Beauty | Salon B | Nieuw haar!

Jaaaa het was weer eens tijd om naar de kapper te gaan; altijd fijn om je haar te laten verwennen; en nog veel leuker om je haar een upgrade te geven. Ik vond het weer spannend; maar na 2x al eerder zo blij te zijn geweest met het resultaat; maakte ik weer een afspraak bij Marije. En vandaag gaan jullie zien hoe mijn haar geworden is! Who is excited?

Even een before shot;

Inspiratie

Ik ga tegenwoordig zelf ook maar een beetje zoeken naar inspiratie voor mijn haar; en ik kwam deze beelden tegen. Heel toevallig had Marije dus soortgelijke beelden gevonden (die zie je hieronder). De lengte van het eerste beeld; iets langer als dat maar in dat model. De heftigere aanzet met een donkere kleur van foto 2 en Marije was verliefd op de kleur van de 3e foto; die was mij iets te rozig dus we gaan voor een iets assigere versie hiervan. En ook hoe het haar daar in model zit vond ik erg tof; 1 lengte in het hele haar; ook geknipt in deze zijscheiding.

De inspiratie beelden

Plan de campagne

Ik heb in mijn vorige blogpost over Salonb al verteld hoe de behandeling in zijn werking ging. Dit keer werd mijn haar dus aan de bovenkant donkerder aangezet en aan de onderkant lichter. Hou er dus wel rekening mee dat de kleur die het nu precies is over enkele wasbeurten al niet meer zo is; dan is het grijze eruit en wordt het weer wat lichter en blonder. Maar voor heel even is het wel cool om wat grijze plukken in mijn haar te hebben. Op echt alle foto’s die ik gemaakt heb de dagen erna lijkt ik echt gewoon bruin; maar het ligt er dus echt aan in welk licht ik sta, want ik ben toch echt nog steeds blond in een soort van balayage (hope that this make sense).

Ik kreeg weer een heerlijke wasbeurt na het kleuren en ook opnieuw die heerlijke warme handdoek om ervoor te zorgen dat de conditioner beter intrekt (dit is echt iets wat je thuis ook gewoon zou moeten doen het is zo lekker). Ook werd ik door zowel Marije als de assistente tegelijk droog geföhnd (ik haat dit woord). Ik verbaasde me er echt over hoe snel het knippen ook weer ging; vroeger zat ik altijd kei lang maar Marije heeft echt zo’n snelle techniek en ook nadat mijn haar droog is; dan pas gaat ze knippen; heel bijzonder.

Het resultaat

Ik ben er zo blij mee! Al heb ik wel een dag eventjes een baal momentje gehad dat ik dacht; NOOOOOOO het is te kort! Maar ik ben er nu wel aan gewend en ik denk dat als ik het een paar keer heb gewassen en het ietsjes lichter is dat ik net iets meer Roos ben. Ik vind het vooral heel tof hoe gelijk mijn hele haar nu is en hoe het valt aan de voorkant. Eerst was het altijd rond en in laagjes; nu zitten er een klein beetje laagjes in maar als ik het stijl fohn dan zou dat niet opvallen.

Zie je hoe de kleur binnen heel anders lijkt als buiten? Heel gek hoe dat effect heeft op je waarneming. Ik merk nu al dat het krullen zoveel makkelijker is nu het wat korter is haha mis gaat het me dan eindelijk een beetje lukken; om het net zo mooi in model te krijgen als Marije. Super bedankt weer; en ik zie je over een paar maanden weer.

Voor zelf een afspraak bij Salon B kun je terecht op hun website (www.salonb.nl)

Wat vind jij van mijn nieuwe haar?! En hoe vaak ga jij per jaar naar de kapper?

Liefs,
Rosita Elise

 

22 thoughts on “Beauty | Salon B | Nieuw haar!

  1. Wauw, ik vind het resultaat echt hééél mooi! Ik heb een afspraak gewonnen bij Salon B in Amersfoort maar moet nog steeds de afspraak maken. Snel doen als ik dit zo zie!

  2. Ooh heel mooie kleur en lengte! Ik ga meestal maar twee keer per jaar naar de kapper, hihi. Ik maak er nooit tijd voor en ik vind het ook niet vaak nodig, aangezien het toch lang is. Wel vind ik het superfijn om erheen te gaan. Lekker je haar laten wassen en knippen. Uiteindelijk ziet het er na zo’n kappersbezoek altijd mooier uit.

    Lieefs!

    1. Whaha! Ik herken het hoor; ik ging eerst ook nooit maar ben er nu wel veel meer mee bezig en het is inderdaad zoooooo fijn! Ik ging eerst maar 1 keer per jaar HAHA. Nu denk ik 3/4 keer! Heerlijk!

      Xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.