De beste BDSM toys voor beginners

Is je relatie toe aan iets nieuws? Je kunt er dan voor kiezen om een nieuw avontuur aan te gaan in de slaapkamer. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld samen gaan swingen of voor een partnerruil gaan met vrienden. Eventueel is zelfs een open relatie een mogelijkheid. Niet iedereen wil desondanks zijn/haar geliefde delen met anderen. Om dan toch iets nieuws te proberen in bed kunnen jullie de onderstaande BDSM toys voor beginners aanschaffen!

Handboeien

Als je aan BDSM toys denkt is de kans groot dat je al snel handboeien in gedachten krijgt. Logisch, dit is namelijk het bekendste BDSM speeltje! Veel koppels hebben al een set handboeien in hun nachtkastje en jullie zullen zeer waarschijnlijk de volgende zijn, puur en alleen al omdat deze toy voor in bed extreem kinky en geschikt voor beginners is. Over het algemeen kun je het beste kiezen voor handboeien van metaal aangezien ze gemakkelijk te gebruiken en goedkoop zijn. Zie je het al voor je hoe je partner vastgebonden ligt op bed klaar om zich over te geven aan jou?

Touw

Een groot onderdeel van BDSM is bondage, wat eigenlijk een synoniem van vastbinden is. Met andere woorden, je hebt touw nodig als je dit eens wilt proberen met je partner. Zodoende kun je je geliefde vastbinden en echt de controle over hem/haar nemen. Zorg ervoor dat je een touw koopt dat lang genoeg is en gemakkelijk gewassen kan worden. Het moet bovendien geen striemen achterlaten en zacht aanvoelen.

Oogmasker

Niks zien maakt alles spannender, dus ook bij seks. Daarom is een oogmasker zeker een geschikte BDSM toy voor beginners. Je partner kan het dan dragen zodat hij/zij geen idee hebt wat je allemaal gaat doen. De seksuele ervaring zal hierdoor nog spannender worden, terwijl het ook voor meer genot kan zorgen. Als je een dildo bij je geliefde naar binnen brengt, kan dit doordat ze niks ziet namelijk nog fijner voelen dan normaal. Trouwens, zo’n oogmasker kan ook handig zijn als je niet wakker wilt worden van de zon in de vroege ochtend!

Kietelaar

Ons lichaam zit vol met zintuigen die tijdens de seks continu geprikkeld worden. Ook bij voorspel spelen ze een belangrijke rol, vooral als je hiervoor een kietelaar gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld zo’n BDSM speeltje van veren aanschaffen. Dit zal zacht aanvoelen op de huid en is daardoor geschikt om alle erogene zones te stimuleren op een sensuele wijze. Je voorspel wordt door de kietelaar echt naar een hoger niveau gebracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.