Fashion | birthday outfit 2018 (25 years) + winactie

Outfit lookbook

Vandaag ben ik jarig! Happy B-Day to me! Ik heb nooit zo dat hele jarige gevoel meer, toen je vroeger klein was en dan 10 jaar werd weet ik nog dat ik altijd heel erg zenuwachtig was want dan stond er de volgende ochtend een heleboel cadeautjes (lees als: speelgoed die ik al heel lang wilde van de Intertoys, je weet wel die ene Barbie die je helemaal fantastisch vond) in de woonkamer. Ik zou heel erg gek opkijken als dat vandaag ook het geval is! Tegenwoordig zijn het namelijk toch andere dingen die je krijgt voor je verjaardag. Anyway vond ik het wel een goede reden om een leuke “birthday” outfit voor mij zelf te kopen. De afgelopen tijd was ik zo druk dat ik dat ook wel verdiend heb! En die outfit ga ik vandaag aan je laten zien: kijk je mee?

Op mijn Instagram Kun je ook een lief berichtje achterlaten als je dat leuk zou vinden want daar heb ik ook mijn “birthday” outfit gepost! En wie weet spot je daar wel een winactie?

Polka dot dress, biker boots & sailor cap

Tegenwoordig ben ik wat meer fan van jurkjes en dat is dan ook precies wat ik wilde voor mijn verjaardag. Nu is de zoektocht naar de perfect dress eerlijk gezegd best wel heel erg moeilijk. Ik heb alle webshops (want ja veel werken) online afgezocht en kwam uiteindelijk bij dit leuke polka dot jurkje van Mostwantednl terecht. Het is ten eerste een redelijk aangesloten jurkje die uitloopt aan de onderkant, hij is niet te lang maar ook zeker niet te kort. Hij heeft stippen (do I need to say more?) en de mouwtjes zijn halflang of kort net hoe je het bekijkt; ze zitten tussen een driekwart en korte mouwen in en zijn bewerkt met een leuk detail een soort ruffle?! Al met al vind ik het een erg flatterende jurk voor mijn figuur en voelde ik me erg vrouwelijk in. Ik combineer de jurk met mijn biker laarsjes van de Van Haren en draag een sailor petje van de Only wat de outfit net weer wat stoerder en opvallender maakt. Mooie bruine benen (hier moet ik nog aan werken) eronder en je hebt een hele leuke (vind ik dan) zomerse verjaardags outfit! LET THE PARTY BEGIN!

 

| clothes |
Dress | Comegetfashion
Boots | Van Haren
Cap | Only

| accessoires |
Fossil watch
Buddha to Buddha
Pandora
Anna + Nina
Lip | MAC Taupe

Een outfit waar ik me super vrouwelijk in voel en toch ook stoer. Eentje die ik met veel plezier zal dragen zowel vandaag op mijn verjaardag als in de toekomst. Ik ben benieuwd wat jij er van vind! Laat je even een leuke reactie achter in de comments?

Nogmaals een reminder om op mijn Instagram te kijken; wie weet spot je daar wel een winactie klik hier klik hier

Liefs,
Rosita Elise

3 thoughts on “Fashion | birthday outfit 2018 (25 years) + winactie

  1. Gefeliciteerd, een hele fijne dag gewenst. Geniet ervan!!
    Het jurkje is echt heel leuk, ideale lengte qua mouwtjes. Vind het altijd zo irritant dat leuke jurkjes vaak mouwloos zijn, waardoor je ze niet zo vaak aankunt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.