Extra | Kerstpakket 2017

Tegenwoordig is het een beetje vanzelfsprekend, maar eigenlijk is het dat niet. Daarom wil ik ook echt even zeggen dat ik het echt niet vanzelf sprekend vind dat je een kerstpakket hoort te krijgen; wel is het natuurlijk wel heel erg leuk.

Bij veel bedrijven krijg je elk jaar rond kerst een “kerstpakket”, je ziet veel grote dozen over straat gaan die gevuld zijn met eten. Zo kreeg mijn broer dit jaar een pakket met alleen maar eten erin waar de verpakking rood van was; denk hierbij aan maltesers, rode koekjes, spaghetti (het pak was rood), tomatensoep, Tony Chocelony chocolademelk en ga maar door. Op mijn werk gaat dat allemaal net even anders; wat ik dan wel weer heel erg leuk vind hihi! Ik ga je laten zien wat ik in mijn kerstpakket van 2017 kreeg.

Kerstpakket 2017

Ten eerste kreeg ik niet “iets”, ik kreeg namelijk muntjes; een soort monopoly geld, muntjes waar je normaal bier mee gaat halen op het dorpsfeest bijvoorbeeld. Er was een kerstborrel georganiseerd en zo zagen we ten eerste weer even onze collega’s en hadden we de kans om bij te kletsen en elkaar fijne feestdagen te vieren. Terug naar de muntjes; want huh? hoe dan? Wij konden met die muntjes iets uitzoeken bij verschillende kraampjes; onze eigen mini kerst markt. Hoe leuk is dat? Er waren verschillende tentjes met onder andere verschillende wijnen, rituals producten, tasjes, sjaals, boeken, kaarsen, kaasjes, worst, lampjes, accessoires en ga maar door. Je moest dus echt wel even zoeken want je had natuurlijk geen onbeperkt aantal muntjes. Je kon wel muntjes bijkopen; dus eigenlijk was het gewoon een soort winkelen. Ik heb uiteindelijk 3 dingen meegenomen van de kerstmarkt, en 1 daarvan stond al zo lang op mijn wishlist dat ik daar extra blij mee ben.

Het tasje is van het merk ELVY (ik kende het niet) – €39,95 hier kun je hem kopen!

Ik heb dus moeite gehad met deze foto maken; dit was de enige goede alleen zit er een sliertje vlakbij de lens hahahaha, ach moet kunnen toch! 

Ik heb dus een mooie gele sjaal, een cognac ledere mini tas en een lekkere fles wijn (dat hopen we dan maar tenminste, dat de wijn lekker is). Vooral het tasje gaat me goed van pas komen; ik was al lange tijd op zoek naar een leuke “uitgaans” of even snel “ik neem alleen mijn telefoon + pinpas mee” tas. De oker gele sjaal; was al een tijdje een must; ik vind de gele kleur echt fantastisch maar kon steeds niet slagen. En met wijn kun je nooit mis slaan toch?

Heb jij een kerstpakket gekregen?

Liefs,
Rosita Elise

4 thoughts on “Extra | Kerstpakket 2017

  1. Ik heb helaas geen kerstpakket gekregen maar dat komt omdat ons personeelsfeest goed aangepakt gaat worden volgende week. Ik vind je tasje echt leuk en de kleur van de sjaal is prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.