Rosita Elise | plog week #44 & #45

weekplog #44 & #45

Mijn online dagboek, hier vind je elke week een stukje uit mijn leven!

Dreams don’t work unless you do

Artikelen afgelopen week:

LIFESTYLE | MIJN VERJAARDAG WISHLIST – lees je hier!

Volg me op mijn Instagram (wooohooo de 1000 gehaald!): Rositaelise

Weekplog #44 & #45

De afgelopen 2 weken waren in 1 woord: chaotisch. Ik (ad nergens tijd voor, ik was alleen maar aan het werken (90 uur+) en had tijd om te sporten (of nou in ieder geval; ik was genoeg gemotiveerd om te gaan sporten), verder had ik nergens energie voor. Vandaar ook dat ik nu 2 weken combineer in 1 post. De afgelopen 2 weken waren dus vooral erg werk en sport gerelateerd, maar ik heb ook een paar leuke dingen gedaan die ik toch de moeite waard vind om even met jullie te delen; kijk je mee naar de hoogtepunten van de afgelopen 2 weken? ( nu ik zo door mijn foto’s heen scroll valt het eigenlijk wel mee hoeveel leuke dingen heb gedaan; bewijst maar weer dat ik alleen maar aan het werken was oeps.

Hieronder de highlights van de afgelopen 2 weken:

Zoals ik al zei heb ik weer veel gewandeld, gesport en gedanst. Af en toe nam ik een trotse selfie, foto in de spiegel of een vermoeide foto. Ik zet ze kort voor je op een rijtje (dit zijn dan vaak foto’s die ik via Snapchat of Instagram deel).

Even snel voor de les alvast een half uur hardlopen/wandelen.

Ik moet mijn prullenbak legen haha.

Toch wel een mooi uitzicht hier in de polder!

Zo het grote rondje van 2 uur wandelen weer overleefd!

Oja dit is wel super leuk, naja ook wel een beetje zielig. Deze kleine poes lag bij ons op de boerderij, haar moeder verzorgde haar niet meer waardoor ze haal mager was. Daarnaast leek het ook alsof een andere kat of poes haar had aangevallen waardoor haar oogje beschadigt is. Nu is ze bij ons in huis en heb ik heel veel knuffel uurtjes met haar. Ik zoek nog een naam; ik dacht zelf aan Daisy? Wat vind je daar van? Of heb je een andere leuke naam, die is welkom!

Hier had ze net haar melk gedronken, en je moet haar echt helpen met schoonmaken want dat doet ze dus zelf niet (als je eenmaal bezig gaat met een doekje dan gaat ze wel langzaam zelf met haar pootjes mee schoonmaken) TE CUTE.

Dit ben ik op het moment dat ik deze blog typ, ze zit bij me op schoot maar loopt meer over mijn toetsenbord heen dan dat ik zou willen. Daardoor heb ik bepaalde zinnen nu al 100x opnieuw moeten typen haha, vind ik stiekem helemaal niet erg ze is zo lekker knuffelig.

Over schattige kittens gesproken, ik ging vorige week barbecuen bij de buren en ook zij hebben een mini klein katje; ook zo lief! Mijn buurmeisje en ik sturen nu elkaar ook alleen maar snapchats van de kittens HAHA. 

De bbq was dus ook echt mega lekker!

We waren erg goed verwend, het was allemaal ontzettend lekker. Moeten we eigenlijk toch vaker doen; zo’n gezellige avond met de buren!

Oja ik had het ook over dat vele werken, ik heb de afgelopen weken 3 gezinnen gedaan; (ik ben nu in mijn 3e gezin) waarbij ik op een bepaald punt zelfs 2 gezinnen op 1 dag deed. Best wel pittig met dit weer kan ik je vertellen, ik was dan ook echt gesloopt na een hele dag. Heel toevallig kende ik het gezin wat ik erbij kreeg (vanwege top drukte moest ik dus naast mijn gezin nog een 2e gezin extra in de middag doen), stond mijn oude baas ook ineens voor de deur want ik kraamde dus bij zijn zoon. Wat een ontzettend kleine wereld is het dan he!

Nu ben ik sinds vrijdag bij mijn 3e gezin aan het werk; een voorkeurs gezin! Wat houdt dat in? Een gezin die mij heeft opgegeven om bij hun te kramen; en ik hun namen ook doorgegeven dat ik bij hun wilde kramen. Want ik ken hun namelijk! De week is erg relaxed en verloopt gelukkig ook erg goed zowel met mama als met de baby. Daarnaast is het ook erg gezellig (is dan ook wel weer leuk!).

Wat zondagsochtends verwennerij voor het gezin! Kreeg er zelf ook wel erg zin in. Omnomnom.

Daarnaast vond ik een momentje voor mijzelf om even een mooie huisje te bouwen in de Sims4. Geeft mij toch altijd zoveel plezier en kan ik lekker creatief bezig zijn!

Ik had in totaal 2 dagen vrij in de afgelopen weken en 1 middag heb ik samen met Ilona doorgebracht; gezelligheid, gezonde snacks en toch lekker in de zon! Fijn als je zulke lieve vriendinnen hebt.

Daarnaast had ik een persoonlijk doel behaald en mocht ik mij van mijzelf even verwennen. Ik wilde dit al een hele tijd doen maar het kwam er steeds niet van. Dus nu toch maar even lekker doen!

Daarnaast kocht ik deze broek, ik moet er nog even aan wennen maar het is een keer wat anders als dat ik gewend ben. Het is zo’n nette broek die dan sportief is gemaakt! Je ziet ze heel erg veel met strepen; ik heb het gewoon lekker plain zwart gehouden (houd ik van).

Zo dat waren mijn afgelopen 2 weken, zoals je ziet was het voornamelijk veel werk en maar heel weinig tijd voor mijzelf. Aankomende week hoop ik weer meer aan mijn blog te kunnen doen; en daarnaast ben ik komende week jarig en staan er leuke dingen op de planning! Ik heb er super veel zin in, word ik gewoon al 25 jaar hey!

Liefs,

Rosita Elise

 

One thought on “Rosita Elise | plog week #44 & #45

  1. Jeetje wat heb jij een drukke weken gehad! Wel leuk om bij een voorkeursgezin te werken natuurlijk 🙂
    En wat een lief katje zeg. Hopelijk komt ze er snel een beetje bovenop en sterkt ze goed aan. Hoe gaat het nu met haar oogjes?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.