NEW: Cowboysbag the bag mini + purse smarden

Zoals jullie van de week hebben kunnen lezen ben ik pas jarig geweest, nu krijg ik vaak (meestal als je de leeftijd bereikt dat je te oud word voor speelgoed) geld van mijn familie. Ik mag dan altijd van mijzelf van dat geld iets uitzoeken wat ik al een lange tijd op mijn verlanglijstje had staan. Dit jaar wist ik al snel wat ik dan ook wilde gaan halen. Een nieuwe cowboysbag!

Alweer een nieuwe Cowboysbag?

Ik heb al vaker tassen gehad van het merk Cowboysbag, maar merkte dat de ritsen van de tassen (bij mij in ieder geval) snel kapot gingen en dan had ik dus een gat in mijn rits. Toch kocht ik dan stug een nieuwe omdat ik de tassen gewoon ontzettend mooi, stoer en fijn vind. Oké ze zijn een beetje zwaar om de hele dag op je arm te dragen, maar eh, er zit toch een lang koord bij dus waar doen we moeilijk over.

Eerdere Cowboysbags

Toen ik nog een echte puber was (ja nog onhandiger dan ik nu ben) kocht ik mijn eerste “limited edition” tas van Cowboysbag; “The Bag”. Deze was limited edition omdat hij donker rood was een kleur die kort daarna weer zou verdwijnen. Het leek me wel stoer om een kleur te hebben die niemand anders had. Helaas merkte ik dat ik het onhandig vond omdat de tas nooit bij elke outfit paste (how girly from me). Daarna kocht ik opnieuw van mijn verjaardagsgeld dezelfde tas maar dan in het zwart. Oh ik was echt verliefd op deze tas! Ik gebruik deze nog geregeld als ik een weekendje weg ga, omdat er zo lekker veel in past, en de kleur ja zwart is altijd goed he.

“Life is short, buy the bag.”

Ongeveer 2 jaar geleden kocht ik een taupe kleurige cowboysbag (ik kan deze tas dus nu ook nergens meer online vinden dus de naam kan ik je niet vertellen), deze had een andere vorm en leek me ideaal om voor mijn werk mn grote A4 map rechtop in kwijt te kunnen. Deze kleur paste eigenlijk ook overal wel bij, nu weer 2 jaar later pak ik deze tas eigenlijk nooit meer omdat ik hem veel te groot vind om even mee te nemen. Daarnaast ga ik ook niet meer naar school, waar ik de tas toen wel voor gebruikte. Dus toen dacht deze meid dit jaar; tijd voor een nieuwe!

The Cowboysbag Purse Smarden

Nu heb ik niet alleen de tas aangeschaft van mijn verjaardagsgeld, ik heb een klein beetje bijgelegd en ook deze prachtige Cowboysbag Purse Smarden aangeschaft. In dezelfde kleur als mijn Cowboysbag the Mini Bag in de kleur Cognac. Ik heb de tas in de winkel aangeschaft en de portemonnee heb ik online besteld bij de website www.thelittlegreenbag.nl Ik heb hier vaker mijn tassen besteld en ze hebben een hele fijne service. Ze verpakken het product goed en zoals je hier onder kunt zien krijg je er een gepersonaliseerd kaartje bij. Dan voel je je bijna elke keer als je iets besteld jarig!

Ik heb dit keer voor de Cowboysbag the Mini Bag gekozen, het formaat leek me iets praktischer om mee te nemen en ik heb de laatste tijd echt een obsessie met de kleur cognac. Dus die kleurkeuze was snel gemaakt. Nu ik hem enkele dagen in gebruik heb, weet ik meteen dat dit een van mijn betere aankopen is geweest van het afgelopen jaar. Ik vind hem niet te zwaar, alles wat ik erin wil; past en ik heb het idee dat de rits iets steviger is maar dat gaat de tijd me leren.

Mijn vorige portemonnee was van de HEMA met een soortgelijke indeling. Deze heeft nog 2 kleinere vakjes naast de rits, wat ik wel handig vind want dan weet ik precies waar mijn pinpas zit. Verder hou ik niet zo van een hele grote portemonnee aangezien ik hem ook wel eens los meeneem en dan niet een halve handtas in mijn hand wil hebben. De kleur is opnieuw prachtig en hij is iets smaller als mijn oude portemonnee waardoor ik even moeite had om alles erin te krijgen wat ik in mijn oude portemonnee wel had. Nu was deze ook wel toe aan een uitruim beurt (bonnetje hier bonnetje daar).

  

Goed beschermen

Wat wel belangrijk is dat je de producten goed inspuit met een leer beschermende spray. Mijn tas was in de winkel al ingespoten, de portemonnee heb ik voor de zekerheid maar even zelf ingespoten. Op deze manier bescherm je je producten tegen eventueel water en vlekken. Deze spray kun je vaak bij een schoenmaker aanschaffen of op de website waar je de tas besteld kun je er vaak een spray-bus bij bestellen.

Twijfel jij over de aanschaf van een Cowboysbag of heb je zelf al een tas van dit stoere merk? Laat je comment dan hieronder achter! 

Liefs,
Rosita Elise

Follow

4 thoughts on “NEW: Cowboysbag the bag mini + purse smarden

  1. Wat een toffe tas en portemonnee!! Ik zat laatst ook te kijken naar een nieuwe portemonnee en kwam er ook eentje tegen van Cowboysbag, volgensmij dezelfde als die jij hebt, en vond hem echt heel mooi! Hopelijk blijft deze keer de rits goed en gaat hij niet kapot!

    1. Ik heb hem nu een paar dagen in gebruik, en als ik nu mijn portemonnee tevoorschijn haal word ik er ook echt heel gelukkig van! Haha, dan ben ik echt heel blij! Ik kan hem je dus zeker aanraden! Je hebt super veel verschillende kleuren, welke kleur wilde jij dan? Hij is wel een beetje prijzig, maar als goed is koop je een portemonnee voor een hele lange tijd!

      En ik hoop ook dat de rits niet kapot gaat whaha!

      Liefs!

  2. Door jouw enthousiasme ook eindelijk een cowboy bag aangeschaft… na lang twijfelen Haha… wel 1 maatje groter ivm werk ?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.