Beauty | Mijn nicht Carmen opmaken!

Jullie hebben Carmen al eens eerder op mijn blog voorbij zien komen, namelijk tijdens ons dagje uit in de Efteling. Opnieuw hadden we een date en kwam Carmen met het idee om elkaar op te maken; en daarna wat foto’s te maken buiten. En natuurlijk FOOD.

Het verschil tussen make-up

Het is altijd ontzettend (vind ik dan) leuk om elkaars make-up te zien. Nu heb ik best wel veel, en naja Carmen zoals jullie kunnen zien heel weinig. Nu heeft Carmen in mijn beleving dan ook echt maar weinig make-up nodig, ze heeft van die mooie natuurlijke sproeten; mega lange wimpers en een egale huid. Het enige wat ze dan ook gebruikt is mascara, oogschaduw, wenkbrauwpotlood en een beetje concealer. (ik vind het maar knap in deze tijd haha)

Carmen haar make-up

Mijn make-up

Ik heb nu niet eens al mijn make-up meegenomen, maar aangezien Carmen wilde opgemaakt worden zoals ik mijzelf opmaak als ik een feestje heb of iets uitgebreider mijn make-up doe; dacht ik laat ik van alles wat meenemen (dit is denk ik net iets meer dan de helft). De grootste uitdaging was dan ook foundation, want Carmen is nu eenmaal nog een stuk bleker dan dat ik ben (en ik ben al bleek, moet je nagaan).

Carmen opmaken

Uiteindelijk heb ik maar gewoon mijn foundation gepakt; deze is eigenlijk net iets te donker voor Carmen, maar uiteindelijk valt het wel een beetje mee. BLENDEN is een must. De grootste uitdaging vond ik de wenkbrauwen; hoe moeilijk is dat zeg bij iemand anders (het zweet stond op me voorhoofd). Ik kan dan ook niet zeggen dat de wenkies on fleek zijn; want dat lukte me gewoon echt niet.

Hieronder de producten die ik gebruikt heb:

  1. Prep + Prime MAC
  2. Estee Lauder Double wear foundation
  3. L’Oreal concealer
  4. Clinique losse poeder
  5. Benefit brow pencil
  6. NARS Laguna bronzer
  7. NARS Orgasm
  8. Jeffree star skin frost Crystal ball
  9. (haar eigen mascara)
  10. MAC Mehr

Het Resultaat met knot; a la Roos

Vervolgens heeft Carmen mij ook opgemaakt; dat was echt binnen 4 minuten klaar. Ik heb mezelf echt heel gek aangekeken; want zij gebruikte dus de make-up die zij zelf altijd gebruikt en dan kun je pas zien wat een effect dat heeft op iemand anders. Make-up staat bij iedereen heel anders.

Wat vindt Carmen er van?

Ons hoofd zegt misschien al genoeg, Carmen moest echt wennen aan het feit dat ze “zoveel” op had, ook waren haar sproeten een stuk minder en dat veranderd je uiterlijk toch wel heel erg. Ondanks dat de kleur iets te donker voor haar was, vond ze de blush en de bronzer wel heel mooi. De wenkbrauwen vond ze te heftig, maar voor iemand die van zichzelf zulke lichte wenkbrauwen hebt dat je ze niet ziet; kan ik me ook wel voorstellen dat het dan heel heftig is (en ja ik heb gefaald met de wenkies I KNOW). Over die wimpers zeg ik maar niks; want daar ben ik gewoon heel jaloers op. De glow van de highlighter maakte de look helemaal af! En ondanks dat Carmen ook nooit lippenstift draagt; vond ik het er echt heel leuk staan. Mehr is niet mijn favoriete kleur maar vond de kleur bij haar veel mooier staan als bij mezelf.

Wat vind ik van mijn look?

Over mijn eigen look zeg ik maar niks; verschrikkelijk. Ik haat oogschaduw, maakt mijn ogen nog kleiner en ik vind mijn huid op het moment gewoon niet egaal. En ik ben ook altijd een stuk bleker in mijn gezicht waardoor ik nogal snel “ziek” lijk (echt waar soms vragen mensen aan mij; voel je je wel goed, je bent zo bleek). Bronzer vind ik echt je look maken, een beetje contouren geeft je gezicht zoveel meer diepte. En dan de wenkbrauwen, hou op met me hoor.

Ach we hebben ontzettend gelachen; hebben ons daarna opnieuw opgemaakt. Carmen heeft vooral naar mij zitten staren hoe ik mij aan het opmaken was aangezien zij binnen 4 minuten klaar was. En daarna hebben we buiten wat mooie foto’s gemaakt (poging tot dan), beetje jammer dat het regende waardoor we niet zo heel lang buiten hebben kunnen lopen.

Hoe vinden jullie de look van Carmen? Ergens kun je namelijk echt mij er in zien; te grappig. Helpt natuurlijk ook mee dat Carmen en ik best wel op elkaar lijken in bepaald opzicht.

Liefs,
Rosita Elise

 

9 thoughts on “Beauty | Mijn nicht Carmen opmaken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.