Rosita Elise | plog week #22

Plog week #22

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Een week met wat vrije dagen, dagje weg, foto’s maken, nieuw haar, sporten en weer werken. Benieuwd naar wat ik afgelopen week gedaan heb? Lees dan vooral verder!

Hieronder de foto’s van deze week:

Op maandag sliep ik een klein beetje uit; ik had een afspraak om 11:15 bij Salon B dus ik maakte me half klaar want ja mijn haar werd toch gedaan en ging richting de kapper. Weer even fijn bijgekletst met Marije en ondertussen prachtig nieuw haar erbij gekregen. Ik schreef er een blogpost over; die vind je hier!

Daarna moest ik naar de dokter; ik had namelijk een afspraak gepland, ook dit moet soms.

In de avond werkte ik aan mijn blog en keek ik lekker serie; alleen ben ik dus nu door al mijn series heen dus een nieuwe suggestie is zeker welkom!

Op dinsdag was ik ook vrij; ik sliep uit en ging daarna op naar Utrecht; ik had mijn haar zelf gekruld; vet mooi.

Amersfoort Centraal; dat was een tijdje geleden!

Beetje jammer dat het ging regenen.

Ik ging gezellig met Maikel door de stad wandelen, winkelen, kletsen en foto’s maken. Uiteindelijk gingen we lunchen in Utrecht; kijk hoe enthousiast Maikel zijn broodje aanviel.

Nog even een foto; wij zijn al gewoon bijna 10 jaar vrienden bizar.

We deelde deze mooie koekiemonster donut <3 VET ROMANTISCH.

En de keuze tussen deze jas is er nog steeds; help! Groen of beige.

Ook kreeg ik een gewonnen handcremé van Kneipp. Thanks Nina <3

Woensdag hield ik echt een relax dag, ik moest even bijkomen van de hele week werken. In de avond heb ik mijzelf wel uit bed gesleept om te sporten; was ik toch wel trots op mijzelf.

De volgende ochtend moest ik weer naar de dokter; ik ging namelijk een implanon plaatsen; nu denk je misschien wat is dat? Maar dat is een klein staafje in je arm die dient als anti-conceptie (dit is misschien too much info). Ik was namelijk zo iemand die de pil regelmatig vergeet en dat was ik zat.

Ik keek de musical awards terug, en ik zag Soldaat van Oranje; deze musical heb ik pas gezien en deze Eric hadden wij; vond hem stiekem wel de knapste van alle acteurs die tot nu toe Eric gespeeld hebben.

Ik was ook vet zielig met mijn drukverband, die moest 24 uur om blijven.

In de middag werd ik gebeld dat ik op wacht moest; dus ik dook lekker vroeg mijn bed in; want ja moe en ook een hele stijve arm haha. Ik was nog wel even met mijn haar aan het zoeken hoe het nou het leukst zit; VET OVERBELICHTE FOTO HAHA.

De volgende ochtend werd ik om 07:28 mijn bed uit gebeld (MEGA MOOIE TIJD) voor een bevalling. Deze liep redelijk soepel en ik had dan ook de tijd om de kruiken even te maken.

Nadat de bevalling klaar was; en het gezin alvast naar huis ging kwam ik erachter dat ik echt een grote blauwe plek op mijn arm had waar de implanon geplaatst was. Ziet er zo stom uit.

Om 18:30 was ik pas klaar met werken; dus het was een lange dag werken. Ik keek daarna the voice, ik kan Anouk echt nooit uitstaan, wat kan zijn bitch zijn.

Weer vroeg in de auto; merken jullie ook dat het al steeds vroeger licht wordt?

Zaterdag maakte ik een lekker fruithapje voor mijn gezin; het was weer een tijdje geleden.

Zondag weer de hele dag werken. Na het werken ging ik gelijk wandelen, ik dacht die traditie moet ik maar eens voort gaan zetten. Ik heb vandaag zelfs nog een stuk verder gelopen, 9/10km check.

En waaaaaaien dat het deed. Nu ben ik lekker mijn blog aan het typen, en ga ik straks wie is de mol terug kijken en mijn bullet journal bijwerken.

 

Ik hoop dat je een hele fijne week hebt gehad, aankomende week staan er ook weer leuke dingen op de planning. Ik moet nog werken tot vrijdag; maar daarna een heeeeel leuk weekend! hihi De selfie spam was btw real deze week; sorry. TOT PLOGS.

Liefs,
Rosita Elise

11 thoughts on “Rosita Elise | plog week #22

  1. Je haar is zo prachtig geworden, staat je echt heel mooi! Enne, ik ga nog steeds voor de beige jas, die staat je zo mooi! Een vriendin van mij had trouwens een blauwe plek 3x zo groot als de jouwe van de implanon haha, dus het kan nog erger.

  2. Leuke foto’s weer! Je haar is echt super mooi! Ik zou trouwens wel uitkijken met je hele adres enzo op je blog zetten, is bij die foto van de Implanon best goed zichtbaar. Je weet maar nooit wie het zien.. X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.