De Jager Hoveniersbedrijf – Uw Tuinman in Hoeksche Waard en ver daarbuiten

Wij ontwerpen, realiseren en onderhouden tuin- en groenprojecten voor particulieren en mensen met een eigen bedrijf. Een goed ontwerp en beplantingsplan en een gedegen uitvoering vormen de basis van een mooie en duurzame tuin. De tuin is niet alleen mooi als wij hem ‘afleveren’, maar blijft ook lang mooi. De Jager is een ervaren hovenier in Hoeksche Waard en de omliggende gebieden: Klaaswaal, Barendrecht, Oud-Beijerland, Numansdorp, Rotterdam, Nieuw-Beijerland, Den Haag, Zoetermeer, Spijkenisse zijn onze verzorgingsgebieden. Wij bieden de volgende diensten aan voor mensen

Tuinontwerp

We ontwerpen zorgvuldig uw tuin naar uw wensen en denken hierin actief mee. Uw verwachtingen van vorm en sfeer staan ​​centraal en wij zorgen uiteindelijk voor een mooi geheel van uw hele tuin. Uw wensen komen samen in design met onze 20+ jaar ervaring.

Beplantingsplan

Mooie en sfeervolle beplanting begint bij een goed plan. Onze liefde voor planten uiten we graag in beplantingsplannen met oog voor detail en vorm. Wij laten u het liefst 365 dagen per jaar genieten van mooie planten.

Tuin aanleggen

Onze hoveniers creëren een tuin met oog voor detail. Wij regelen alles, van beplanting, bestrating, gras tot houtwerk en fundering. We doen ons best om een ​​betoverende tuin te creëren waar u nog jaren van kunt genieten.

Tuinonderhoud

Tuinonderhoud moet op het juiste moment correct worden uitgevoerd. Onze hoveniers weten precies wat uw tuin en beplanting nodig heeft. Zo zorgen we ervoor dat u het hele jaar door optimaal kunt genieten van uw tuin. Al jaren zijn wij een ervaren Hoveniersbedrijf.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.