Rosita Elise | plog week #23

Plog week #23

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Een week werken; pre-carnaval party & gezelligheid met vrienden! Dat somt mijn week wel op; ben je benieuwd hoe mijn week is geweest? Lees mee!

Hieronder de foto’s van deze week:

De afgelopen week kraamde ik bij een super leuk gezin; het gezin had een krijt muur en vroeg of ik een idee had om er iets op te zetten; kan ik mijn handlettering kunsten eens even oefenen. Ik vond het best leuk geworden!

In de avond ging ik spontaan uiteten met wat vrienden die ik al een hele tijd niet had gezien; stiekem mis ik jullie wel een beetje. Spareribs!!!

Bo gaat me btw echt haten nu want ik mocht deze foto echt niet laten zien hihi; MAAR WE STAAN ER ZO LEUK OP. Beetje jammer dat de film hierdoor niet doorging…

Op dinsdag ging ik natuurlijk weer de hele dag werken; Hoe leuk is dit shirtje van de baby; ik vond hem zo leuk! Werd er echt gelukkig van.

Kaya was heel blij dat ik weer thuis was; ze wacht me altijd zo lief op; vind ik zo lief altijd. ZE HEEFT ZULKE MOOIE OGEN!

Ik besloot koekjes te bakken; die werden een beetje mislukt; maar ach ze waren wel lekker… ze werden alleen zoveel groter als dat ik bedacht had; ik had er beter kleinere en meer ruimte tussen kunnen laten.

Op woensdag maakte ik lekker verse sap voor mijn gezin. Ik vind het dus zo grappig om dit te doen, dat apparaat; hilarisch; (Ben ik de enige die dit grappig vind?).

Mini poeder kwast van Real techniques uitgepakt; ITS SO FLUFFY IM GONNE DIE.

Tijd om blog foto’s te maken; in deze maanden struggle ik zo met foto’s ivm het licht.. Ook heb ik de afgelopen tijd gewoon niet veel producten om foto’s van te maken. Dit komt ook gewoon omdat ik van mijzelf moet sparen en niet teveel mag kopen. STRUGGLE IS REAL. Vind jij mijn lifestyle artikelen ook leuk? Of gaat jouw voorkeur toch uit naar Beauty?

Na het werken op donderdag ging ik nog even langs mijn oma; die woonde daar om de hoek. Leuk om even bij te kletsen.

Nieuw hoesje van Ome Ali, altijd leuk. Alleen dacht ik dat die mijn randen van de telefoon beter zou beschermen; dus geen idee of ik hem veel zal gebruiken. Bestel jij vaak bij Ali Express?

Ik ging met hakken en een trui op pad; TOP COMBINATIE. Waren de eerste schoenen die ik zag haha; wilde namelijk even snel iets halen..

Ik kocht wat nieuwe pennen voor mijn Bullet journal; ik krijg er steeds meer plezier in, wil ook gewoon wat dingen gaan tekenen; pinterest staat vol met leuke dingen.

In de avond ging ik aqua-joggen met Mitzi; GEZELLIG. Ik heb gelachen, lekkere make-up loze selfie ook. Aangenaam haha.

In de avond keek ik nog even wat youtube en netflix; kijk jij ook wel eens naar Casey Neistat; zijn vlogs en filmtechnieken zijn echt FANTASTISCH.

Op vrijdag sloot ik mijn gezin weer goed af; daarna ging ik even langs het nieuwe huis van mijn vader en stiefmama. De douche die in hun nieuwe huisje zit is echt MEGA MOOI (die zat er dus al in). Ik wil dit als ik op mijzelf ga ook!!!

Dit was dan ook het enige wat af was in het huis; hahaha (de rest van het huis is helemaaaaaaaaaaal in verbouwing). Nou zijn mijn vader en broer allebei bouwvakkers dus dat komt wel goed; al weet ik niet of mijn broer ook een geschikte loodgieter is? HIHI.

HOE CUTE ZIJN DEZE CARNAVALSPAKJES VOOR KINDEREN?

