Beauty | L’Oréal Paradise Extatic | review

Dít is hem dan, de nieuwe mascara van L’Oréal waar vrijwel elke beauty of make-up liefhebber het over heeft. Deze mascara moet de beste drogisterij mascara ooit zijn en het schijnt ook nog eens een dupe te zijn van de bekende en vooral geliefde Better Than Sex mascara van Too Faced. Dat hij geliefd en gewild is, is zeker want hij is vrijwel overal uitverkocht. Toch heb ik hem weten te bemachtigen en ik ben dan ook heel erg benieuwd naar het effect van deze mascara, jij ook?

Dit is de verpakking,wat bijzonder is want normaal heeft L’Oréal geen enkele verpakking. Dus dat het nu in een doosje verpakt zit is zowel opvallend als erg leuk. De verpakking is rose goud, wat ik persoonlijk erg mooi vind. Verder belooft L’Oréal een intens volume, lange wimpers en het is vooral heel makkelijk aan te brengen.

En dit is dan hoe mascara er zelf uit ziet, opnieuw rose goud. In Amerika noemen ze deze mascara de Lash Paradise Voluminous, en zijn ze er echt helemaal lyrisch erover. In Nederland heet de mascara dus de Paradise Extatic.

Het borsteltje ziet er in mijn beleving op het eerste oog, goed uit. Ik vind het wel fijn dat er veel haartjes zijn en dat hij een beetje afloopt. Ik kan dan ook niet wachten om hem te testen.

Voor

Na

Review

Wauw! Ik weet niet of ik er nu helemaal ondersteboven van ben of dat hij me tegenvalt. Omdat er zoveel goede verhalen hier over zijn, is de verwachting natuurlijk mega hoog. Ik vind hem wel ontzettend fijn aanbrengen, het klontert niet en je kunt hem makkelijk opbouwen. Ik heb nu maar 1 laag aangebracht maar wil je dus een veel heftiger effect dan lukt dat ook heel makkelijk (dat heb ik nog geprobeerd de volgende dag). Ik vind vooral dat hij heel goed sepereert en dat er lengte bij komt. Veel volume vind ik wel meevallen.

Ik vind het een fijne mascara, die ik met plezier ga opmaken. De kans dat ik terug ga naar mijn geliefde Babydoll(die ik hier gereviewd heb) is wel aanwezig. Ik vind die namelijk ook heel fijn en prettig werken.

De L’Oréal Paradise Extatic Mascara is te koop bij verschillende drogisterijen en bol.com voor € 14,99 wat ik een prima prijs vind.

Liefs,
Rosita Elise

7 thoughts on “Beauty | L’Oréal Paradise Extatic | review

  1. Ik snap precies hoe je je voelt, moet zeggen heb hem nu een week intensief in gebruik en merk nu toch wel dat hij steeds fijner wordt. Soms gebruik ik eerst mijn babydoll en daarna deze en dan heb ik echt een mooi effect!

  1. Ja dat had ik dus ook, maar inderdaad hij werkt best goed alleen door de hoge verwachtingen valt ie soms een beetje tegen. Maar ik merk wel hoe vaker ik hem gebruik hoe fijner ik hem vind!

   Liefs!

 1. Ik snap de hype niet zo heel goed over deze mascara, heb hem zelf nog niet geprobeerd hoor, maar obv reviews denk ik inderdaad niet WAUW.
  Ik houd het toch maar bij mijn eigen vertrouwde Chanel Le Volume 😉

 2. Dat had ik dus ook, ik kocht deze mascara laatst deels omdat iedereen hier zo’ n hype van maakte. Maar ik vond het niet verbijsterend. Het is opsich wel een goede mascara. 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.