Tag | Het is herfst!

Zoals we allemaal hebben gezien, en gevoeld misschien ook wel de afgelopen weken (brrrrrrr.. koud). Het is alweer eventjes herfst en het leek mij wel leuk om weer even een persoonlijk tintje aan mijn blog te geven door middel van een tag! En aangezien ik herfst altijd een fijne tijd van het jaar vind is de “Het is herfst tag!” een goede uitkomst! Of ben ik nu eigenlijk stiekem al te laat? Hahaha oeps!

1. Wat is er zo leuk aan de herfst?

Ten eerste vind ik in de herfst de natuur altijd mega mooi, al die mooie verkleurde bladeren op de grond en in de bomen. Het kunnen verzamelen van kastanjes en eikels wat ook leuk is om te doen bijvoorbeeld met je neefjes en nichtjes. Maar ook het feit dat je weer onder een deken kan kruipen met een warme kop thee, dat doe ik altijd stiekem wel maar nu kan het weer legit zonder dat mensen je voor gek verklaren (hihi).

2. Favoriete herfst drankje?

Thee.

3. Favoriete geurkaars?

Oh ik heb eigenlijk niet 1 favoriete geurkaars, als er maar kaarsjes aan staan ben ik altijd wel tevreden.

4. Beste herfst lipstick?

MAC Taupe, een bruinachtige tint (nu ben ik daar sowieso het meest fan van), of de Jeffree star liquid lipstick Leo (dit is ook een bruinige tint en heel toevallig heb ik hem op dit moment op).

5. Go to oogschaduwkleur?

Hier doe ik niet aan oeps.

6. Favoriete muziek?

Is het alweer legit om nu kerst muziek te gaan draaien?!

7. Favoriete herfst outfit?

Een donkergrijze broek, sneakers of timberlands met daarboven een zwarte trui/shirt, en als we dan naar buiten gaan een leren jasje erover heen en een lekkere sjaal erbij. Knot op je hoofd of mijn haren gekruld. Love it!

8. Autumn treat?

Uhmmmmm, bastogne koeken blijven altijd favoriet. Maar volgens mij worden de pepernoten ook alweer verkocht. Ik hou dan echt van yoghurt pepernoten of witte chocolade pepernoten lekker!

9. Favoriete plek?

Hoe kan het ook anders; De Efteling, het is een stuk rustiger in het park en nog niet al te koud.

Wat is jouw favoriete plek om in de herfstperiode te zijn?

Liefs,
Rosita Elise

17 thoughts on “Tag | Het is herfst!

  1. Ah wat een leuke tag, ik ben dol op de kerst! Ik ben heel graag aan zee of in het bos tijdens de herfst. Of gewoon op de bank met thee en een dekentje, haha.

  2. Is die foto nou in t veen gemaakt?
    Leuk stukje. Thee is echt het herfst drankje. Maar kijk uit naar de winter, dan mag de chocomelk weer?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.