De Ultieme Versiering voor Halloween!

Halloween, een leuke tijd om samen te zijn met familie en vrienden. Maar dan is het wel belangrijk dat je de juiste sfeer creëert. Daarvoor kun je gebruik maken van eenvoudige versiering zoals ballonnen en vlaggenlijnen, maar ook Halloween-specifieke versiering is dan een optie. Denk dan bijvoorbeeld aan hangdecoratie zoals skeletten of spinnenwebben. We geven je enkele ideeën om de juiste look-and-feel te krijgen tijdens Halloween.

Ballonnen

Versieren voor Halloween hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt gebruik maken van eenvoudige ballonnen, die je dan op zodanige wijze met je interieur integreert dat het een passend geheel vormt. Daarnaast kun je ze ook omvormen tot spookjes die je dan ophangt voor je deur of in de tuin. Daarvoor gebruik je dan transparant materiaal voor het lichaam en zwarte stift voor het inkleuren van de ogen. Natuurlijk kun je ook gewoon ballonnen halen die speciaal voor Halloween zijn ontworpen zoals ballonnen met een skelet- of spinnenprent.

Vlaggenlijnen

Vlaggenlijnen kun je eigenlijk bij elk feestje gebruiken en daarom ook voor Halloween. Er zijn verschillende slingers verkrijgbaar voor Halloween, elk met een Halloween gerelateerde design zoals spinnenwebben, horror clowns of de welbekende pompoenmonster. Deze kun je zowel binnen als buiten ophangen. Het voordeel met vlaggenlijnen is dat je ze vaak opnieuw kunt gebruiken, super voor het volgend Halloweenfeest.

Pompoen decoratie

De pompoenmonster is gewoon onmisbaar als het gaat om Halloween. Je kunt natuurlijk echt een pompoen uitsnijden, maar je kunt daarnaast ook gewoon decoratie aanschaffen waaraan het monster duidelijk te zien is—superhandig als je wat minder tijd hebt. Denk bijvoorbeeld aan een heksenketel in de vorm van een pompoenmonster of een opblaasbare pompoen. Het voordeel met decoratie zoals deze is dat je het gewoon weer kunt gebruiken—een echte pompoen moet natuurlijk weg na Halloween.

Spinnen en vleermuizen

Spinnen zijn vrijwel synoniem aan Halloween. De spinnen met bijbehorende spinnenwebben zie je overal hangen tijdens Halloween. Daarom is het geweldig om die ook te gebruiken als Halloween versiering. Het hoeft dan niet te gaan om alleen hangende spinnenwebben, maar ook andere objecten zoals tafelkleedjes en bekers met spinnenprent zijn goede opties. Je kunt ook gewoon het spinnenweb skippen en in de plaats daarvan grote spinnen of vleermuizen leggen voor je deur of op de stoep.

Halloween doodshoofd

Schedels zijn ook onmisbaar bij het Halloweenfeest. En ook hier heb je verschillende opties. Je kunt de schedels gewoon leggen op tafel of ophangen aan de wand of het plafond. Het wordt vele malen beter als je een hele pop ophangt en niet alleen een schedel. Een hangende Halloween skelet is perfect daarvoor. Zo krijg je dan echt een spooky uitstraling tijdens Halloween. Denk dan ook aan gerelateerde objecten zoals grafstenen en doodskisten, allemaal nep natuurlijk.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het versieren van je tuin en woning als het gaat om Halloween. Je kunt dan zelf een pompoen uitsnijden en van lichtjes voorzien, of gewoon decoratie aanschaffen die je dan opnieuw kunt gebruiken voor het volgend jaar. Bovendien kun je met eenvoudige middelen zoals ballonnen en vlaggenlijnen al zorgen voor een gepaste look-and-feel. Maar Halloween wordt echt spooky als je de bekende horrorelementen zoals skull decoraties, skeletten, grafstenen, spinnenwebben en vleermuizen erbij haalt voor het versieren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.