Fleur je huis op met deze kamerplanten

Of het nou gaat om je woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor: jouw huis moet je het gevoel van thuis geven. Kamerplanten kunnen hierbij helpen. Kamerplanten geven een ruimtelijk gevoel en zorgen dat je optimaal van je huis kunt genieten en tot rust kunt komen. Daarnaast zorgen de kamerplanten in je huis voor extra zuurstof en dus een gezonder lichaam!

Bananenplant

Wil jij het ultieme vakantiegevoel in huis halen? Kies dan voor de bananenplant Musa ‘Dwarf Cavendish’ XL. Deze tropische kamerplanten geven je het gevoel op een tropisch eiland te zitten en dat terwijl je gewoon in je eigen woonkamer zit. Wie wil dat nou niet? De bananenplant is erg geschikt als kamerplant. De plant hoeft namelijk niet in de felle zon te staan en kan dus ideaal een ander hoekje in de kamer opvullen.

Paradijsvogelplant

Om je huis van nog meer ‘jungle’ te voorzien is er de paradijsvogelplant Strelitzia ‘Nicolai’ XL. Deze plant is liefst 140 tot 160 centimeter hoog. En met jouw goede verzorging kan de paradijsvogelplant nog meer de hoogte in schieten! Met zijn prachtige grote bladeren geeft de paradijsvogelplant veel groen in jouw woonkamer. Nog een voordeel is dat de paradijsvogelplant maar één keer in de week water nodig heeft. Heb je geen groene vingers? Dan is de paradijsvogelplant dus een goede keuze voor in jouw woonkamer.

Palmlelie Yucca

Geen groene vingers dus? Dan is de palmlelie yucca ook een ideale keuze voor in jouw huis. De Palmlelie Yucca elephantipes XL 3 is een kamerplant die erg makkelijk is in onderhoud. De Yucca hoeft pas water als de grond volledig droog is. De palmlelie Yucca geeft jouw huiskamer een robuustere uitstraling. En het zijn er niet één, twee maar maar liefst drie stammen in één pot.

Treurvijg

Extra veel groen haal je in huis met de treurvijg Ficus Benjamin ‘Anastasia’ XL. Door zijn grote bos met bladeren oogt je huiskamer meteen een stuk groener! De treurvijg zal het hele jaar door zijn groene kleur behouden. Ook kan de treurvijg op een regenachtige dag in de zomer naar buiten worden gezet. De dagen erna zal je zien dat de plant weer de lucht in gaat schieten. Daarnaast is het slim om de treurvijg regelmatig te snoeien.

Gatenplant

De gatenplant Monstera Pertusum XL, de naam zegt het al: een grote plant met een robuuste uitstraling. Het is een plant die snel kan groeien als deze goed wordt verzorgd. Dat moet met jouw plantverzorg-skills toch geen probleem zijn? De gatenplant wordt inclusief mosstok geleverd. Hier kunnen de stelen van de plant omheen gaan krullen voor een nog specialer effect.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.