De juiste schoenen voor het ultieme loopgenot

In een schoen moet je je prettig voelen, een schoen moet comfortabel zitten. Als je een baan hebt waarbij je veel moet lopen dan scheelt het heel wat als je daarbij ook de juiste schoenen hebt. Verkeerde schoenen kunnen namelijk pijnlijke voeten opleveren. Zo zijn er verschillende vereisten waar een schoen aan moet voldoen alvorens het een goede schoen genoemd kan worden. Benieuwd naar de vereisten? Lees dan gauw verder.

Durea maakt het verschil

Gezondheidsschoenen hadden vroeger geen elegante uitstraling waardoor ze gekoppeld werden aan de oudere generatie. Als jongere zou je wel tien keer nadenken alvorens je zo een schoen kocht. Gelukkig heeft de Nederlandse schoenenproducent Durea hier verandering in gebracht. Door deze ommekeer zijn ze dan ook één van de marktleiders geworden op het gebied van modisch comfort schoenen. Het bijzondere van Durea schoenen is dat zowel de voorzijde als de achterzijde van de schoenen een unieke wijdte maat heeft.

De echte liefhebbers van de Durea schoenen zijn bekend met de Go uitvoering van dit merk. Wat maakt de Durea Go schoenen beter dan de andere schoenen van dit merk? De Durea Go schoenen zijn net wat lichter dan de meeste andere Durea schoenen. Verder zorgen de Durea Go schoenen voor meer sturing van de voeten. Het voordeel hiervan is dat de voeten minder snel vermoeid raken als bij de andere Durea schoenen. Het overgrote deel van de mensen ervaart Durea schoenen als zeer prettig. Het voordeel van deze schoenen is dat je met de juiste wijdte maat een perfect passende schoen kunt vinden.

Xsensible, niet zomaar een schoen

Ook de Xsensible schoenen zijn echt een aanrader. Voor mensen met voeten die snel vermoeid raken of andere voetklachten hebben, is dit de ideale oplossing. De Xsensible stretchwalker heeft een uniek systeem met extra balanspunt en afwikkelplaat. De gouden schoen werd twee keer op rij gewonnen door Xsensible schoenen. Dit houdt in dat het voortreffelijkste schoenontwerp hen toebehoort. In de zool van deze stretchwalker zit een blokje verwerkt. Dit levert een goed evenwicht en een stevige houding op. Om teveel druk op het voorste gedeelte van de voet te voorkomen heeft de fabrikant de neus van de schoen afgewerkt met een afwikkelplaat.
Naast de reguliere collectie Xsensible schoenen die je bij Van Keek en Bodegraven tegen komt, worden er nu ook wandelschoenen aangeboden. Bij het maken van deze schoenen is de waterdichte stof Gore-Tex gebruikt en dit zorgt
ervoor dat deze schoenen 100% waterbestendig zijn. Deze schoen heeft ook een wandelprofiel waardoor het ideaal is voor stevige en lange wandelingen.

De Xsensible schoenen zijn geschikt voor iedereen. Voor iedere voet kunnen de juiste Xsensible schoenen aangemeten worden. De Xsensible schoenen zijn beschikbaar in twee wijdte maten, daarom is het altijd goed om na te gaan wat voor voeten je hebt, alvorens je een schoen van dit merk koopt. Mensen met een bredere voet vinden ook baat hebben bij de aanschaf van Xsensible schoenen. Deze schoenen bieden wat meer bewegingsvrijheid bij de kleine teen dan andere schoenen. Dit zorgt voor meer plezier bij het lopen daar de kleine teen niet onder druk komt te staan.

Het hebben van een Durea schoen of een Xsensible schoen heeft dus veel voordelen en is goed voor het gemak. Verder zijn deze schoenen buiten het feit dat ze erg lekker zitten, ook nog erg duurzaam.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.