Rosita Elise | plog week #24 & #25 CARNAVAL

Plog week #24 en #25

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven! En deze week niet 1, maar 2 weken!

Dreams don’t work unless you do

Afgelopen week liep een beetje anders dan dat ik had gepland; door de carnaval kreeg ik mijn weekplog niet op tijd online en aangezien ik de dagen erna ook nog druk aan he t carnavallen was leek het mij net zo handig om de afgelopen 2 weken te combineren. Aangezien het anders wel een hele lange weekplog wordt focus ik mij gewoon net iets meer op alleen de leuke dingen; lees als in carnaval (oeps). Lees je gezellig mee?

Hieronder de foto’s van de afgelopen 2 weken:

De afgelopen 2 weken had ik vakantie; en daar heb ik lekker van genoten. Ik heb veel aan de blog vooruit gewerkt; bij vrienden langs geweest en spelletjes gedaan met mama. We beginnen de week met een knipoog.

Ook heb ik zoals jullie op mijn blog hebben kunnen zien een lash lifting laten doen. Daar waren de meningen nogal over verdeelt; mijn wimpers zijn van zichzelf gewoon heel warrig; maar ik ben nog steeds heel blij dat ze nu zo lekker gekruld zijn haha. En als ik het een volgende keer ga laten doen; dan ga ik het heel duidelijk aangeven dat ze vorige keer een beetje warrig waren; mis kan mijn schoonheidsspecialiste er dan iets aan laten doen. Heb je het nog niet gelezen en ben je nu toch wel nieuwsgierig? Klik dan hier! 

Ik ben binnenkort uitgenodigd voor een opening bij een super leuke lunchroom; ik ging alvast iets proeven bij een andere vestiging; meer omdat ik gewoon echt super honger had en er toevallig in de buurt was.

Ik ging naar de nieuwe Fifty Shades Freed film; zal geen spoilers geven maar ik had zelf de boeken al gelezen. Het was een gezellige avond met Wendy; ons oordeel van de film? Wij hadden er meer van verwacht.

Ik maakte een schaamteloze selfie; waarbij je mijn gekrulde wimpers vet goed ziet; even een blij-heids momentje en al helemaal om deze trui. Love de gele kleur.

Vrijdag middag – de start van het carnavalsjaar de dorp werd omgedoopt tot het “Zandkruuersgat” voor 5 dagen. En aangezien mijn beste vriendinnetje de hofdame is (haar vriend de prins) dit jaar wat een dikke eer is; kwam ik kijken. Foto-tijd!

De eerste avond van de carnaval; aangezien het in het “hok” waar onze vereniging altijd is; de jongeren avond was gingen we met een paar vriendinnen naar onze plaatselijke kroeg “De Kolk” en ondanks de mega drukte was het een hele gezellige geslaagde eerste avond.

De volgende dag checkte ik nog even of al mijn blogposts klaar stonden zodat ik daar de rest vd week niet over na hoefde te denken (begon toen al een vermoeden te krijgen dat ik de weekplog niet online zou gaan zetten). Ik keek ondertussen Supergirl; ik kwam er pas later achter dat wanneer je de gehele Marvel series wilt kijken je moet beginnen bij Arrow; en ik ben daar ooit mee begonnen maar nooit verder gegaan; nu dus wel.

Op de zaterdag avond ging ik samen met Cora een vriendin van mij als Mini-Mouse verkleed; vooraf hadden we al lol met de smink en het was echt een hele leuke avond. Waren we niet mega cute?

Onze vriendinnen-app-groep heet de alcoholistenclub heftig; maar dat valt allemaal reuze mee. Fotos means memories en die leggen we graag vast!

Ik kwam op de zaterdag avond ook nog een collega tegen; naja collega; vriendin Kelly. Mijn mini mouse neusje was ondertussen al aan het verdwijnen.

De outfit voor de optocht; het was zo ongelofelijk koud dat ik mijn dikste trui tevoorschijn haalde en mijn vertrouwde Uggs.

De volgende dag was het tijd voor de optocht; mijn zus & schoonzus kwamen ook met de kids om naar de optocht te kijken. Echt leuk hoe de kinderen de trekkers en het snoep interessanter vinden dan de optocht zelf (al snap ik dat snoep nog wel).

Ik had dus 2 vrienden overgehaald uit het zuiden (of naja 1 uit Apeldoorn en 1 uit Boxtel) om eens een keer hier in Hoogland carnaval te komen vieren. Ze keken ook mee naar de optocht en gingen daarna mee het “hok” in. Het was echt een hele leuke avond; volgens mij hebben jullie je prima vermaakt! Volgend jaar weer Mello en Don?

