MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR! FEEST!

WAUW, in 1 woord! Vandaag geen hele grote uitgebreide artikelen; maar het feit dat mijn blog gewoon 1 fucking jaar bestaat. Ik ben echt mega trots en super dankbaar voor alle support het afgelopen jaar. Een jaar bloggen lijkt nog maar heel kort maar er is ontzettend veel gebeurd in het afgelopen jaar en dat had ik niet gekund zonder alle leuke lieve comments die jullie plaatste onder mijn artikelen, de trouwe bezoekjes en de leuke mensen die ik hierdoor heb leren kennen. Ondertussen zijn we dus alweer een jaar verder; met toch echt wel veel blogs, wekelijkse updates van mijn leven met heel veel foto’s en reviews van verschillende producten. Daarnaast heb ik ook een paar super leuke samenwerkingen gehad waar ik best wel trots op ben want hallo, best een eer om benadert te worden. Ik vond dit allemaal wel even heel erg noemenswaardig en het leek me leuk om even terug te blikken op mijn afgelopen blog-jaar. En oja ik vier mijn blog-dag btw in de Efteling, maar dat lees je weer in de weekplog komende week!

Overzicht het afgelopen jaar;

Mijn blog opstarten vond ik spannend, leuk maar wel echt een uitdaging; ik bedoel wie komt er nu mijn verhalen lezen. Nou jij die nu leest dus! Ik vind dat toch wel echt het meest bijzondere, dat er écht mensen zijn die mijn verhalen lezen (en het zijn er nogal wat). Ik startte mijn blog dus op 15 juli 2017, en nu zul je vast denken maar Roos je was toch jarig gister? Dat klopt ik heb de dag na mijn verjaardag vorig jaar een website gemaakt (met hulp van Evelyn) en mijn eerste artikel vol spanning geschreven.

Totaal geschreven blogs : 161 (inclusief deze)
Totaal aantal reacties : 1084
Meest gelezen artikel : Fashion | Buddha to Buddha of Best to Buddha?

https://www.rositaelise.nl/2017/10/17/fashion-best-to-buddha/

Best wel grappig om te zien dat ik nog steeds dagelijks heel veel bezoekers te danken heb aan het feit dat ik een heel uitgebreid artikel schreef over het verschil tussen Buddha to Buddha en Best to Buddha. Mijn reis naar Bali was wel echt het hoogtepunt van het afgelopen jaar en ik kijk daar ook met heel veel plezier naar terug.

Meetings!

Ook heb ik wat super lieve meiden die ik ken via of Instagram of via het blog-wereldje ontmoet. Ik heb zelfs een paar weken terug een piercing samen met Samantha laten zetten. Met Lieke heb ik altijd mega mega mega lange bel-sessies over het leven. En met Fleur ben ik vaste klant bij Madonna een lunch-tentje hier in Amersfoort waarna we dan daarna nog gehaast foto’s gaan maken.

Mijn favoriete artikelen op een rijtje:

Ik heb natuurlijk een heleboel geschreven het afgelopen jaar maar er zijn een paar artikelen waar ik echt net een beetje extra trots op ben (vind al mijn artikelen natuurlijk leuk anders had ik ze niet geschreven namelijk). Ik ging ze even op een rijtje zetten (want ja 160 is best veel dus het is even zoeken) het zijn er net iets meer geworden dan ik dacht (oeps) misschien heb je ze al gelezen en wie weet ook niet! Ik vind persoonlijk mijn weekplogs heel leuk om terug te kijken; dan kan ik precies zien wanneer ik wat deed, vind ik toch wel leuk zo’n bijzondere manier van een dagboek.

First blog
Mijn allereerste blog was natuurlijk wel een mijlpaal, ik weet dat ik daar heel erg lang en vaak overnieuw mee ben begonnen (is dit wel goed, is dat wel goed of moet het misschien zo). De struggle was real, al met al is het een leuke kleine kennismaking met mij.

