TAG | Instagram Tag 2017

Oeh wat leuk een Instagram tag! Ik ben nog nooit zoveel bezig geweest met social media als in 2017, mijn Instagram is in het afgelopen jaar dan ook ontzettend veranderd en als beginnend blogger vind ik het dan ook ontzettend leuk dat ik genomineerd ben door Chelsey om de Instagram tag van 2017 te doen! Ben je benieuwd wat mij het afgelopen jaar heeft bezig gehouden op Insta en natuurlijk wie ik nomineer? Lees dan snel verder!

Volg mij vooral op Instagram en make me a happy girl! – xoxo Rosita Elise

1. WELKE FOTO’S KREGEN IN 2017 DE MEESTE LIKES?

Voor de gelegenheid heb ik ook maar even de #2017bestnine gedaan. Daar kwamen deze 9 foto’s uit, mijn Instagram is de afgelopen tijd ontzettend gegroeid dus het verbaast me niet dat de meeste foto’s ook van recent zijn. De gene met de meeste foto was mijn selfie in de sneeuw van vorige week. Ik was echt in shock hoeveel likes ik daar op kreeg; de teller staat op 253 en dat is voor mij doen echt mega veel! Stiekem was ik daar wel een beetje trots op!

2. WAT IS JE ALLERLAATSTE GEPLAATSTE FOTO OP INSTAGRAM IN 2017?

Deze foto is genomen in Amsterdam afgelopen woensdag, ik ging met een vriend uiteten en daarvoor wandelde we nog even in de stad bij de Bijenkorf, de etalages waren zo mooi en ik hou wel van die mooie lichtjes. Robin was zo lief om deze foto van mij te maken, ik als bij-ei kreeg het voor elkaar; dat dit de normaalste foto was.

3. WAT IS DE ALLEREERSTE FOTO DIE JE (IN 2017) PLAATSTE OP INSTAGRAM?

Oeh dat is even zoeken (give me a sec) .. hahaha ik moet hier om lachen, ik had toen nog heel erg een thema dat ik om en om tekst en foto’s plaatste. Deze tekst plaatste ik op 8 januari 2017, ik denk dat ik toen bijna een laatste dag werken had in een gezin, dus ik was een beetje moe denk ik. Goed verhaal dit; lekker kort ook.

4. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO VAN 2017 WAAR JE ZELF OP STAAT?

Ik heb meerdere verschillende memories; als ik er dan toch 1 moet kiezen dan kies ik deze, ik voelde mij in deze foto heel goed en gelukkig (het is dan ook een foto in de Efteling, en ik was hier samen met mijn beste vriendin Evelyn). Ik denk dat je dat ook wel een beetje kunt zien in de foto, dat ik me goed voelde bedoel ik dan. Daarnaast hou ik van zwart wit; dus ja hihi. En kijk even hoe mijn haar zit; ik was die dag ervoor naar de kapper geweest HAAA.

5. VAN WELKE INSTAGRAMFOTO UIT 2017 KRIJG JE TER PLEKKE HEIMWEE?

Dat is echt 100% procent een foto van Bali, eigenlijk geven al deze foto’s me heimwee. Maar als ik er dan toch 1 moet kiezen, dit is op het strand op Gili Trawangan, het uitzicht, de rust, de blauwe zee, mijn jurkje die heerlijk zat, de nonchalante knot op mijn hoofd, pure vrijheid en goed gezelschap. TAKE ME BACK PLEAAASE. (als ik nu naar deze foto terug kijk; ik had toen nog een ander theme en dus filter, had ik dus nu heel anders deze foto bewerkt, maar hey still pretty tho).

6. WAT IS HET ALLERLEKKERSTE GERECHT DAT JE IN 2017 DEELDE OP INSTAGRAM?

Oh dit is een goede; ik post niet zoveel eet foto’s op mijn instagram (doe ik nu iets verkeerd?), maar ik ga even zoeken; OEH! Deze Nalu bowl aten Milena en ik in Canggu, Bali. Dit was echt heaven, omnomnom! Het filter maakt de foto niet eens mooier (ik struggle echt met oude feed theme’s haha). Nalu Bowl in Canggu; echt een aanrader!

7. WAT IS DE ALLERLEUKSTE FOTO DIE JE IN 2017 MAAKTE VAN EEN (HUIS)DIER?

Ik heb geen foto met onze hond omdat ze eerlijk gezegd nooit stil zit; al staat er wel al 1 klaar in UNUM, maarja die staat nog niet online dus dat is niet eerlijk! Maaaaaar als je mij al een tijdje volgt dan weet ik dat ik van olifanten hou; opnieuw deze foto is in Bali gemaakt en ik hou echt van deze foto. Kijk hoe mooi de olifant staat en hoe cute zijn haartjes op zijn hoofd zijn (kijk hoe blond ik hier ook ben lol!).

8. WELKE FOTOBEWERKINGSAPPS (OF INSTAGRAMFILTER) GEBRUIKTE JIJ DIT JAAR HET MEEST?

Dat zal VSCO zijn, die app gebruik ik echt altijd. Ik schreef er een artikel over hoe ik mijn Instagram foto’s bewerk; die vind je hier!

9. WAT ZIJN JOUW MEEST GEBRUIKTE HASHTAGS OP INSTAGRAM (TOP 5)?

Ik denk dat dat de standaard van elke blogger zijn; #lifestyleblogger #dutchblogger #Instadaily #beautyblogger & #traveler die laatste vooral omdat ik reizen ook erg leuk vind.

10. WELKE 3 ACCOUNTS ZIJN BIJ JOU FAVORIET?

Oeh dit vind ik wel een hele moeilijke; ik hou van travel accounts, ik volg veel leuke bloggers maar geniet ook van celebs.

  • Disfordazzle (Diana Leeflang) Ik vind haar looks zo leuk.
  • Annanooshin (Anna Nooshin) Anna is gewoon geweldig; en altijd zulke mooie foto’s. JALOERS.
  • Dametraveler (een pagina die inspireert om vrouwen meer te reizen) ECHT PRACHTIGE FOTO’S.

Welke 3 accounts nomineer jij om de tag ook te doen?

 

Mocht je deze tag nou zelf ook heel erg leuk vinden, vul hem dan vooral even in! Ik ben benieuwd en vind hem zelf ook erg leuk om te lezen bij anderen. Dus laat het vooral even weten in de reactie; dan kom ik even gluren op je blog!?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “TAG | Instagram Tag 2017

  1. Ik vind dit echt een super leuke tag en wilde hem zelf gewoon al doen. Leuk dat je mij tagt Roos <3 Je hebt hem leuk ingevuld en vind het leuk om te zien hoe je gegroeid bent in je insta feed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.