Beetje een onscherpe foto; maar wat waren de dames van de Eemschuumers (onze carnavals vereniging; het is voor mij allemaal zo normaal maar kan snappen dat sommige namen jou niets zegt vandaar) mooi; ze waren een soort waarzegsters; echt heel leuk met het magische thema wat onze prins dit jaar had bedacht.

Sas was ook erg blij om mij te zien nadat we elkaar de hele avond nog niet hadden tegengekomen haha. Op mijn Instagram pagina; heb ik een storytime opgeslagen die Carnaval 2018 heet; daar staan al mijn filmpjes en foto’s die hier misschien niet tussen staan ook in; mocht je het leuk vinden om die te bekijken; klik hier!

Op de maandag avond was het ook weer feest; en zoals elk jaar moet ik dan even met mijn neef op de foto; of naja niet persee op de maandag maar tijdens carnaval. Nu hebben we er wel meerdere gemaakt deze carnaval maar deze is het “normaalst”.

Had ik al gezegd dat dit vooral een carnavals post zou worden? Jawel toch? Op de maandag avond heb ik eigenlijk niet zoveel foto’s gemaakt. We zijn na het feest in de avond ook nog naar een andere kroeg gegaan waar het erg gezellig was. Of ik kan het beter uitleggen als; de foto’s van deze avond zijn echt niet voor het internet hihi.

Aangezien we het hele weekend al ongezond aan het eten zijn; doen we vrolijk mee met de prinsenmaal. Dit jaar had de prins gekozen voor broodje hamburger. Leggur hor. Het mooie is er werd voor ons opgeschept en nondeju wat kreeg ik veel saus erbij.

Dat wordt een gezellige avond; ik snap alleen niet waarom Linda hier nog op staat; LINDA WAAR BEN JE? In de avond na het feest help ik Ilona nog met het ei-tje bakken; dat is een soort van traditie; bij de prins thuis ei-tje bakken; Linda en ik waren chef ei. Heb alleen vergeten een foto te maken van hoe dat er aan toe ging. Oeps.

Mijn ouders waren er ook die avond; hoe schattig; ze waren in soort van chinees-achtige kleding. Haha.

De situatie na 5 dagen volledig carnavallen. Tijd om nog de laatste uurtjes bij het haring happen te kijken; dat hoefde niet meer verkleed. Dus nam ik mijn lekkere warme sjaal mee en kon ik me gewoon weer opmaken zonder smink. Toch wel fijn; want ik kon nu niet aan mijn neus krabben terwijl je dat soms uit automatisme doet hihi.

Tot grote verbazing; maar toch ook weer niet; vroeg Rick – Ilona ook nog ten huwelijk; echt een heel bijzonder moment om daar bij aanwezig te zijn geweest. Bij hun bedank speech als Prins en Hofdame ging hij op zijn knieën (en noem me maar een emotionele troela; maar ik moest huilen).

Ik was zo trots op mijn vriendinnetje; en wat een super mooie ring heeft Rick uitgezocht! Super trots op jullie beide! Ondanks we allebei moe waren; kregen we het toch nog voor elkaar deze lieve foto te maken. LOVEYOU.

Na al dat ongezonde eten en gefeest rustte ik uit. Helaas werd ik een dag daarna echt mega ziek en belandde ik de vrijdag ochtend bij de huisarts. Ik hoestte al een tijdje maar dat heb ik wel vaker voelde mij verder niet ziek; nu had ik koorts; spierpijn; rugpijn; oorpijn en kiespijn. Uiteindelijk moest ik even een kleine bloedtest laten doen en daar waren mijn waarden ook niet goed; dus aan de antibiotica dan maar. Ik was zelfs te brak om ook maar een normale broek aan te doen naar de dokter; ernstige zaak.

Ik at een kip-salade en keek Arrow; verder sliep ik veel en zat ik veel onder de douche en moest ik af en toe stomen. Het vervelendste vind ik nog wel dat mijn gehoor weg is; zo irritant niets horen.

Hier sluit ik mijn weekplog ook mee af, ik ben aan het uitzieken en hoop snel weer aan het werk te kunnen. Heel eerlijk heb ik nu al 2,5 week geen baby in mijn handen gehad en ik mis het echt. Dus antibiotica doe je werk; dan kan ik weer baby’s gaan helpen. Een hele fijne week voor jullie! Hopelijk vinden jullie mijn carnaval spam niet stom (hihi).

Liefs,
Rosita Elise

16 thoughts on “Rosita Elise | plog week #24 & #25 CARNAVAL

  1. Wat heb je een fijne carnaval gehad! Ik zou ook huilen als een vriendin ten huwelijk gevraagd wordt hoor haha, zeker als je moe bent van een paar dagen feesten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.