Beauty | Mijn favo winter luchtje (Divine Decadence – Marc Jacobs) | Review

Voor elk seizoen, voor elke gelegenheid, voor elk moment, eigenlijk ieder moment kun je tegenwoordig een nieuwe geur kopen. Zo zijn er avond, lente, zomer, en every-day geuren. De laatste tijd neig ik echt naar 1 bepaalde geur; en die wil ik vandaag met jullie delen. Mijn favoriete winter-geur aangezien het nu natuurlijk winter is.

Marc Jacobs Divine Decadence

Toen Marc Jacobs Decadence uitkwam was ik rázend enthousiast. De flacon ademt luxe uit en het was weer eens wat anders dan de andere geuren van Marc Jacobs. Ik was heel excited hierover! Want ondanks dat ik zoete frisse geuren in de zomer prefereer, vind ik de Divine (maar ook het origineel) Decadence perfect voor avondjes uit en de winterse maanden. Vandaag gaan we het dus hebben over de Marc Jacobs Divine Decadence en vertel ik jouw waarom dit mijn favoriete winterse geur is.

Zoals ik net al zei is de flacon een en al luxe; door middel van het slangenleer, de gouden ketting waardoor het lijkt alsof het een tasje is. In tegenstelling tot het origineel is de flacon zelf doorzichtig en het vloeistof lichtgroen. Het is nog steeds luxueus maar wel een stuk toegankelijker en minder zwaar. Hij lijkt ook sprekend op het origineel.

De noten in deze geur:

Top: Champagne, Oranjebloesem & Bergamot
Hart: Gardenia, Hortensia-akkoord, Kamperfolie & Irisbloem
Basis: Saffraan, Vanille & Amber

Review

Ik kan je gaan wijs maken wat ik ruik wanneer ik de geur op heb; maar ik heb daar werkelijk waar gewoon geen idee van. Ik weet welke geuren ik lekker vind en wat mijn voorkeur heeft. Wat ik wel weet is dat de geur warm is; de geur ruikt ook heel luxe (kan dat? ja dat kan). Het is wel echt een geur die even binnenkomt; mensen met astma kunnen het denk ik niet echt waarderen als je deze voor hun neus op doet (ik weet dit uit ervaring; mijn stiefvader gaat altijd half dood oeps). Het is echt een bijzondere geur; ik heb nog nooit zoiets eerder geroken; misschien dat het me daarom ook zo aanspreekt. Het is geen geur om op te doen als je thuis bent, daar is die echt veel te heftig voor, hij blijft ook echt heel de dag hangen. Dat vind ik ook super fijn; want dat betekend dat ik niet na een paar uur de geur moet bijsprayen; en als ik in de avond mijn kleding uit doe dan ruik ik de geur nog steeds aan mijn kleding L O V E I T. Heb je de geur nou nog nooit geroken? Ga hem dan zeker eens ruiken in de parfumerie.

Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 30 ml – € 60,00
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 50 ml – € 85,55
Marc Jacobs Divine Decadence Eau de Parfum 100 ml – € 115,55

Hij is te koop in verschillende parfumerie. 

Wat is jouw favoriete winterse geur? Laat het weten in een reactie.

Liefs,
Rosita Elise

One thought on “Beauty | Mijn favo winter luchtje (Divine Decadence – Marc Jacobs) | Review

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.