Vakantie blog-break

Vakantie

Mis iets minder leuk nieuws, maar in de weken voor Bali was ik erg vermoeid en heb ik ook wat gezondheidsproblemen gehad. Er was zelfs even een momentje dat ik eventueel niet naar Bali kon gaan. Gelukkig heb ik groen licht gekregen van mijn dokter en mag ik gaan.

Maar daarom heb ik wel minder posts klaar kunnen zetten als dat ik wilde, eigenlijk heel veel minder. Ik kon er gewoon even niet de energie voor vinden aangezien ik heel veel geslapen heb. Ook de afgelopen week foto’s heb ik niet ge-upload omdat ik eigenlijk alleen maar gewerkt, geslapen en bijgetankt heb afgelopen week. En een foto van dat ik brak in bed lig, daar wordt niemand vrolijk van. Een soort van persoonlijke update is dit dus;

Ik voel me nu een stuk beter, na mijn vakantie moet ik voor een echo naar het ziekenhuis. Mijn dokter denkt namelijk dat ik galstenen heb (geloof me, dat is echt mega pijnlijk kan ik je zeggen) ik heb namelijk in de afgelopen 6 weken ongeveer 3 keer aanvallen gehad. Met een aanval bedoel ik dan dat ik echt het gevoel heb alsof ik dood ga, darmkrampen, koliek aanvallen, prikkelbaar darm syndroom en nare onderzoeken verder, heb ik dus verschillende dingen gehoord. Nu is uit bloed onderzoek dus gebleken dat mijn leverwaarden te hoog zijn (volg je het nog deze medische wartaal) en dat kan dus duiden op galstenen. Maar goed terug tot de conclusie, ik heb een echo 26 september en dan horen we wel of ik geopereerd moet worden ja of de nee (hoop dat ik geen aanvallen meer krijg, en al helemaal niet meer op Bali).

Even kort en krachtig

Conclusie van dit verhaal is dat het de aankomende weken iets rustiger op mijn blog is, zodra ik terug ben ga ik jullie lekker maken met mooie foto’s vanaf Bali. Heel misschien upload ik tussendoor iets op Bali (als dat me lukt), maar je kunt me sowieso volgen op Instagram, daar ga ik sowieso foto’s uploaden en beantwoord ik altijd jullie vragen! Vind het dan ook erg leuk als je me zou willen volgen. Natuurlijk kun je mij ook volgen op Bloglovin, dan krijg je vanzelf een berichtje als er weer een post online staat.

Ik hoop op wat begrip, dat er tijdens mijn vakantie iets minder online komt te staan, ook ik blog met liefde voor jullie maar daardoor ben ik wel nog langere tijd bezig met een post (oja, perfectionistisch he).

Als jij weer naar school gaat, moet werken, of druk bent met je hobby’s dan wens ik je fijne weken toe.

Liefs,
Rosita Elise

One thought on “Vakantie blog-break

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.