Meer spanning in de slaapkamer? Hier 3 tips

Is het vuur in de slaapkamer een beetje uitgedoofd? Zeker als je langere tijd al in een relatie zit, is het goed mogelijk dat het vuur even gedoofd is. Je hebt echter nog alle mogelijkheden om het vuur weer volledig tot ontbranding te laten komen. Onderstaande drie tips hebben in ieder geval al in veel relaties geholpen.

Tip 1: probeer nieuwe dingen uit

Als je meer spanning in de slaapkamer wilt hebben, is het een aanrader om nieuwe dingen uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld eens super kamagra; hiermee hou je als man zijnde de vrijpartij veel langer vol. Dit is niet alleen voor jezelf aangenaam, maar uiteraard ook voor je partner.

Jullie kunnen daarnaast ook met nieuwe standjes experimenteren. Je hoeft echt niet altijd in bed op de ‘normale’ manier seks te hebben. Juist door nieuwe dingen uit te proberen, kun je het vuur weer aanwakkeren. En als jullie eenmaal nieuwe dingen ontdekt hebben, genieten jullie hier lang van. Samen en op een intense manier.

Nieuwe dingen uitproberen heeft niet altijd betrekking op speeltjes of standjes. Je kunt bijvoorbeeld ook eens de avonden op een andere manier invullen. Leg jullie smartphones weg, heb echt aandacht voor elkaar en verras de ander eens. Op die manier is de kans groot dat jullie al snel op een leuke manier in bed belanden.

Tip 2: praat met elkaar

Het geheim van een goede relatie: praten en goed met elkaar communiceren. Om de spanning in de slaapkamer weer op te wekken, is communiceren ook erg belangrijk. Geef aan waar je behoefte aan hebt. Of geef juist aan waar je je op dit moment aan stoort. Door juist dit soort onderwerpen bespreekbaar te maken, hoeft er geen irritatie opgekropt te worden. Dit komt de spanning in de slaapkamer ten goede, maar ook al de algehele relatie.

Zit je wellicht met een (lichamelijk) ongemak? Of is er een andere reden waarom je niet (meer) van de seks geniet? Geef dit ook eerlijk aan; je partner kan hier alleen maar begrip voor hebben. Bovendien voelt het goed om dit soort zaken te bespreken. Een lichamelijk ongemak kun je overigens – soms – oplossen met bijvoorbeeld erectiemiddelen.

Tip 3: verras elkaar eens

Tot slot is het advies om elkaar eens te verrassen. Kom eens met een bos bloemen thuis, neem je partner een mee op een weekendje weg of ga samen een avondje uit. Zeker als jullie al kinderen hebben, is het belangrijk om de nodige quality time samen te hebben. Maak hier echt tijd voor vrij en verras elkaar op een leuke manier.

Bonustip: verrassen hoeft niet altijd met materiële spullen te gebeuren. Je kunt je partner ook eens meenemen op een romantische strandwandeling. Grote kans dat hiermee de ‘vlam’ weer aangewakkerd wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.