Stationary | plan with me februari

Het is als je dit leest precies 1 februari, en dat betekend een nieuwe maand. De afgelopen maand ben ik redelijk actief bezig geweest in mijn bulletjournal; maar ook niet zo actief dat ik er heel trots op ben. Ik was dan ook gewoon heel erg druk met werken, leuke dingen en sporten. Daarnaast is de blog (ja je zou het niet zeggen) ook een hele onderneming (wel een hele leuke onderneming). Afgelopen week heb ik er weer even goed voor gezeten en heb ik mijn februari alvast getekend; en ook er al in gepland (ik was niet zo slim om eerst foto’s te maken, dus ja nog steeds blond hihi).

Hoe beviel mijn januari lay-out?

Het fijne aan een bulletjournal is dus dat je het elke week/maand kunt veranderen en aanpassen. Ik vond bepaalde dingen wel heel fijn en andere dingen ook weer helemaal niet. Zo kwam ik erachter dat ik in mijn maandoverzicht veel te weinig plek had voor afspraken, en niet goed kon bijhouden hoe ver ik was met het vooruit werken van de blog (als me dat lukt dan tenminste hihi). Verder vond ik mijn indeling van de weken heel onoverzichtelijk; ik wil gewoon goed kunnen zien wanneer ik moet werken en wanneer niet. Dus dat gaan we aanpassen in de maand februari; benieuwd hoe januari eruit zag? Check dan even mijn plan with me van januari hier.

De februari lay-out

 


De voorkant van mijn februari lay-out.

Het maand overzicht; heb ik dit keer dus helemaal anders gedaan. Ik heb de indeling van de maand in vakjes gestopt. Zo kan ik in 1 groot overzicht mijn afspraken zetten. Ook heb ik besloten toch wat kleur te gebruiken voor mijn bujo; geel is de laatste tijd mijn favoriete kleur. Dus leuke activiteiten ga ik geel kleuren.

Aangezien ik meer wil sparen; ga ik deze maand bijhouden wat ik uitgegeven heb; en aan wat. Mis krijg ik dan eens besef van hoeveel geld ik uitgeef hihi. This quote is a true story!

Dan het weekoverzicht; ook iets anders ingedeeld; zo hoop ik meer overzicht te hebben door het in vakjes te verdelen. Verder heb ik deze pagina nog niet echt versierd.. ik weet niet zo goed hoe ik dat wil nog.. ideeën zijn welkom!

oja afgelopen maand heb ik ook nog een pagina aangemaakt met alle series die ik heb gekeken; ik moet alleen nog elk seizoen een kleurtje geven van wat ik heb gekeken; zo kan ik zien of ik helemaal bij ben. Heb jij nog een leuke serie die ik echt moet kijken?

Ik ben benieuwd wat je van deze plan with me vind; vinden jullie dit interessant om te zien? Ik ga proberen aankomende maand nog actiever in mijn bulletjournal bezig te zijn; willen jullie dan weer een plan with me zien?

Liefs,
Rosita Elise

8 thoughts on “Stationary | plan with me februari

  1. Ik vind dit echt super leuk en inspirerend, van mij mag je dit elke maand delen hoor! Vind je blogplanning ook heel handig, misschien ga ik het ook wel zo indelen!

  2. Wat handig, echt interessant om te zien hoe je alles bijhoudt. Ook goed om zo je uitgaven bij te houden, misschien ook een idee dat ik me daar is wat meer in ga verdiepen haha.

    Liefs!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.