De beste manier om met de auto bij het vliegveld te parkeren

Als je gaat vliegen is het fijn als de auto op een goede veilige parkeerplaats kan worden gezet zonder hier naar om te kijken. Je kunt zo met een gerust hart op reis gaan. Parkeren kan voordelig en makkelijk via het aanbod bij parkcare waarbij jouw auto 24 uur per dag en 7 dagen per week in de gaten kan worden gehouden op een volledig bewaakte parkeerplaats. Elke parkeerplaats in het aanbod is gecontroleerd en verzekerd van gratis annulering of wijziging. Zeker in tijden van corona is het onzeker of een vlucht door kan gaan. Het aanbod is altijd up to date en de boeking is op elk gewenst moment aan te passen.

Parkeerplaats op diverse luchthavens in de buurt

Bij elke luchthaven kun jij een geschikte parkeerplaats vinden voor jouw auto. Je kiest het gewenste vliegveld samen met de vertrekdatum en terugkomst datum met tijdstip. Dit staat op jouw vliegticket vermeld. Doordat je prijzen kunt vergelijken heb je altijd de goedkoopste optie binnen handbereik op jouw auto een veilige plek te geven. Ook gaat reserveren via de website op een snelle en eenvoudige manier. Verder is er een behulpzame klantenservice aanwezig die elke vraag spoedig en perfect kan beantwoorden. Natuurlijk kun je bij twijfel ook alle recensies lezen. Klanten weten namelijk waar je goed kunt parkeren en waar de prijzen het meest aantrekkelijk zijn.

Soorten luchthavens

Niet alle vluchten vetrekken van Schiphol. Het kan zomaar zijn dat je vanaf Eindhoven, Groningen of zelfs een Duitse luchthaven vliegt. Ook daar kan je via parkcare jouw plekje voor je voertuig boeken. Denk aan Bremen, Dusseldorf, Frankfurt, Hahn, Keulen, Stuttgart en Weeze. Verder vind je parkeerservice voor bekende Belgische luchthavens als Brussel Zaventem en Brussel Charleroi. Vanuit elke hoek en vanuit elke luchthaven in Nederland, Duitsland en België kun je dus jouw auto kwijt. In Nederland kun je voordelig een parkeerplek aanvragen op Schiphol, Lelystad, Eindhoven, Rotterdam, Maastricht en Groningen airport. Op elke luchthaven zijn meerdere parkeerorganisaties actief. Eindhoven is bijvoorbeeld niet duurder dan Schiphol. Goedkope parking bij vliegveld vind je ook in de grote stad Eindhoven.

Navigeren naar parkeerplaatsen op het Vliegveld

Op de website van Parkcare staat per luchthaven aangegeven hoeveel parkeerterreinen beschikbaar zijn. Verder vind je ook de best beoordeelde parkeerplaatsen. je ziet ook welke aanbieder het dichtstbij de luchthaven zit en de goedkoopste is van allemaal.

Soorten vliegveld parking

Veel parkeerplaatsen bieden Shuttle parking en Valet parking aan. Bij de shuttle parking ga je zelf met jouw auto naar de parkeerplaats. De shuttlebus rijdt jullie dan met de koffers naar de luchthaven vanaf de parking en haalt jullie bij terugkomst weer op. Valet is net wat luxer. Je rijdt zelf met de auto naar de vertrekhal en dan wordt de auto door een medewerker van de parking naar de parkeerplaats gebracht. Bij terugkomst wordt jouw auto weer voor de aankomsthal gezet door de chauffeur. Je kunt dan zo naar huis rijden zonder eerst nog de parking te bezoeken. Voor parkeerbedrijven dichtbij de luchthaven kun je voor park en walk kiezen. Na het parkeren van de auto loop je naar de vertrekhal. De loopafstand is bij deze variant altijd kort. Tot slot kun je kiezen voor park, sleep and fly. Dit is een parkeerplaats bij een hotel. Het hotel zal jou naar de luchthaven brengen en ook weer terugbrengen naar het hotel bij aankomst. Je overnacht ook een dag voor vertrek in het hotel.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.