De voordelen van een bookcase smartphonehoesje

Smartphonehoesjes zijn er vandaag de dag in allerlei soorten en maten. Helaas beschermen ze jouw telefoon niet allemaal even goed. Bumpers en backcovers bedekken het scherm van een telefoon namelijk niet. Wil je dit wel? Dan is een bookcase waarschijnlijk een geschikt smartphonehoesje voor jou. Als je nog niet eerder zo’n hoesje gebruikt hebt, twijfel je misschien. Om jou te overtuigen, zetten we hier de voordelen van een bookcase smartphonehoesje op een rijtje.

Voorkant van jouw smartphone wordt ook beschermd

Ben je nog op zoek naar een iPhone 13 Mini hoesje dat ook het scherm van jouw smartphone beschermt? Kies dan voor een bookcase. De voorkant van dit hoesje kun je eenvoudig openen en sluiten. Dit komt doordat hij vaak voorzien is van een drukknoop- of magneetsluiting. De voorkant van dit hoesje zit bovendien niet in de weg als jij jouw telefoon gebruikt. Je kunt hem namelijk helemaal omslaan, zodat hij achter jouw telefoon zit. De werking van een bookcase is vergelijkbaar met het omslaan van een bladzijde in een boek. Vandaar ook de naam van dit smartphonehoesje.

Verkrijgbaar met window view

Wie voor een backcover of bumper kiest, kan binnen een handomdraai zien hoe laat het is of wie er belt. Bij een bookcase is dit lastiger. Je moet het hoesje namelijk eerst openen. Daarom vindt niet iedereen dit hoesje geschikt. Gelukkig betekent dit niet dat een bookcase niets voor jou is. Dit smartphonehoesje is namelijk verkrijgbaar met een window view. De voorkant is dan voorzien van een klein venster. Hierdoor kun je zien hoe laat het is of wie er belt zonder dat je het smartphonehoesje hoeft te openen. Er zijn zelfs bookcases waar je via de window view op kunt nemen. Denk dus niet dat je een bookcase altijd moet openen om gebruik te kunnen maken van jouw smartphone.

Mogelijkheid om pasjes in op te bergen

Vergeet jij jouw portemonnee regelmatig, maar draag jij jouw smartphone altijd met je mee? Dan is een bookcase smartphonehoesje echt iets voor jou. In een groot deel van deze hoesjes kun je namelijk meerdere pasjes opbergen. Je kunt er bijvoorbeeld jouw bankpas of ID-kaart in stoppen. Daarnaast is zo’n hoesje vaak ook voorzien van een vakje waar je wat briefgeld in kwijt kunt. Met zo’n hoesje is het dus niet erg meer als je jouw portemonnee vergeet.

Flipcase biedt eveneens uitkomst

Heb je tussen de hoesjes van smartphonehoesjes.nl geen geschikte bookcase gevonden? Kijk dan eens naar een flipcase. Dit hoesje heeft veel weg van een bookcase, maar verschilt hier op een aantal punten toch van. Zo open je dit hoesje niet als een boek. Je dient de voorkant namelijk naar boven of naar beneden te klappen. Wel kun je hem achter de telefoon kwijt, zodat het hoesje geen belemmering vormt als je jouw smartphone gebruikt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.