Beauty | Top 5 make-up producten van 2017

Het is de laatste week van het jaar 2017; het leek mij leuk om terug te blikken op mijn favorieten van het jaar 2017!

Ik denk dat ik wel kan zeggen dat ik in het jaar 2017; mijn liefde voor make-up naar een next level gebracht heb. Ik heb meer geld dan ooit uitgegeven aan make-up en nieuwe merken omarmt en in mijn hart gesloten. Het klinkt nu echt bijna alsof ik een relatie ben aangegaan met make-up maar stiekem ben ik dat ook. Dit zijn mijn 5 absolute favorieten van het afgelopen jaar, deze zullen ook niet meer snel uit mijn stash verdwijnen (hier over gesproken.. 1 is bijna op.. snel bestellen).

Mijn top 5 make-up producten van 2017

Al was het even moeilijk om echt te kiezen tussen alles wat ik op het moment heb; ik heb een selectie kunnen maken. Welke nu echt precies op welke plek staat vind ik nog wel echt heel moeilijk; aangezien het ook bijna allemaal verschillende producten zijn (voor een andere plek op je gezicht). Dus mis wijkt het over een dag of 2 weer een beetje af; op dit moment voelt dit als mijn top 5; ik ben benieuwd of er een favoriet van jou tussen staat!

1: On top of the top! (NARS – Laguna Bronzer)

Ik heb dit product volgens mij al zo vaak benoemd in mijn blog dat jullie er waarschijnlijk moe van worden! (oeps) Het is gewoon zo’n fijn product. Ik heb een ontzettend lichte huid (oke ik mag niet klagen er zijn mensen die echt nog veel lichter zijn, maar als je soms de opmerking krijgt met het woord lijk erin; zegt genoeg denk ik) en een goede bronzer of goed countour product is dan ontzettend moeilijk om te vinden. Vaak heb ik ook het idee dat er zoveel glitters in bronzer zit; ik heb wel een glitterige persoonlijkheid maar al die glitter breng ik liever aan met highlighter (duh). De NARS Laguna Bronzer is dan ook echt fantastisch voor mij; een mooie matte bronzer; die makkelijk aanbrengt; perfect blend en toch een lichte glow er in heeft zitten. Wat ook super fijn is; het is sinds kort ook gewoon in Nederland te verkrijgen bij verschillende Bijenkorf filialen en anders lekker online, je hoeft in elk geval niet meer naar Parijs. Zei ik al dat ik fan ben?

2: Do I need to say more? (Estée Lauder – Double wear foundation)

Ik denk dat dit voor velen een walhalla van de foundation is; voor mij wel tenminste. Ik gebruikte hiervoor een ruime tijd de Dior foundation (de prijs hiervan was nog duurder, verder wel echt een heel fijn product). Toch maakte ik de overstap naar de Double wear foundation van Esteé Lauder. De dekking is fantastisch, het blijft de hele dag op zijn plek zitten; ik krijg geen gekke lijntjes en ik vind de matheid van het product ook erg fijn. Ik denk dat ik niet snel meer over ga op een andere foundation, ik zal deze altijd in de buurt houden.

3: A girl just needs this in her life (Anastasia – Dip brow)

WENKIES ON FLEEK! Wenkbrauwen zijn het afgelopen jaar alleen maar belangrijker geworden; en als ik naar foto’s kijk van hoe mijn wenkbrauwen er een jaar geleden uit zagen kan ik echt alleen maar huilen. Ik zal mezelf maar ontzettend voor schut zetten en hier onder even laten zien hoe erg het er aan toe was (de jaren ervoor waren nog erger; maar laten we het daar maar niet over hebben).

eind 2016 vs Eind 2017

Ik schaam me diep haha! Maar toen ontdekte ik de Dipbrow van Anastasia, en mijn wenkies kregen steeds meer “fleek” (hoop ik dan). Eindelijk begin ik er tevreden over te zijn; ik merk dat ik ze soms iets te heftig aan zet en dan is er eigenlijk no way back meer; of ik moet mijn hele basis ook weer opnieuw doen. Maar hopelijk komt er ooit een dag dat ik kan zeggen de perfect Instagram brow te hebben. Dit product heeft mij heel erg geholpen, poeders en potloodjes vind ik gewoon niet fijn. In combinatie met het wenkbrauw kwastje van Anastasia krijg ik nu eindelijk de vorm in mijn wenkbrauwen die ik mooi vind.

Wat vind jij van mijn wenkbrauw transformatie? (Wees een beetje lief voor me)

4: One of the all time faves till like forever? (MAC – Velvet Teddy lipstick)

Ik denk dat deze ook heeeeeeeeel vaak voorbij komt op mijn foto’s. Het is mijn go to lipstick, de gene die ik altijd pak als ik even niet weet welke ik wil gaan gebruiken. Ik hou van matte lipsticks, bruinige tinten staan mij goed en ik ben meer van de nude look dan de hele heftige opvallende make-up looken. Nu ga ik wel steeds meer experimenteren en ook donkerdere kleuren dragen; maar deze kleur van MAC blijft een speciaal plekje in mijn hart houden (en ook in mijn tas). Op dit moment gaat nummer 3 van deze in de prullenbak, ik ga er maar weer 1 bestellen..

5: Last but not least (Jeffree Star – Skin Frost highlighter)

Eigenlijk kan ik niet kiezen tussen 2 producten van dit merk; ik ben ook ontzettend fan geworden van de liquid lipstick in de kleur Leo, wil je iets meer over deze producten lezen; lees dan vooral even mijn review van de Jeffree Star producten. Maar op nummer 5 staat toch echt de Jeffree Star Skin Frost Highlighter. Wil je voor oogverblindende shine gaan? Dan is dit echt 1 van de meest fantastische highlighters EVER. Misschien vind je het merk wat duur; maar je krijgt er echt zo een grote verpakking voor; niet normaal. Ik denk dat wanneer je 1 van de producten aanschaft; je die in je hele leven nooit opkrijgt. Al gebruik je hem elke dag! It’s a fave on a party!

Wat is jouw ultieme favoriete make-up product van het afgelopen jaar?

Liefs,
Rosita Elise

9 thoughts on “Beauty | Top 5 make-up producten van 2017

 1. Velvet Teddy heb ik ook aangeschaft – maar ben hem een beetje kwijt – en ben er zoooo blij mee. Dat vind ik echt een alleskunner, hij kan altijd en bij elke gelegenheid! Heb er ook altijd een lippencil van MAC onder; Spice nogwat heet ‘ie. Dus ja, helemaal met je eens!

 2. Wat een leuke favorieten! Ik ben zelf ook grote fan van de Mac lipsticks, alleen deze heb ik nog niet kunnen testen. De Nars bronzer heb ik zelf ook. Ik denk dat mijn favorieten vooral lipproducten van Nyx en Mac zijn.
  Liefs,
  Yara

 3. Great beauty roundup 😀

  I was so excited to get my hands on Jeffree Star highlighter and some of the matte lipsticks here in Dubai and I chose the highlighter shade -Peach goddess, great formula love it!!!

  Brilliant brow transformation! I like the fuller brow 😀

  Hope you had a lovely Xmas and Happy new year

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.