Lifestyle | Top 5 aankopen 2017

Het is de laatste week van het jaar 2017; het leek mij leuk om terug te blikken op mijn top 5 aankopen van het jaar 2017!

Je koopt in een jaar al gauw te veel; ook ik zeg elke maand tegen mijzelf ik moet geld sparen. Maar krijg het dan toch voor elkaar om telkens weer dingen aan te schaffen. Gelukkig heb ik het afgelopen jaar ook een hele boel mooie producten aangeschaft waar ik ontzettend blij mee ben. In mijn beleving mag je namelijk ook echt wel is iets voor jezelf kopen puur omdat je het of heel graag wilt of omdat je het nodig hebt (deze dingen zitten vaak bij mij wel een beetje door elkaar hihi).

1: Macbook Pro 13′ met Retina inch + touchbar

Oeffff, dit was wel gelijk een hele grote aanschaf; ik denk dat dit ook 1 van mijn grootste uitgave OOIT is geweest (op mijn auto na dan). Ik heb vroeger altijd een Macbook Pro 15′ gehad, deze heb ik 7 mooie jaren in mijn bezit gehad en toen verkocht (van dat geld heb ik toen een IPad gekocht). Ook heb ik een IMac, deze kocht ik denk ik 1 jaar voordat ik mijn Macbook Pro van 15′ verkocht. Maar het begon nu toch wel heel erg weer te kriebelen dat ik altijd enkel achter mijn bureau kon werken. Zeker nu met mijn blog vind ik het ook echt mega fijn om even vanaf de bank of in een café (lees: Bagels & Beans) te werken. Koptelefoon op, muziekje aan en lekker typen, foto’s bewerken en doen wat ik leuk vind; bloggen. Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt en deze beauty aangeschaft. Ik ben er echt ontzettend blij mee, dit is wel echt een understatement. Je zult me misschien voor gek verklaren; maar ik ben gewoon echt een Apple meisje. Het enige wat ik niet ga doen is die nieuwe IPhone X, wat een mega dure grap; voorlopig hou ik nog even mijn iPhone 7; al zou ik wel heel graag een betere camera in mijn telefoon willen (EN DE PORTRET MODUS). Apple als je dit leest; fix dit.

2: Canon EOS M10 Systeem Camera

Wat is een blogger tegenwoordig zonder een goede camera? Ik wilde eigenlijk altijd al een mooie goede camera; en zeker toen ik mijn reis naar Bali had geboekt; dacht ik echt I need a camera! en dus ja ben ik naar de Mediamarkt gegaan, heb ik veel heen en weer geappt met mijn nicht (zij is fotografe) en kocht ik deze beauty. Ik wilde vooral geen mega grote camera die niet makkelijk mee te nemen is; maar wel de mogelijkheid om van lens te kunnen wisselen zodat ik er in de toekomst wel mee kan gaan experimenteren. Ik ben zo ontzettend blij met mijn camera; bijna alle foto’s op mijn blog zijn er mee gemaakt (behalve de plogs) en mijn reis naar Bali is echt PRACHTIG vastgelegd. Ik kan dan ook niet wachten tot ik weer op reis ga.

Ik schreef ook een artikel over mijn camera; die vind je hier!

Ik merk alleen dat deze lens die er nu op zit; mij niet alles eruit laat halen wat er in zit. Ik hoor ontzettend veel goede verhalen over de 50mm lens, dus die staat nu op de wishlist. Maybe in 2018? Who knows!

3: Heels, Vans, Superstars, Nike, Timberlands…

Ik kocht het afgelopen jaar ontzettend veel schoenen.. oeps? Ik heb best wel een schoenen obsessie (ik kan er gewoon niks aan doen oke). Ik ben wel echt mega perfectionistisch dus koop schoenen echt alleen als ik ze mega mooi vind. Maar schoenen zijn in mijn beleving altijd een goede aankoop; dus die moest dan ook zeker in dit lijstje.

Lijkt het je leuk om mijn schoenen collectie te zien?

4: Sport abonnement

Misschien niet heel voor de hand liggend? Maar vorig jaar (stiekem al eind 2016), heb ik mij aangemeld voor de sportschool. Nu een jaar later ga ik nog steeds met regelmaat (oké ik zal eerlijk blijven; soms lukt het even niet) 3 keer in de week naar de sportschool. Ik voel me er een stuk beter door; ben gaan investeren in nieuwe sportkleding (want ja afvallen) en ga nu met steeds meer plezier. Ik kan dan dus ook wel zeggen dat een abonnement op de sportschool een goede aankoop was in 2017, ééntje die ik lekker voort zet in 2018.

5: Make-up

Ik heb het denk ik al veel vaker gezegd in de afgelopen week; maar ik vind make-up dus ook echt een goede aankoop. Je zult me misschien voor gek verklaren; maar ik word er oprecht gewoon heel blij van als ik nu naar mijn stash kijk en zie wat voor mooie make-up merken er bij zitten. Gelukkig kan ik mezelf ook heel goed verdragen zonder make-up dus het is niet zo dat ik echt ALTIJD helemaal in de make-up zit. Ik typ dit ook terwijl ik een heerlijke no make-up day houd. Ik heb wel met mijzelf afgesproken dat ik aankomend jaar iets minder mag uitgeven aan make-up; but we will see.

Nu zijn er eigenlijk nog wel meer goede aankopen; zo ben ik heel blij met de uitbreiding van mijn Blond Amsterdam collectienieuwe kledingstukkenCowboysbagtasje en echt nog veel meer!

Wat zijn jouw favoriete aankopen van het jaar 2017?

Liefs,
Rosita Elise

7 thoughts on “Lifestyle | Top 5 aankopen 2017

  1. Mijn camera was mijn beste aankoop naast mijn Macbook hihi <3 Zoveel liefde! Oh, en toevallig kocht ik ook de 50mm lens dit jaar, love it. Maar vind 'm niet overal geschikt voor moet ik zeggen. Dus ben blij dat ik er 2 heb.

  2. Oefff, een iMac zou ik ook wel willen! Als ik met mijn vriend over een jaar ga samenwonen, denk ik dat ik die koop. Tot dan geniet ik nog bijna dagelijks van mijn Macbook.

    Mijn mooiste aankoop dit jaar is mijn Canon EOS M3 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.