Een goede iPhone voor minder dan €450

Je telefoonabonnement is afgelopen en na 2 jaar vind je het tijd voor een nieuwe smartphone. Moet je jezelf nu weer vastzetten aan zo’n duur abonnement met toestel, of kun je beter een losse telefoon kopen en kiezen voor een sim only van nog geen tientje per maand? Een nieuwe smartphone kopen kost veel geld, maar realiseer je dat er nog een optie is: refurbished iPhones. Ze zijn een stuk betaalbaarder dan nieuw, even goed en zo ben je nog duurzaam bezig ook.

Goede kwaliteit en lagere kosten

Een refurbished iPhone is grondig nagekeken, waar nodig gerepareerd en gereinigd. Alléén is de ene refurbished telefoon de andere niet. Er zit veel verschil in kwaliteit. Ik raad je dus altijd aan om te checken of de aanbieder het Keurmerk Refurbished heeft. Zo weet je zeker dat de kwaliteit goed is en dat je 2 jaar garantie hebt. Een refurbished iPhone is altijd goedkoper dan nieuw en vaak kun je kiezen uit verschillende uiterlijke gradaties. Zo kun je al snel veel geld besparen en houd je spaargeld over voor een dagje uit of weekendje weg.

iPhone voor minder dan €450

Iedereen wil Apple hebben maar het is zó duur. Gelukkig zijn er dankzij refurbished veel betaalbare iPhones verkrijgbaar. Het aanbod is ruim dus de kans dat je een telefoon in huis haalt die alle eigenschappen heeft die je nodig hebt, is groot. Het zijn geen verouderde modellen maar gewoon recente telefoons waar je anno 2021 mee gezien wilt worden. Zo kun je de iPhone XR refurbished en de iPhone XS refurbished kopen. Ook de nieuwe iPhone SE en de populaire iPhone 8 Plus zijn allemaal op te pikken voor minder dan €450. Bij Forza is nu zelfs een actie waarbij je bij bijna elke iPhone gratis bescherming meegestuurd krijgt. Best een goede deal dus.

Goedkoop bellen en internetten

Als je een refurbished iPhone koopt, bespaar je onderaan de streep veel geld. Niet alleen omdat de telefoon voordeliger is, maar ook omdat je geen duur abonnement meer hoeft af te sluiten waar ook de hoge verkoopprijs van je nieuwe telefoon bij in zit. Er zijn veel providers waar je voor nog geen €10 per maand goedkoop kunt bellen en internetten. Heb je dus eenmaal een refurbished iPhone gekocht? Dan ga je voordelig door het leven en houd je maandelijks extra geld over voor leuke dingen.

Beter voor het milieu

Hoewel je als eerste naar de prijs-kwaliteit zal kijken, kiezen steeds meer mensen ervoor om iets goeds te doen voor het milieu. Wil jij dat ook? Dan kun je beter voor een refurbished telefoon kiezen, want een nieuwe is niet bepaald goed voor het milieu. Denk aan de giftige stoffen en materialen die gebruikt worden om een nieuwe smartphone te kunnen produceren. Kies je voor een refurbished iPhone, dan blijft dit ongebruikt en draag jij je steentje bij.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.