijken. En ohh smsjes terug lezen, dat lijkt me leuk en tenenkrommend tegelijk!

  2. Jaaa de griep had mij ook te pakken, zo rot! Voelde me waardeloos. Hopelijk ben je inmiddels alweer een stukje fitter en kun je deze week weer lekker wat dingen gaan doen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.