Bronzen beelden geven jouw huis meer karakter!

Bij het woord kunst wordt vaak snel gedacht aan schilders en schilderijen. Vermoedelijk komt dit door onze rijke vaderlandse geschiedenis. Nederlandse schilders zijn wereldwijd enorm populair en sommige schilderijen behoren tot de meest dure exemplaren. Zo kennen de meeste mensen De nachtwacht en De sterrennacht, gemaakt door Rembrandt en Van Gogh. Door onze Gouden Eeuw was er enorm veel geld beschikbaar om de kunst te stimuleren, iets waar Nederland vandaag de dag nog aan herinnerd wordt. Schilderijen zijn een vorm van beeldende kunst. Bij deze kunstvorm staat het visuele aspect voorop. Naast schilderijen behoren ook beeldhouwwerken tot deze categorie.

Bronzen beelden binnenshuis

Schilderijen zijn in vele woningen een veel voorkomende vorm van decoratie. Een minder populaire decoratie zijn bronzen beelden. Echter zal dit de komende jaren veranderen. Door de opkomst van het minimalisme is een sierlijk beeld perfect voor in het interieur. Bronzen beelden kunnen zeer subtiel zijn, maar ook grote exemplaren kunnen zorgen voor meer karakter in je woonkamer. Bronzen beelden zijn net zo uniek als schilderijen maar hebben een ander doel. Zo is een schilderij perfect voor op de muur en past een bronzen beeld goed op een kast, tafel of zelfs de vloer.

Naast een bronzen beeld zijn er ook andere decoratieve opties met brons. Van kandelaren tot spiegels en vazen. Brons geeft uitstraling! Een woning krijgt meer karakter door het sierlijke maar toch krachtige uiterlijk van brons. Dit geeft nog een voordeel ten opzichte van een schilderij, brons kan ook functioneel zijn voor in je woning.

Bronzen beelden ook geschikt buitenshuis

Naast de meerwaarde binnenshuis, kunnen bronzen beelden ook perfect in de tuin staan. Ook hier geeft een bronzen beeld enorm veel uitstraling! Deze vorm van creatieve en originele kunst kun je op veel plekken verkrijgen. Er zijn zelfs opties waar je bronzen beelden op maat kan laten maken. Daarnaast zijn bronzen beelden ook zeer geschikt als relatiegeschenk of voor een award. Door de krachtige en sierlijke uitstraling is het perfect om weg te geven. Het geeft status een de relatie of de prestatie waar een award voor wordt uitgereikt.

Een Nederlands bedrijf heeft het standbeeld van Johan Cruyff ontworpen!

In Nederland is Artihove een zeer gespecialiseerd bedrijf op dit gebied. De bronzen beelden van Artihove zijn wereldwijd zeer bekend. Artihove heeft onder andere het Johan Cruyff standbeeld bij het stadion van FC Barcelona gemaakt. Het is geen toeval dat een grote voetbalclub in zee gaat met een specialistisch bedrijf uit Nederland. Voor een bronzen sculptuur van vier meter wil je vakmanschap. Zeker voor één van je grootste voetbalhelden!

Naast een bronzen beeld van de allergrootste Nederlandse voetballer ooit, heeft Artihove ook het elftal van de eeuw ontworpen. Dit elftal bestaat uit een verzameling van Nederlandse voetballers die gezien worden als de beste van de afgelopen eeuw. De elf beste spelers en de beste coach staan tegenwoordig bij het hoofdkantoor van de KNVB. Ook deze unieke collectie is door Artihove ontworpen en gemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.