Review: De haarproducten van Hairlust!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een review heb geplaatst op mijn blog. Vandaag is het weer eens zo ver! Dit keer even iets heel anders, namelijk haarverzorging. Haarverzorgingsproducten en voornamelijk haargroeisnoepjes zijn een ontzettende hype geworden in de laatste jaren. Ik heb de eer gekregen om een paar producten te mogen uittesten en ik wil jullie graag voorstellen aan HairLust! De producten zijn inmiddels niet meer uit mijn stash te slaan, dus lees snel mee om te kijken of het ook iets voor jou is.

Allereerst de hair gummies. Deze komen in een plastic potje met roze details, wat leuk matcht met de snoepjes omdat deze ook roze zijn. Er zitten er 90 in een potje en je moet er elke dag drie innemen, waardoor je een maand vooruit kan! Ik was eerst een beetje sceptisch over de snoepjes, omdat het voor mij heel onnatuurlijk voelt om drie keer per dag supplementen te nemen. Toch heb ik het een kans gegeven en over de smaak valt zeker niet te klagen. De framboosvormige snoepjes smaken als een mix van yoghurt en aardbei. De vraag is natuurlijk of het de gezondheid van je haar verandert. Ik heb de snoepjes nu ongeveer een maand getest en ik merk wel degelijk verschil. Normaal heb ik last van droog en dof haar, maar ik merk dat mijn haar ontzettend is gaan glanzen en ik minder last van haaruitval heb. Dit komt doordat ze naast de lekkere smaak ook rijk zijn aan vitamines en mineralen, zoals biotine en zink. Van biotine is het bekend dat het je haargroei verbeterd en je vindt dit ingrediënt dan ook vaak terug in speciale kuren voor haar. Of dit allemaal met de gummies te maken heeft kan ik niet met 100% zekerheid zeggen en ik denk dat het vooral in combinatie met de shampoo en conditioner werkt. Het is in ieder geval geen straf om de gummies te eten en ik geloof wel in het feit dat bepaalde vitamines goed zijn om je haar ‘van binnenuit’ te stimuleren.

Winkelwaarde: €32,95 voor 1 maand

Niet alleen je haar wil verzorgd worden door smaakvolle gummies, het wil ook tijdens het douchen gevoed worden met een shampoo en conditioner. De inhoud is 250 ml per verpakking en ook deze hebben een roze kleur. De conditioner heeft een handig pompje die je eerst even los moet draaien (zelf moest ik even uitzoeken hoe hij werkte, maar het is gelukt!). De

producten hebben een fijne geur, weer een beetje een mix van yoghurt en aardbei. Het eerste wat mij opviel is dat mijn haar na het douchen niet alleen schoon aanvoelde, maar ook heel zacht en het glansde enorm. En dat al na 1x wassen! Of het iets heeft toegevoegd aan het groeien van mijn haar is lastig te zeggen, omdat je dan echt van te voren het moet meten en bij moet blijven houden. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat mijn haar van binnenuit is versterkt. Het voelt dikker en sterker aan en dit komt net zoals bij de gummies door de hoeveelheid mineralen en vitamines. Het beschikt niet over parabenen, sulfaten of ftalaten en dus geen rommel.

Winkelwaarde: €39,95 in plaats van €47,90 #score!

Al met al bevallen de producten van HairLust bevallen mij heel goed. Mijn voorkeur ligt bij de shampoo en conditioner, maar ook over de gummies valt niet te klagen. De producten bevatten goede ingrediënten zoals biotine en geen rommel. Een ander voordeel is dat de producten biologisch, vegan & cruelty free zijn. Op de website van HairLust staan ook nog handleidingen over hoe je de potjes en verpakkingen kunt hergebruiken, wat een super origineel en duurzaam idee is. Er zijn ook nog andere producten beschikbaar zoals olies, serums en haarmaskers mocht je dit fijner vinden. Voor de gehele collectie kun je een kijkje nemen op hun website!

Liefs, Rosita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.