Fashion | Colourful Rebel trui gekocht

YAAAAAAAS! Ik ben te enthousiast over deze post, ik ben namelijk ontzettend fan van het merk Colourful Rebel, en laat ik nou net daar een nieuw pakketje van binnen hebben gekregen.

Het merk

Colourful Rebel is een merk wat nog erg jong is, ze bestaan pas 2 jaar. Ze zijn ontzettend aan het groeien en daarmee wordt het merk nu ook steeds bekender. Misschien heb je wel eens kleding van hen voorbij zien komen op straat. Zegt het woord “boef” je iets? Nou dat is van Colourful Rebel, nu hebben ze tegenwoordig ook veel meer dan enkel de “boef” t-shirts en truien. Ik kan je dan ook zeker aanraden om eens een kijkje te gaan nemen op hun website (www.colourfulrebel.nl).

Midnight Leopard trui

YASSSS, zoals ik net al zei; heb ik een nieuw pakketje binnen gekregen. Ik wilde heel graag voor de winter een fijne trui hebben. Nu heb ik er wel een enkeling, maar geen truien waarmee ik ook echt “gezien” wil worden op straat (dit klinkt heel erg, maar je snapt me vast).

Ik zeg het je vast, de truien zijn niet goedkoop; wel zijn de truien echt heel kwalitatief en blijven ze heel lang mooi. Je zult er dan ook zeker geen spijt van krijgen om een mooie trui aan te schaffen (of een shirtje of wat je dan ook aanspreekt).

Ik ging deze keer voor de Midnight Leopard, nu hou ik normaal helemaal niet van panter printjes, toch heeft deze dat wel. Eigenlijk in het algemeen zijn drukke printjes helemaal niks voor mij, maar smaak verandert en soms moet je jezelf ook uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Toen ik deze dan ook aantrok, was ik echt meteen verkocht. Het heeft iets speels, stoers maar ook wat uitdagends. Ik vind hem heel stoer, en zeker nu ik wat blonder ben vind ik hem nog leuker. Hij zit daarnaast ook lekker warm, en ook na een wasbeurt blijven de truien mooi.

Mijn tip aan jou is wel, ze vallen heel “strak” dus neem een maatje groter als dat je normaal zou hebben. Als ik namelijk naar de maattabel kijk zou ik makkelijk een S passen, maar deze zit helaas toch een beetje strak en ik heb nu eenmaal liever dat mijn truien iets losser zitten. Daarom heb ik hem nu in een M besteld, kijk even hoe die zit en beslis dan (je kunt ze dus ook allebei tegelijk bestellen scheelt een hoop gedoe wat ik nu heb). Let er wel op dat de retourkosten voor eigen rekening zijn, wat ik best jammer vind want de trui zelf is ook al niet goedkoop.

Maar hey, wie mooi wilt zijn moet pijnlijden geld uitgeven?

Wat vind jij van mijn nieuwe trui? Heb je zelf al eens iets besteld bij Colourful Rebel? Ik ben heel benieuwd!

4 thoughts on “Fashion | Colourful Rebel trui gekocht

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.