Ik maakte me klaar voor een avondje pre-party carnaval vieren. Ik krijg later nog een kiel om aan te doen van Ilona. Maar ik had mijn haartjes gekruld; benieuwd hoe lang dat zal blijven zitten haha.

Mijn neef was er natuurlijk ook weer; tijd om even gezellig gekke foto’s te maken. Het was weer gezellig haha.

Gezelligheid met Prins Rick, Hofdame Ilona, Linda en Wilfred. Toch wel leuk dat 1 van mijn beste vriendinnetjes dit jaar de hofdame is, samen met haar prins Rick. TROTS OP JULLIE BEIDE.

Nog wat gezellige foto’s geschoten door de fotografen! Mijn pretbek staat er weer heftig op.

De volgende ochtend ging ik op pad met onder andere Ilona; we gingen namelijk carnavals pakjes kopen; welke het is geworden zie je morgen op mijn blog! ZO SPANNEND. De rest van de dag deed ik niet zoveel; beetje lekker aan mijn blog werken en rondneuzen op youtube. HOU ERVAN.

Haartjes krullen!!! Ik word er steeds sneller in; ik krul mijn haar tegenwoordig altijd met de stijltang; ik probeer dan een soort beach wave look te doen.

Zondag was ik herenigd met mijn lieve vriendinnetje Evelyn; we hebben de auto avonturen weer overleefd in Utrecht. De omleidingen daar zijn altijd zo’n drama.

TIJD VOOR FOOOOOD. We waren wel echt fitgirls vandaag zeg.. KFC.. Dunkin Donuts.. Uiteten.. oeps! Melvin & Don schoven later ook aan; we hadden elkaar al zoooooo lang niet gezien! OMG. (Btw op mijn Instastories zie je vaak ook wat ik uitspook in de week!)

Het is Mellocake! Kijk hoe mooi de foto’s met de Iphone X zijn. Toch wel een beetje stiekem jaloers op die telefoon. EN LEKKER DAT DE DONUTS WAREN.

Het is net of ik een date had met Don; VET ROMANTISCH OP DE FOTO. Ik kan je dit restaurant btw echt aanraden het was zooooooo lekker.

Melvin was nogal van de foto’s maken deze zondag, echt een leuke avond gehad, moeten we zeker vaker gaan doen.

Ik noemde net al spareribs op; daar zijn ze; WAT WAREN ZE MEGA LEKKER ZEG.

Elkaar gedag zeggen op het station; duimpje omhoog Evelyn? HAHAHAHA.

Om af te sluiten keek ik nog even de nieuwste aflevering van De Luizenmoeder. Heb je deze serie nog niet gezien? Dan mis je echt iets; HET IS FANTASTISCH. Het is ook best wel een hype want zelfs op de radio hebben ze het er over; maar ook is het waarschijnlijk de carnavalshit van dit jaar; HALLO ALLEMAAL WAT FIJN DAT JE ER BENT BEN JE VOOR HET EERST HIER OF BEN JE AL BEKEND; STAMP MET JE VOETEN ZET JE HANDEN IN DE ZIJ IK BEN ANK EN WIE BEN JIJ? Sorry enthousiast. Ga het kijken het is te leuk.

Zo dat was mijn week; een hele drukke volle week met veel leuke dingen ook wel. Helaas heb ik niet echt veel gesport omdat ik ook gewoon heel erg moe was; dat zie je misschien niet terug in mijn weekfoto’s maar ik heb echt veel in bed gelegen; en geslapen. Ik ben de laatste tijd gewoon best wel moe; gelukkig heb ik nu anderhalve week vakantie en kan ik hopelijk een beetje bijkomen (al zal dat volgende week met carnaval er niet echt inzitten). Een HELE fijne week toegewenst; ga jij carnavallen???

Liefs,
Rosita Elise

 

5 thoughts on “Rosita Elise | plog week #23

  1. Wat leuk om weer met je mee te kijken! Ik heb afgelopen week mijn allereerste Real Techniques kwast gekocht, de Expert Face Brush. Zo’n fijne kwast!
    En die donuts zien er trouwens erg lekker uit haha.
    Ik maak de laatste tijd ook wat krullen met mijn stijltang!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.