First Blog

Het verhaal achter mijn tatoeage
Hier leg ik het hele verhaal uit van mijn tatoeage, en tot de dag van vandaag sta ik hier nog steeds helemaal achter. Liefde (ook grappig om te zien hoe mijn stijl veranderde van mijn thumbnails).

Het verhaal achter mijn tatoeage

Mijn eerste out in public blog post (Salon B en nieuw kapsel)
Het leuke aan deze blogpost was dat ik hem grotendeels bij de kapper geschreven heb; voorheen durfde ik dat niet en ik dacht hier; ik doe het gewoon! Uiteindelijk was mijn kapster super lief want ze noemde mij op haar Facebook pagina waardoor ik een hele boel extra bezoekers kreeg! Leeuuheeuuk!

Beauty | review Salon B Almere | Ik heb nieuw haar!

Mijn probeersel van tips geven over Instagram
Ik ben echt zo lang bezig geweest met deze post, de foto’s maken het uitwerken ervan en gewoon de hele opzet. Ik vond de foto’s super mooi geworden en ik zou oprecht willen dat elke Instagrammer dit zou doen; zou het voor de gene onder ons die opzoek is naar een leuke feed thema veel makkelijker maken om te zien hoe ze dat nou zo voor elkaar krijgen haha. Het is btw wel weer tijd voor een update hiervan!

Instagram | Hoe bewerk ik mijn instagram foto’s?

Mijn 3-delige foto/verhaal serie van Bali
Moet ik hier nog meer over zeggen, ik schrijf hier mijn hele reis naar Bali; wat ik meemaakte en de mooie foto’s die ik er gemaakt heb. Ik kijk heel graag terug naar deze blogs.

Backpacken in Bali | Deel 1 | Travel

Backpacken in Bali | Deel 2 | Travel

Backpacken in Bali | Deel 3 | Travel

Wat houdt mijn werk nou eigenlijk precies in? (kraamzorg)
Ik vertelde hier héél uitgebreid over mijn werk als kraamverzorgende, ik krijg hier namelijk best veel vragen over en vond het daarom tijd om het heel uitgebreid te vertellen. Ik vertel zelfs precies wat een kraamverzorgende ongeveer op een dag doet. Ook best een goede voorbereiding als je zelf in verwachting bent en dus binnenkort ook een kraamverzorgende op de stoep krijgt.

Over mij | Kraamverzorgende? Wat is dat nou eigenlijk

Last but not least; mijn allereerste vlog (Krakau)
Ja dit was ook wel een dingetje hoor, ik vind vloggen ontzettend leuk (al was het best eng zo een eerste keer) en vooral het editten vond ik fantastisch. Daarnaast vind ik reizen natuurlijk super leuk dus die combinatie was nog eens extra leuk.

Travel | een reisvlog van Krakau (wait whut?)

Bedankt voor het afgelopen jaar!

Nogmaals mijn dank aan jou als lezer, zonder jullie was dit niet eens mogelijk geweest. Het schrijven is leuk, maar de waardering die je ervoor terug krijgt is ook wel een beetje extra bijzonder. Daarnaast heb ik hele leuke lieve mensen leren kennen, mensen die me hielpen met mijn blog te ontwikkelen en mijn Instagram te laten groeien. Deze mensen weten wel dat ik het over ze heb! Dikke kus voor jullie ook.

Zo ik heb dit nu allemaal getypt midden in de nacht; ik schrok wakker en had inspiratie (oeps), het is nu licht aan het worden en ik heb weer een drukke dag voor de boeg dus ik ga nog even lekker proberen te slapen. Dromen over alle blogs die het komende jaar weer gaan komen. Ik ben benieuwd wat jouw favoriete blog is om te lezen op mijn site; dat helpt mij ook! Laat je het even weten in een reactie?

Nogmaals een reminder om op mijn Instagram te kijken; wie weet spot je daar wel een winactie klik hier klik hier

Liefs,
Rosita Elise

2 thoughts on “MIJN BLOG BESTAAT 1 JAAR! FEEST!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.