Cadeautips: 3 cadeaus voor je beste vriend(in)

CADEAUS VOOR JE BESTE VRIEND

We krijgen allemaal graag cadeautjes. De essentie van een goed cadeau is dat erover is nagedacht en dat het moet uitstralen dat het ook echt van jou is. Inmiddels zijn we allemaal het Rituals pakket of de Fashioncheque wel zat om te geven en vraagt een cadeau naar meer dan dat. Of het nou een kleinigheidje is of een verjaardagscadeau, ik geef jou vandaag drie leuke tips om als cadeau te geven aan je beste vriend of vriendin.

Een tegeltje

Het eerste cadeau wat ik als tip mee wil geven is ook meteen een uniek cadeau, namelijk een tegeltje. Voor je beste vriend of vriendin is een tegeltje met een persoonlijke spreuk super tof en dan wel een spreuk wat jullie alle twee kennen; een soort inside joke. Dit is een van de meest persoonlijke cadeaus en relatief simpel. Je kunt zelf het tegeltje ontwerpen bij Tegeltje.nl, je kiest dan je eigen lettertype en kleur uit. Als je geen persoonlijke spreuk weet, kan je nog altijd kiezen voor een spreekwoord wat iedereen kent. Of een grap wat je zelfverzonnen hebt. Dit tegeltje kan zo opgehangen worden in huis, bijvoorbeeld in de keuken of wc. Een andere optie buiten een tekst om is een afbeelding. Je kunt er namelijk ook voor kiezen om een foto af te drukken op een tegeltje, misschien heb je wel een leuke foto van jou en de persoon die het cadeau mag ontvangen. Een voordeel van dit cadeau buiten dat het persoonlijk is, is dat het simpel online te bestellen is en het vaak niet meer dan 10 euro hoeft te kosten.

High Tea

Vind je het leuker om een herinnering als cadeau te geven in plaats van iets materialistisch? Dan is een High Tea misschien wel het ideale cadeau voor jou om te geven. Een High Tea is tegenwoordig in bijna elke stad wel te doen. Het leuke hieraan is, is dat je het samen kunt doen en samen van het cadeau kan genieten als het ware. Het is voor vrijwel elke gelegenheid een goed cadeau; of je nou iets te vieren hebt of gewoon uitgebreid wil bijpraten. Ook is het de perfecte optie voor een babyshower. Je kunt met elkaar lekker de tijd nemen om te genieten van een tafel vol hapjes en onbeperkt thee. Bij de meeste High Tea zaken heb je elk seizoen wel wat anders op tafel en word je altijd weer verrast. Je kunt een High Tea ook als cadeaubon geven. zodat de ontvanger van het cadeau zelf kan beslissen wie hij of zij meeneemt.

High Wine

Een andere optie naast de High Tea is High Wine. Dit is zoals de naam al weggeeft een soort wijnproeverij en eigenlijk een luxe manier van borrelen. Er zijn nog steeds hapjes aanwezig, ook al zullen deze meer hartig van smaak zijn en zullen er minder zoete hapjes zijn. Deze hapjes worden gecombineerd met verschillende soorten wijn die stuk voor stuk bij de hapjes passen. Het idee is eigenlijk hetzelfde als de High Tea. Je kunt samen even bijkomen, iets vieren en bijkletsen en ook dit is voor vrijwel alle gelegenheden een goed cadeau.

Welke van de drie cadeaus zou jij geven aan je beste vriend(in)?

Liefs, Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.